זה או זה..

Ligeiro

New member
יש לי מגנט מגניב ../images/Emo2.gif

1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח (למרות שהניידים מגניבים) 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: יחפים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: חבר 19.ערסים או פריקים: נו במת 20.הומואים או לסביות: כנ"ל 21.פאנטה או קולה: פאנטה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: שרון 29.ישראל או לונדון: לונדון!!111 30.חייל או משתמט: תלוי בנסיבות 31.רוסים או אתיופים: עוד אחד? 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: אימיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: אאוטלוק 38.משחק מכור או יאיר לפיד: יאיר לפיד 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: מה :X 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית

advasoly

New member
אחלה שאלון..

זה או זה: 1. בריכה או ים:בריכה. לא צריך חול. 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייד ! בהחלט נייד.. חחח 3.סנדלים או מגפיים:מגפיים, לא סובלת שאנשים לובשי קבקבים או כל מיני נעליי אצבע או סנדלים. 4.מטריה או שמשיה:מטרייה 5.הצפון או הדרום:צפון! מתה על הצפון.. 6.פלאפון או טלפון:טלפון. 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:גרביים.. שונאת כפות רגליים.. איכככס 9.תיק גב או תיק צד:תמיד אוהבת גב. אבל אם זה תיק צד של לפ טופ או אוניברסיטה אז בהחלט צד! 10.מחשב או טלוויזיה: לא יודעת.. חחח נראה לי טלויזיה. אבל בעצם הם משלימים אחד את השני.. 11.קולנוע או תאטרון:ממ.. תאטרון למרות שמעולם לא הלכתי לממש מחזה או הצגה רצינית חוץ מבי"ס 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק.. אבל גם קלאסי זה אחלה! 14.עברי או מזרחי:עברי..! 15.עוגה או עוגייות:אין לי שמץ.. אוליי עוגיות כי קצר יותר לסיים אותן. 16.שקל או שניים:שקל 17.ילדים קטנים או מבוגרים:מבוגרים. ילדים קטנים מרגיזים.. ררר 18.חבר או חברה:אין לי שמץ. Boyfriend או Friend זו השאלה האמיתית. 19.ערסים או פריקים:פריקים שולטים! 20.הומואים או לסביות:איכסה לסביות הביצ'יות האלה.. חחח סתם.. ממ.. הומואים יותר חמודים 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים ברור! 23.בשר או ירקות:איכס.. אף אחד. 24.חלבי או בשרי:חלבי. 25.כלבים או חתולים:אין לי שמץ.. 26.אפרת גוש או זהבה בן:איכס.. בעיקרון אף אחת מהן לא ממש מעניינת אותי אבל אפרת גוש יותר שפוייה. 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אביתר בנאי ברור.. 28.שרון או פרץ:אין לי שמץ.. חחח 29.ישראל או לונדון:לונדון!!! 30.חייל או משתמט:אין לי שמץ... 31.רוסים או אתיופים:רוסים.. חחח 32.ככה או למה ככה:מה??? 33.נשים או גברים:גברים! 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר.. ברורה מה זה השאלות השרוטות האלו?חחח 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר יותר נוח ולא נתקע.. 36.אמיול או קאדה:אמיול שולט! 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל. 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור!!!!! יאאאא!! 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:כולם אוהבים את ריימונד! חחח 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:מחוץ ברור!

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אניי../images/Emo13.gif

זה או זה: 1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטרייה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: גם וגם 7.חצאית או מכנסיים: גם וגם 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גם וגם 10.מחשב או טלוויזיה: גם וגם 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: כעיקרון אפחד מהם אבל אם כבר אז עברי.. שונאתתתתתת מזרחייייי
15.עוגה או עוגייות: גם וגם 16.שקל או שניים: שניים
17.ילדים קטנים או מבוגרים: אמנמנמ.. לאדעת.. 18.חבר או חברה: גם וגם
19.ערסים או פריקים: אפחד מהם
20.הומואים או לסביות: אפחד מהם.. כאילו.. לא שיש לי משו נגדם.. אבל.. נו עיזבו אותי>< 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: גם
וגם
26.אפרת גוש או זהבה בן: אפחת מהם
27.עופר לוי או אביתר בנאי: כנ"ל 28.שרון או פרץ: כנ"ל 29.ישראל או לונדון: לונדון
בעצם.. לאדעת..
30.חייל או משתמט: הא?
31.רוסים או אתיופים: :| 32.ככה או למה ככה: ככה
33.נשים או גברים: נשים
34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר.. דהה
35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסןן
36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל(אין לי מושג מה זה אווטלווק) 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי מתי

