זה או זה?

m G m

New member
זה בעייתי....

מצד אחד חנוכה כי אז יש לי יומולדת
מצד שני פסח כי זה החג הכי כיף בעולם

Golden apple

New member
אור בילבל אותי חזרתי למקום הנכון../images/Emo6.gif

הגמר הבא בניצנים Again או פסטיבל ענקי על החוף באילת כמה ימים פרועים בחוף ליד הגבול מכוניות על מכוניות חוף עמוס שקי שינה.. יהיה מגניף..

MiLk§hAkE

New member
../images/Emo57.gif אני בינתיים ממשיכה מפה

בוא לריו! בדוק (כי שם לגבסו יש יציאה מגניבה של "בוא איתי לחוף ניצנים) וסתם כי יותר מתאים להם לשיר בוא לריו שאלה: דואט של בן עם בן או בת עם בת , או דואט של בן בת , בת בן?

Golden apple

New member
הסתבכתי אבל בת בן

הגמר הבא בניצנים Again או פסטיבל ענקי על החוף באילת כמה ימים פרועים בחוף ליד הגבול מכוניות על מכוניות חוף עמוס שקי שינה.. יהיה מגניף..

LeAnNe

New member
אופציה מספר 2../images/Emo76.gif

כוכב נולד או לא נפסיק לשיר (מה שיש עכשיו בשידורים חוזרים ומה שהיה לפני כוכב נולד)? אני לא בטוחה אם שאלו את זה כבר

flowers girl

New member
שאלו אבל לא נורא.. כוכב נולד../images/Emo70.gif

אוקי..
שירי חברה של מורן
נינט חברה של בן
אתם יכולים לבחור משהו אחר.. מהי בחירתכם

האופציה הכי חביבה היא:

נינט חברה של גבסו...חחח..מעניין... אבל יצא טוב..שניהם שומרים שבת..חיחי אממ.. שפות- אנגלית או ספרדית?

m G m

New member
ספרדית../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif שפה מדהימה../images/Emo70.gif

ארגונית או יומן

צודקת!!חח..את יודעת קצת? ויומן....

אירגונית תופס מלא מקום וזה בדיוק מה שאין לי בתיק :/ אממ.. מכנס או חצאית? (בנים תזהרו בתשובותיכם חחח)

m G m

New member
חחחחח...../images/Emo26.gif

אני יודעת קצת ספרדית, פעם ידעתי יותר כי היה קטנטנות עכשיו פחות
. ודווקא לי יש ארגונית ואני יותר מעדיפה את זה למרות שזה קצת גדול אבל חפיף
ובקשר לחצאית או מכנס אז מכנס
לעולם לא תראו אותי בשמלות/חצאיות (טוב אולי בחתונה או באיזה ארוע מיוחד....או בפורים...אבל בכללי לא
)... אממממ..*חושבת על שאלה* בית קפה או מועדון

מועדון וכנסי ../images/Emo9.gif

אני דווקא יודעת ממש מצויין ספרדית (בצינעהה חחח) בטוח שהרבה יותר טוב מאנגלית ולמדתי רק מהטלויזיה (בובה פראית לנצח!!!!) דרך אגב...אני סיון בת 15...נעים מאוד:) ואת?? אייסיקיו או מסנג'ר?

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifממשיכים מפה!../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

הגמר בניצנים AGAIN!!!
אממממממ..... העיניים של אסתי שייבין או החיוך של לירז?

MiLk§hAkE

New member
../images/Emo57.gif החיוך של לירז, דפנטלי

להוריד את כל השירים של כוכב נולד ולצרוב על דיסק או לקנות את הדיסק ה"מקורי" (שקולות הרקע של הקבל נשמעים גם בו ואם אני לא טועה הכסף לא הולך למתמודדים ואם כן סליחה)? דעתי די ברורה בעניין, חבל שאין לי צורב

Golden apple

New member
צרבי חופשי זה ממש מגעיל הניצול הזה

של רווח ללא הוצאות.. לתת צ'אנס למתמודדים שיבאו או להיקבע על נינט והחברה הראשונים
(ראיתי בשירשור הזה שאמרו שהמתמודדים שיבואו לא יצליחו כמו הראשונים ובטח שהם לא יצליחו תנו להם צ'אנס ישר קטלתם אותם)

למעלה