זה או זה

Shani276

New member
זה או זה

1."אף אחד" או "זה לא אני"? 2."לא מוותר" או "הכאפה המצלצלת"? 3."בראשית" או "לא פראיירים"? 4."מספרים" או "כוסאמאמק"? 5.(דיסקים)-"חומר מקומי" או "לזוז"? 6.(דיסקים)-"לזוז" או "המכונה של הגרוב"? 7.(דיסקים)-"המכונה של הגרוב" או "חומר מקומי"?

FunkyGiraffe

New member
שלי

1. זה לא אני 2. לא מוותר כמובן 3. קשה קשה, לא פראיירים 4. כוסאמאמאק בוודאי 5. לזוז 6. המכונה טיפל'ה לפני לזוז 7. כמובן שהמכונה

Shani276

New member
שלי:)

1.קשה
"אף אחד" 2."הכאפה המצלצלת" 3.קשה."לא פראיירים" 4.גם קשה
,הייתי צריכה לשלב בין שירים עם סגנונות לא קשורים.שיהיה "מספרים". 5."חומר מקומי". 6."המכונה של הגרוב". 7."חומר מקומי".

° w a v e °

New member
אאאני

1."אף אחד" או "זה לא אני"? - אף אחד 2."לא מוותר" או "הכאפה המצלצלת"? - הכאפה המצלצלת 3."בראשית" או "לא פראיירים"? - לא פראיירים 4."מספרים" או "כוסאמאמק"? - מספרים 5.(דיסקים)-"חומר מקומי" או "לזוז"? -
אפשר את שניהם...?
6.(דיסקים)-"לזוז" או "המכונה של הגרוב"? - לזוז.. 7.(דיסקים)-"המכונה של הגרוב" או "חומר מקומי"? - חומר מקומי

idanri

New member
../images/Emo8.gif

1.אף אחד 2.הכאפה המצלצלת 3.בראשית 4.מספרים 5.דיסקים-חומר מקומי+לזוז(אם אפשר) 6.לזוז 7.חומר מקומי.

shiroo

New member
וואו ראסמי קשה...אבל בכל זאת....

1. אף אחד 2. הכאפה המצלצלת 3. לא פראיירים !! 4. כוסאמאמק כאילו... 5. חומר מקומי.. 6. לזוז 7.חומר מקומי שחושבים על זה אף פעם לא ממש התעמקתי בהמכונה של הגרוב....

../images/Emo8.gifאני אני אני../images/Emo8.gif

1) "זה לא אני" (אחד מהשירים שהכי השפיעו עלי) 2) "לא מוותר" 3) קשה מאוד אבל "לא פראיירים" ניצח בהפרש קטן 4) "מספרים" 5) "לזוז" 6) קשה, קשה. אני אלך על תיקו 7) "המכונה של הגרוב"

אתם מקשים על חיי אבל אחלה.....

1. המממ.. נראה לי ש"אף אחד" 2. "לא מוותר" 3. אויש קשההה... טוב נלך על "לא פראיירים" 4. "כוסאמאמק" ב-וו-דאי! 5. חומר מקומי 6. המכונה של הגרוב 7. חומר מקומי סיימתי ואני עדיין בחתיכה אחת :) שיט!! צריכה לצאת לבי"ס - בלעט אדיוס אמיגוס!

Gil shaDy

New member
אה, זה קל!

1.זה לא אני, מקצבים חדים וחזקים, שיר שהוא ממש טראנס של כאב ועצב, מעביר את המסר כמו שצריך! 2.הכאפה, למרות הותק של לא מוותר, הכאפה לוקח ולו בגלל הביט הפשוט מטורף ולו בגלל גיא מר... 3.לא פראיירים, ואגב ראיתי שוב את הקליפ אתמול בלילה ואני מוכרח לומר שהוא פשוט גאוני, הקליפ הכי טוב של הדג! 4.כוסאמאמק-אומרים לא לבאבילוןו! 5.לזוז! 6.המכונה! 7.המכונה! חומר מקומי אלבום מעולה, אולי המיוחד והמסוגנן שלהם עד כה, אבל הטוב ביותר הוא המכונה ואין ויכוח...

מיי אנסרז../images/Emo9.gif

1.אף אחד 2.הכאפה המצלצלה
3.לא פראיירים 4.מספריםם 5.חומר מקומי 6.לזוז 7.חומר מקומי

FunkyGiraffe

New member
חחח נראלי יש לך דפקה במוח

אני הייתי יורה בעצמי לפני שהייתי עונה ככה
אבל חפיף, כל והטעם שלו

Shani276

New member
ירד על הטעם שלך

והוסיף, שהוא היה יורה בעצמו לפני שהוא היה עונה ככה. והוסיף מס' 2: חפיף,כל אחד והטעם שלו

למעלה