זה או זה?

זה או זה?

יאללה שאלון לילה מהיר יום או לילה? טלפון או פלא'? ערבית או עברית? מוזיקה לועזית או עברית? כחול או אדום? צהוב או ירוק? מים או פטל? קולה או פאנטה? טרנינג או ג'ינס? הוט או יס? דיסק או דיקסט? נקודות או פסים? קיץ או חורף? אביב או סתיו? אח או אחות? לילה טוב!

><

יום או לילה? לילה טלפון או פלא'? פלא ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? עברית כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? ירוק מים או פטל? מים קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? ג'ינס הוט או יס? הוט דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? אביב אח או אחות? אחות!!!!! (נכתב כי אחי החליט להציק לי)

edeneden1234

New member
אני

יום או לילה?לילה טלפון או פלא'?פלאפון ערבית או עברית?עברית מוזיקה לועזית או עברית?לועזית כחול או אדום?כחול צהוב או ירוק?ירוק מים או פטל?פטל קולה או פאנטה?קולה טרנינג או ג'ינס?טרנינג הוט או יס?יס דיסק או דיקסט?דיסק נקודות או פסים?נקודות קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?סתיו אח או אחות?אחות

תשובות~

יום או לילה? יום טלפון או פלא'? פלא ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? עברית כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? צהוב מים או פטל? מים קולה או פאנטה? אם כבר אז קולה טרנינג או ג'ינס? תלוי מתי הוט או יס? הוט דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? אה? קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב אח או אחות? שניהם

sof72

New member
../images/Emo182.gif

יאללה שאלון לילה מהיר יום או לילה? לילה טלפון או פלא'? טלפון ערבית או עברית? עברית כמובןןן מוזיקה לועזית או עברית? עברית כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? צהוב מים או פטל? מים קולה או פאנטה? קולההה טרנינג או ג'ינס? ג'ינס הוט או יס? הוט דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים יותר מסודר קיץ או חורף? שתיהם במידה שווה אביב או סתיו? גם אח או אחות? אי אפשר לבחור היה נחמד לילה טוב!

sukrazit

New member
../images/Emo41.gifהתשובות שלי../images/Emo41.gif

יום או לילה? לילה טלפון או פלא'? פלא' ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? עברית כחול או אדום? אדום צהוב או ירוק? צהוב מים או פטל? פטל קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? ג'ינס הוט או יס? יס דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב אח או אחות? אחות

k e l l y 1 8 1

New member
למרות שכבר צהריים

יום או לילה?לילה
טלפון או פלא'?טלפון
ערבית או עברית? ברור שעברית
מוזיקה לועזית או עברית? לועזית
כחול או אדום? כחול
צהוב או ירוק? צהוב
מים או פטל? מים
קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? גינס הוט או יס? יס דיסק או דיקסט? דיסק
נקודות או פסים? נקודות
קיץ או חורף? חורף
אביב או סתיו? אביב
אח או אחות?

k e l l y 1 8 1

New member
אוי שכחתי שאלה אחת

אח או אחות? אממ זה קשה עדיף אח גדול
ואחות קטנה
... ולפעמים כלום

...

יום או לילה? לילה טלפון או פלא'? פלאפון ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? תלוי איזו... כחול או אדום? כחול!!!
צהוב או ירוק? מממ צהוב מים או פטל? מים קולה או פאנטה? קולה.. טרנינג או ג'ינס? ג'ינס בה=רורר!! הוט או יס? הוט.. דיסק או דיקסט? דיסק.. נקודות או פסים? פסים.. קיץ או חורף? קיץ ברוווור... אביב או סתיו? אביב!!!
אח או אחות? אחות

mikaaaaaa

New member
עונה....

יום או לילה? לילהההה טלפון או פלא'? טלפון.... ערבית או עברית? ספרדית. מוזיקה לועזית או עברית? לועזית. כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? ירוק מים או פטל? מים קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? ג'ינס הוט או יס? יס דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים. קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב אח או אחות? אחות...ואח...