יאייייי

1. בריכה או ים: לא זה ולא זה....עדיפות לבריכה. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד נראה מגניב יותר. 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים בהחלט! שמישהו יראה את הבוהן המכוערת שלי? (בוהן ברבים-בהנים? בהנות?) 4.מטריה או שמשיה: מטריה! גשם! 5.הצפון או הדרום: אממ צפון...אממ אבל לא ביקרתי הרבה בדרום... 6.פלאפון או טלפון: טלפון! 7.חצאית או מכנסיים: חצאית אבל לא ליד אנשים שמכירים אותי. 8.גרביים או יחפיים: גרביים (ראה הערה בשאלה 3) 9.תיק גב או תיק צד: גב - זה לא נוח שיש משהו מעצבן כזה בצד. בגב זה לא מציק. 10.מחשב או טלוויזיה: קשה קשה...מחשב כי יש יותר אופציות למוזיקה. אבל בטלויזיה יש הרבה ערוצי מוזיקה. קשה. הממ.. 11.קולנוע או תאטרון: לא יודעת....בתור בת נוער לא יוצא הרבה בתיאטרון. אז קולנוע. 12.שחור או כחול: שחור. 13.רוק או קלאסי: רוק. זה לא שאני מגניבה אני נסחבת אחרי כולם. 14.עברי או מזרחי: עברי. 15.עוגה או עוגייות: עוגה!!!! 16.שקל או שניים: שקל (חח כן בטח
) 17.ילדים קטנים או מבוגרים: לא מזה ולא מזה, תודה וחשבון בבקשה. 18.חבר או חברה: חברה. 19.ערסים או פריקים: לא זה ולא זה. 20.הומואים או לסביות: לא איכפת לי. 21.פאנטה או קולה: רק מים. 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים (כי התמכרות זו לא מילה גסה). 23.בשר או ירקות: בשר. 24.חלבי או בשרי: בשרי. 25.כלבים או חתולים: כלבים בהחלט. 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי. עופר לוי?...מי? 28.שרון או פרץ: לא יודעת אני טיפשה שלא מבינה בפוליטיקה ישראלית או צ'צ'נית. 29.ישראל או לונדון: אף פעם לא הייתי בלונדון. ישראל? 30.חייל או משתמט: חייל. כי אין לי אומץ לדבר אחר. 31.רוסים או אתיופים: לא מכירה אתיופים. אז רוסים. (זו לא גזענות!) 32.ככה או למה ככה: למה ככה. 33.נשים או גברים: הווו צ'אד מייקל מוריי....
34.אינטרנט מהיר או איטי: חחח...מהיר. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר. 36.אמיול או קאדה: קאזה. 37. אווטלווק או מייל רגיל: אווטלוק. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כולם אוהבים.. 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי מתי. היום למשל בבית.

