לא זה ולא זה...נגיד שמכושפות.... למרות שאני לא רואה...אממממ סוכות או ראש השנה?
J justinet New member 24/9/03 #79 לא זה ולא זה...נגיד שמכושפות.... למרות שאני לא רואה...אממממ סוכות או ראש השנה?
מ מממאאמייייי New member 24/9/03 #80 סוכות../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif איזו תוכנית תעדיפו יותר כוכב נולד 1 < זה שכבר שודר> או כוכב נולד 2
סוכות../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif איזו תוכנית תעדיפו יותר כוכב נולד 1 < זה שכבר שודר> או כוכב נולד 2
A aYaLoLy New member 24/9/03 #81 אין כמו המקור../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif שתישאר צעיר לנצח - רמי או מורן..?
G Golden apple New member 24/9/03 #87 אני../images/Emo35.gif עוד שאלה../images/Emo35.gif זה נכון שהאודישנים מתחילים חודש הבא או שזה לא נכון
אני../images/Emo35.gif עוד שאלה../images/Emo35.gif זה נכון שהאודישנים מתחילים חודש הבא או שזה לא נכון
G Golden apple New member 24/9/03 #93 צביקה הדר |משוחד| יאוווו עכשיו הם מתקשרים נתתי טלפון אבל מזה לא בא לי.. לענות להם או לא
G Golden apple New member 24/9/03 #95 טוף דור אם אתה כ"כ מתעקש אני אענה להם.. אה סוכריה.. האוסקר הישראלי או האוסקר האמריקאי תהיו מקוריים...
טוף דור אם אתה כ"כ מתעקש אני אענה להם.. אה סוכריה.. האוסקר הישראלי או האוסקר האמריקאי תהיו מקוריים...
A AndreaCorr © New member 24/9/03 #96 ברור שאמריקאי לראות את הגמר בבית, או להיות בניצנים? וקוראים לו דרור, לא דור.
L LeAnNe New member 24/9/03 #97 בבית../images/Emo76.gif בניצנים נראה צפוף מדי, למרות שאפשר לראות אותם, נו די! זה קשה לבחור.. הדיסק של התוכנית או הדיסק של נינט?
בבית../images/Emo76.gif בניצנים נראה צפוף מדי, למרות שאפשר לראות אותם, נו די! זה קשה לבחור.. הדיסק של התוכנית או הדיסק של נינט?
H HaDaRoSh New member 24/9/03 #98 ../images/Emo14.gifשל התוכנית גבסו או רביזדה לא יודעת אם שאלו את זה כבר
D Drorrrrrr New member 25/9/03 #100 המממ ? שיהיה: הדיסק הפנים של שירי בגוף של נינט או הפנים של נינט בגוף של שירי?