עדידה16

New member
עונה../images/Emo187.gif

יום או לילה?יום
טלפון או פלא'?טלפון
ערבית או עברית?עברית
מוזיקה לועזית או עברית?גם וגם
כחול או אדום?אדום
צהוב או ירוק?ירוק
מים או פטל?מים
קולה או פאנטה?אפחד
טרנינג או ג'ינס?טרנינג
הוט או יס?הוט (כי יש השמינייה
)
דיסק או דיקסט?דיסק
נקודות או פסים?תלוי איפה
קיץ או חורף?חורף
אביב או סתיו?לא יודעת
אח או אחות?שניהם, אבל אני מתה בכל מקרה על אחותי

The Miller

New member
זה לא פשוט--

יום או לילה? יום טלפון או פלא'? פלא ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? לועזית כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? ירוק מים או פטל? מים קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? טרנינג הוט או יס? יס דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו אח או אחות? אח

green rebel

New member
עונה!!! |משעמםבטירוף!!|

יום או לילה? יום
טלפון או פלא'? טלפון
ערבית או עברית? עברית
מוזיקה לועזית או עברית? לועזית
כחול או אדום? אדום
צהוב או ירוק? גם וגם
מים או פטל? מים |עם קרח!
קולה או פאנטה? קולה
טרנינג או ג'ינס? טרנינג
הוט או יס? יס
דיסק או דיקסט? דיסק
נקודות או פסים? פסים
קיץ או חורף? קיץ
אביב או סתיו? אביב
אח או אחות? אחות |אף על פי שיש לי 3)

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif אוהבת זה או זה ../images/Emo9.gif

יום או לילה?יום
טלפון או פלא'?פלא'
ערבית או עברית? עברית! מוזיקה לועזית או עברית?שניהם כחול או אדום?הערבוב של שניהם-סגול
צהוב או ירוק?צהוב
מים או פטל?פטל
קולה או פאנטה?שניהם
טרנינג או ג'ינס?ג'ינס הוט או יס?הוט דיסק או דיקסט?דיסק
נקודות או פסים?אך אחד >< קיץ או חורף?חורף וקיץ
אביב או סתיו?אביב
אח או אחות?בגלל שיש לי את שניהם אז שניהם

ד י א ט ה

New member
((((((:)

יום או לילה? יום טלפון או פלא'? פלאפון ערבית או עברית? עברית מוזיקה לועזית או עברית? גם וגם כחול או אדום? כחול צהוב או ירוק? ירוק מים או פטל? פטל קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? טרנינג הוט או יס? יס דיסק או דיקסט? דיסק נקודות או פסים? פסים קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו אח או אחות? אין לי.. אבל אחות

TaZ girl 18

New member
../images/Emo183.gif זה וזה ../images/Emo215.gif

יום או לילה? לילה טלפון או פלא'? פלא' ערבית או עברית? ברור שעברית
מוזיקה לועזית או עברית? לועזית (אין מה לעשות שם היצור הגדול)
כחול או אדום? אדום צהוב או ירוק? ירוק מים או פטל? פטל
קולה או פאנטה? קולה טרנינג או ג'ינס? ג'ינס...
הוט או יס? הוט====> כל מה שחם
דיסק או דיקסט? דיסק.. הדיסקטים עומדים להיכחד מהעולם
נקודות או פסים? פסים.. נקודות עושה סחרחורת
קיץ או חורף? חורף וגם זה ברור
אביב או סתיו? אביב
אח או אחות? אממ..אח? (שלא יפלחו לי בגדים ותכשיטים)

eynav16

New member
../images/Emo26.gif

יום או לילה?יום טלפון או פלא'?פלא ערבית או עברית?עברית מוזיקה לועזית או עברית?עברית כחול או אדום?כחול צהוב או ירוק?ירוק מים או פטל?מים קולה או פאנטה?קולה דיאט טרנינג או ג'ינס?גינס הוט או יס?יס דיסק או דיקסט?דיסק נקודות או פסים?פסים קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?אמ... ת'אמת שאני לא יודעת מתי סתיו ומתי אביב... אח או אחות?אחות אבל אין לי:(

למעלה