זה או זה... נתחיל... טאקויה או נימון?
ע עוד בן אדם New member 12/3/04 #5 אגומון ניראה לי כבר ששאלנו כל דבר אפשרי אז נילך על דברים ביזארים יותר עם מי ההיתם מעדיפים לישחוק בברכת שוקולד? עם טאי או עם מאט?
אגומון ניראה לי כבר ששאלנו כל דבר אפשרי אז נילך על דברים ביזארים יותר עם מי ההיתם מעדיפים לישחוק בברכת שוקולד? עם טאי או עם מאט?
R Rnamon New member 12/3/04 #6 פשוט מאוד....טאי... כי אז הוא היה אוכל את כלללללל השוקלד בשבילי ^_^..... אוקי.... קודי או טיקי בעונה הראשונה????????
פשוט מאוד....טאי... כי אז הוא היה אוכל את כלללללל השוקלד בשבילי ^_^..... אוקי.... קודי או טיקי בעונה הראשונה????????
D Dark SpaWn New member 12/3/04 #8 בוקומון כי הוא יותר עגול את מי הייתם יותר רוצים לראות תקוע בקובית קרח קוג'י או ג'רי (זו סתםה שאלה חסרת היגיון)
בוקומון כי הוא יותר עגול את מי הייתם יותר רוצים לראות תקוע בקובית קרח קוג'י או ג'רי (זו סתםה שאלה חסרת היגיון)
N niena New member 12/3/04 #9 ג'רי.... קוג'י חמוד מדי בשביל להיות תקוע בקובית קרח... אמ... מי הייתם רוצים להיות יותר (כדמות בסדרה), טאי או טאקויה?
ג'רי.... קוג'י חמוד מדי בשביל להיות תקוע בקובית קרח... אמ... מי הייתם רוצים להיות יותר (כדמות בסדרה), טאי או טאקויה?
L lori4 New member 13/3/04 #11 ג'יי.פי בגלל השוקולד עוגת שוקולד חמה עם אגומון או גלידת וניל עם טנטומון?(אנשים, כמה שיותר מוזר יותר טוב)
ג'יי.פי בגלל השוקולד עוגת שוקולד חמה עם אגומון או גלידת וניל עם טנטומון?(אנשים, כמה שיותר מוזר יותר טוב)
ע עוד בן אדם New member 13/3/04 #12 אגומון אמ... נימון בתוחך בורקס ביצה תפוח אדמה או בוקומון בתור טחינה צ'יפס סלט?
D Digi Lista New member 13/3/04 #13 בוקומון בתור טחינה צ'יפס סלט כי זה איכשהו נשמע אכיל לעומת האפשרות הראשונה... דיוויס כמגיש בערוץ הקניות או פאלמון כמחליפה של דודו טופז ?...
בוקומון בתור טחינה צ'יפס סלט כי זה איכשהו נשמע אכיל לעומת האפשרות הראשונה... דיוויס כמגיש בערוץ הקניות או פאלמון כמחליפה של דודו טופז ?...
ע עוד בן אדם New member 13/3/04 #14 דיוויס כמגיש לפחות יהיה עכשיו מצחיק ליראות ערוץ הקניות מימי בתור וורדה רזיאל ג'קונט או בימקום דניאלה פיק?
דיוויס כמגיש לפחות יהיה עכשיו מצחיק ליראות ערוץ הקניות מימי בתור וורדה רזיאל ג'קונט או בימקום דניאלה פיק?
D Digi Lista New member 13/3/04 #15 במקום דניאלה פיק... פחות מציקה אחת בעולם... גילמון בתור שר הביטחון או אימפמון בתור ראש הממשלה?(כן,ברור מה התשובה שלי... )
במקום דניאלה פיק... פחות מציקה אחת בעולם... גילמון בתור שר הביטחון או אימפמון בתור ראש הממשלה?(כן,ברור מה התשובה שלי... )
D Digi Lista New member 13/3/04 #17 ג'רי זמר רוק... כי ריקה תקיא הרבה לפני שתבצע גם את שינוי המין וגם את המהפך הדביק הזה... ידעתי שהתשובה תהיה אימפמון,האפשרות הראשונה הייתה הזויה מידיי... טאקאטו גולש סקי וסנובורד או איזי עוזב את המחשב והולך לים לגלוש בגלים?...
ג'רי זמר רוק... כי ריקה תקיא הרבה לפני שתבצע גם את שינוי המין וגם את המהפך הדביק הזה... ידעתי שהתשובה תהיה אימפמון,האפשרות הראשונה הייתה הזויה מידיי... טאקאטו גולש סקי וסנובורד או איזי עוזב את המחשב והולך לים לגלוש בגלים?...
L lori4 New member 13/3/04 #18 טאקאטו גולש סקי וסנובורד.... כי האפשרות השניה בכלל לא קיימת. מאט בתור בלינצ'ס או טאי בתור סוכריה על מקל?
טאקאטו גולש סקי וסנובורד.... כי האפשרות השניה בכלל לא קיימת. מאט בתור בלינצ'ס או טאי בתור סוכריה על מקל?
D Dark SpaWn New member 13/3/04 #20 ג'רי... יותר מתוק... מי אתם יותר רוצים שהיה דיג'ימון ? קארי או ריקה ?