נממ../images/Emo26.gif

1. בריכה או ים: ממ לפעמים ים לפעמים בריכה.. תלוי מה בא לעשות 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייד זה נחמד.. למרות שאינלי 3.סנדלים או מגפיים:כפכפים.. סניקרס או מגפיים רגילות(לא עקבים,פלטפורומות וכו) 4.מטריה או שמשיה:מטריה.. בשמשיה לא ממש יוצא להשתמש אבל ביום חם בשמש זה יכול להיות נחמד בגדם מבול לא תמיד נחמד לשוטט בחוץ
5.הצפון או הדרום:צפון 6.פלאפון או טלפון: פלא בגלל הSMS 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד:שניהם... אבל יותר צד 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב, הוא יכול לשלב את שניהם 11.קולנוע או תאטרון:וואו...ממ קודם קולנוע חח
12.שחור או כחול:כחול 13.רוק או קלאסי:רוק! 14.עברי או מזרחי:עברי 15.עוגה או עוגייות:ממ עוגה?
16.שקל או שניים:לא יודעת חח 17.ילדים קטנים או מבוגרים:קשה.. 18.חבר או חברה:לא יודעת 19.ערסים או פריקים:פריקים
20.הומואים או לסביות:זה עקרוני? 21.פאנטה או קולה:קולה... למרות ששניהם בעע בעיקרון 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרלים 23.בשר או ירקות:בשר
24.חלבי או בשרי:ממממ 25.כלבים או חתולים:כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:אפרת.. בערך 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אביתר 28.שרון או פרץ:וואו מה זו השאלה הזאת חח
29.ישראל או לונדון:לא ידעת 30.חייל או משתמט: - 31.רוסים או אתיופים:- 32.ככה או למה ככה: ? 33.נשים או גברים: לא יודעת 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנ 36.אמיול או קאדה:אפחד 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכורררר 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:וואי.. שניהם נחמדים חח 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:תלוי מה האופציות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. בריכה או ים: ימ. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח. 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים. 4.מטריה או שמשיה: מטריה. 5.הצפון או הדרום: צפון. 6.פלאפון או טלפון: פלאפון. 7.חצאית או מכנסיים: חצאית. 8.גרביים או יחפיים: יחפים. 9.תיק גב או תיק צד: גב. 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב. 11.קולנוע או תאטרון: תאטרון. 12.שחור או כחול: כחול. 13.רוק או קלאסי: רוק. 14.עברי או מזרחי: עברי. 15.עוגה או עוגייות: עוגיות. 16.שקל או שניים: שניים. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: תלוי. 18.חבר או חברה: חבר. 19.ערסים או פריקים: שאלה מטומטמת. 20.הומואים או לסביות: כנ"ל. 21.פאנטה או קולה: קולה. 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים. 23.בשר או ירקות: בשר. 24.חלבי או בשרי: בשרי. 25.כלבים או חתולים: חתולים. 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי. 28.שרון או פרץ: לאיודעת, פוליטיקה בלעט. 29.ישראל או לונדון: לונדון, קר שם יותר. 30.חייל או משתמט: חהחה, משתמט. 31.רוסים או אתיופים: רוסים. 32.ככה או למה ככה: ככה. 33.נשים או גברים: נשים קטנות, גברים גדולים. 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנ. 36.אמיול או קאדה: לא ולא. 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: גם וגם. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: שניהם בסדר. 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בחוץ, בטח.

עונה:

1. בריכה או ים:ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייד, למרות שלא יצא לי אפילו לגעת בכזה... אבל נראה נחמד ביותר. 3.סנדלים או מגפיים:מגפיים 4.מטריה או שמשיה:מטריה 5.הצפון או הדרום:צפון 6.פלאפון או טלפון:טלפון 7.חצאית או מכנסיים:חצאית 8.גרביים או יחפיים:יחפים 9.תיק גב או תיק צד:צד 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי:עברי 15.עוגה או עוגייות:עוגה 16.שקל או שניים:שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים:מבוגרים 18.חבר או חברה:חבר 19.ערסים או פריקים:פריקים 20.הומואים או לסביות:הומואים 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרליים 23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:אפרת 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אביתר 28.שרון או פרץ:מה פחות גרוע? 29.ישראל או לונדון:לונדון, למרות שלא יודעת כי לא הייתי. 30.חייל או משתמט:חייל 31.רוסים או אתיופים:שניהם 32.ככה או למה ככה:למה ככה 33.נשים או גברים:גברים בשבילי 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר 36.אמיול או קאדה:קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:יאיר 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:בחוץ

O r c h i d

New member
עוד אחד קצר../images/Emo2.gif

1. בריכה או ים: ב' 2.מחשב נייד או מחשב נייח: ב' 3.סנדלים או מגפיים: ב' 4.מטריה או שמשיה: א' 5.הצפון או הדרום: א' 6.פלאפון או טלפון: א' 7.חצאית או מכנסיים: ב' 8.גרביים או יחפיים: ב' 9.תיק גב או תיק צד: א' 10.מחשב או טלוויזיה: א' 11.קולנוע או תאטרון: א' 12.שחור או כחול: א' 13.רוק או קלאסי: א' 14.עברי או מזרחי: א' 15.עוגה או עוגייות: ב' 16.שקל או שניים: ב' 17.ילדים קטנים או מבוגרים: א' 18.חבר או חברה: גם וגם... תלוי 19.ערסים או פריקים: ב' 20.הומואים או לסביות: לא יודע 21.פאנטה או קולה: ב' 22.מים מהברז או מים מינרליים: ב' 23.בשר או ירקות: א' 24.חלבי או בשרי: א' 25.כלבים או חתולים: א' 26.אפרת גוש או זהבה בן: א' 27.עופר לוי או אביתר בנאי: ב' 28.שרון או פרץ: ב' 29.ישראל או לונדון: ב' 30.חייל או משתמט: א' 31.רוסים או אתיופים: ב' 32.ככה או למה ככה: א' 33.נשים או גברים: לא יודעP: 34.אינטרנט מהיר או איטי: א' 35.מסנג'ר או אייסיקיו: א' 36.אמיול או קאדה: א' 37. אווטלווק או מייל רגיל: ג'ימייל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: א' 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ב' 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה