זה או זה אני חייבת לנסות שוב טקאטו או טאקויה?
D Digi Lista New member 25/2/04 #11 טי.קיי... אם הייתה סדרת בת(ספין אוף) היה עדיף שהיא תהיה על הדיג'ימונים על מישהו מהדיג'יגורלים?
ו ווילו רוזנברג New member 26/2/04 #13 על מישהו מהדיג'יגורלים =] מי יותר זאב בודד? מאט(עונה 1) או קן? =]
O OFIRB9 New member 26/2/04 #14 דיג'יגורלים דיג'יכלי להעברת קלף או להעברת יד? (לא קשור לעניין הדיג'ימונים או ההתפתחות נשמה!)
O OFIRB9 New member 26/2/04 #15 חייבת לתקן את השאלה שלי, ואגב, קן יותר נכון זה מבצע התפתחות נשמה או התאמה דיגיטלית הפעלת כוח? (או מה שזה לא יהיה)
חייבת לתקן את השאלה שלי, ואגב, קן יותר נכון זה מבצע התפתחות נשמה או התאמה דיגיטלית הפעלת כוח? (או מה שזה לא יהיה)
O OFIRB9 New member 27/2/04 #19 לפני שיאנה תתעצבן, מיוטיסמון אני שונאת את צ'רובימון דיוויס או ריקה בתור קריין?
O OFIRB9 New member 27/2/04 #21 מימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שהייתי קודם אבל אני שונאת-את-איזומי!!!!!! וחוץ מזה אני מתה על מימי אה הנרי או ריו?
מימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שהייתי קודם אבל אני שונאת-את-איזומי!!!!!! וחוץ מזה אני מתה על מימי אה הנרי או ריו?