זה או זה!

Tom Sawyer10

New member
זה או זה!

הצטרפו הרבה חברים חדשים לפורום וזה הזמן לעוד משחק "זה או זה" מבית היוצר של תום סוייר!!!
אני אתן מושגים ואתם תבחרו מה אתם מעדיפים... אז מתחילים: 1.שפרה או בובליל? 2. דרום או צפון? 3. צרפת או גרמניה? 4. המבוגר או עוף? 5. פיצה או מאפיה? 6. הסטוריה או תנ"ך? 7. על-יסודי או יסודי? 8. גיטרה או פסנתר? 9. הופעה חיה או דיסק? 10. מקיין או אובאמה? 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? 12. נינט טייב או מירי מסיקה? 13. ידיעות או מעריב? 14. לישון בבית או בית מלון? 15. אוגר או ארנב? 16. סרט או ספר? 17. טלוויזיה או מחשב? 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? 19. אופניים או רולר? 20. מונית או אוטובוס? 21. לאונרד כהן או מדונה? 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? 23. ארגנטינה או ברזיל? 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? 25. נעלי ספורט או קרוקס? 26. אייסיקיו או מסנג'ר? 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 28. אריאל שרון או שמעון פרס? 29. סיני או רמת הגולן? 30. מטוס או רכבת? 31. ים או יבשה? 32. פלאפון או טלפון? 33. שוק או סופר? 34. קיבוץ או מושב? 35. מזלג או כף? 36. במבה או צ'יטוס? 37. פסח או ראש השנה? 38. שבועות או פורים? 39. חורף או קיץ? 40. שחור או לבן? 41. באבלס או שש-בש? 42. יונית לוי או גדי סוקניק? 43. קובי מחט או טל מוסרי? 44. nrg או Ynet? 45. פסק זמן או מקופלת? 46. שמש או האנה מונטנה? 47. מישור החוף או הרים? 48. קוקה קולה או RC קולה? 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? בהצלחה לכולם
תומר

noam270

New member
../images/Emo221.gifעונה../images/Emo194.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

חחח זה מה שעושים כשחולים?
1.שפרה או בובליל? שפרה.. למרות שבאופן כללי כל מה שקשור לאח הגדול זה זבל...
2. דרום או צפון? בארץ? צפון... למרות שגם אין שום דבר רע בדרום
3. צרפת או גרמניה? צרפת, כל כך יפה שם!!! 4. המבוגר או עוף? אממממ... לא מתה על שניהם... אבל עוף.. 5. פיצה או מאפיה? פיצה, פיצה, ורק פיצה. (בעצם, כל אוכל איטלקי
) 6. הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה!!!
בעיקר של ימי הביניים... 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי, ברור!
8. גיטרה או פסנתר? מממ.. פסנתר.. למרות שגיטרה זה גם נחמד
9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה
10. מקיין או אובאמה? אובמה. מקיין החליט שנישואים חד מיניים זה דבר רע, אז שמתי עליו איקס אחד גדול. (ולא, אני לא לסבית, אני פשוט בעד שיוויון זכויות, ומי שרוצה להתחתן - שיתחתן) 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? יהודית רביץ 12. נינט טייב או מירי מסיקה? מממ... קשה..!! למה אתה שואל שאלות כאלה?? שתיהן.
13. ידיעות או מעריב? ידיעות.. 14. לישון בבית או בית מלון? בית מלון זה נחמד, אבל אין על הבית
15. אוגר או ארנב? ארנב 16. סרט או ספר? ספר. אני לא יכולה לראות סרט שמבוסס על ספר לפני שקראתי. אפילו אם זה "הארי פוטר" שאני לא אוהבת.
17. טלוויזיה או מחשב? מחשב, אני לא מגיעה לעשר דקות ביום של צפייה בטלוויזיה..
18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? בולגרית
19. אופניים או רולר? אה... לא יודעת... אני יודעת לנסוע בשניהם... נגיד אופניים, כי רולר זה מעצבן ללבוש... 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס, פוגשים אנשים נחמדים
21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? הילארי קלינטון 23. ארגנטינה או ברזיל? שאלת מיליון הדולר אצלנו, כי תבינו, יש לי חברה ברזילאית וידיד ארגנטינאי. אז איך עונים על שאלה כזו?? בכל מקרה, אני מעדיפה את מקסיקו
24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים, הפרה המשוגעת נראה לי קצת יותר מלחיץ
25. נעלי ספורט או קרוקס? נעלי ספורט. 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? אממ... שניהם לא משהו... 28. אריאל שרון או שמעון פרס? לא יודעת.. שניהם בסדר.. נגיד שמעון פרס. 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן
30. מטוס או רכבת? מממ.. רכבת.. יותר נחמד
31. ים או יבשה? יבשה. עזבו אותי ממים.
32. פלאפון או טלפון? לא באמת משנה כל עוד אני יכולה לתקשר עם אנשים
33. שוק או סופר? סופר
34. קיבוץ או מושב? מושב 35. מזלג או כף? כף 36. במבה או צ'יטוס? צ'יטוס (אלא אם כן זה במבה נוגט
) 37. פסח או ראש השנה? ראש השנה 38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורף, ורק חורף!!
40. שחור או לבן? לבן 41. באבלס או שש-בש? באבלס, אני לא יודעת לשחק שש-בשXD 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יונית לוי. 43. קובי מחט או טל מוסרי? קובי מחט 44. nrg או Ynet? ווינט.. 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת
46. שמש או האנה מונטנה? שמש 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? RC קולה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? רוני דלומי, למרות שראיתי רק את הגמר, וגם אותו ראיתי רק מהסוף...
50. פולישוק או החיים זה לא הכל? החיים זה לא הכל
אחלה שאלות

Tom Sawyer10

New member
נא להעריך!!!

בתור חולה עם 38.8 מעלות חום, ועם חיבור תמידי עם האינהלצייה לקח לי לכתוב את השאלות במשך שעה ו-38 דקות...

noam270

New member
מעריכה תמיד|תמיד|

אוי, אינלצייה זה דבר מעצבן
תרגיש טוב!!!!

noam270

New member
אופסי, התבלבלתי בסמיילים../images/Emo6.gif

|תמיד| היה אמור להיות
זה מה שקורה לי בשעות כאלה

JeykinsN

New member
צודקת בקשר למקיין, אבל זו המגרעה היחידה שלו

אכן וואחד מגרעה אבל אחת... ואובמה נוראי. ~שונאתאובמהבע"מ~

Tom Sawyer10

New member
הסבר קצר:

מקיין היה מאז ומעולם הסנאטור הליבראלי והסוציאליסט ביותר במפלגת הרפובליקנים, לא פעם ולא פעמיים קראו לו בוגד בעקרונות המפלגה כשאמר שמותר נישואים חד מיניים, בגלל העמדות המתונות שלו הוא הפסיד לבוש בפריימריז למועמדות הרפובליקנים לנשיאות בשנת 2000... אחרי שנבחר לייצג את המפלגה ב-2008, מקיין הבין שיהיה לו קשה מאוד להשיג את קולות הדמוקרטים ובגלל דעותיו והתבטאותיו "השמאלניות" יהיה לו קשה מאוד להשיג את קולות השמרנים שהם בסיס הכח של הרפובליקנים (15% מכלל האוכלסייה). בגלל זה מקיין ביצע מהלכים עיקריים: 1. לקח את שרה פיילין (מושלת אלסקה) לסגניתו- פיילין מייצגת את שיא השמרנות, היא לא ביצעה הפלה על תינוקה האוטיסט והיא בעד המשך פעולה צבאית בעירק ובאפגניסטן. 2. הודיע שהוא אישית מתנגד ליציאה מעירק, נגד הפלות ונישואים חד מיניים, אבל זכות ההחלטה לגביי השניים האחרונים תינתן ע"י משאל עם בכל מדינה בנפרד, ובכך הרגיע את השמרנים כי במקומות שהם נמצאים יש רוב מספיק גדול להם. הוא האמין שככה הוא יצליח לקחת קולות דמוקרטים חדשים, לצרף את העצמאים, לשמור על הרפובליקנים המתונים מאובאמה ולהרגיע את השמרנים- מה שלא עזר בסוף... סליחה על החפירה...
נ.ב. אני הייתי בעד הילארי קלינטון בדמוקרטיים, עברתי לרפובליקנים עם ההפסד שלה ועברתי לג'ון מקיין, ואז התאכזבתי שמקיין לקח את פיילין ולא את ג'ו ליברמן כסגנו במירוץ לנשיאות (ג'ו ליברמן הוא סנאטור מניו ג'רזי, היה מועמד לסגנות נשיאות תחת אלגור בשנת 200 נגד בוש והפסיד. הוא עזב את הדמוקרטיים והוא עכשיו עצמאי- ואם מקיין היה בוחר בו אז הרפובליקנים היו נכנסים לקדנצייה שלישית בבית הלבן...)...

JeykinsN

New member
../images/Emo45.gif

לא שמעתי את כל הסיפור אז תודה על ההארה, אני גם חושבת אבל (אם הבנתי אותך נכון) למקיין היה הרבה יותר סיכוי אם הוא היה מוצא סגן/נית יותר טובה, שרה פיילין ממש הרגה אותו...
מבחינת סקרים וכו', יצא לה שם של סתמה ממש מהר. אבל קלינטון נוראית. הווו אני מתחלחלת קלות מהדמוקרטים לפעמים
סתם בד"כ הם סבבה

supercoconut

New member
עונה.../images/Emo40.gif

1.שפרה או בובליל? נמנעת 2. דרום או צפון? צפון 3. צרפת או גרמניה? גרמניה 4. המבוגר או עוף? בתחלס כרגע שניהם נראים לי לא מושכים במיוחד כרגע. 5. פיצה או מאפיה? פיצה 6. הסטוריה או תנ"ך? איך אפשר להעז לבקש מבןאדם לעשות בחירה שכזאת! [ וחוץ מזה.בבית ספר שלי זה הכל אותו דבר.בתנ"ך לומדים היבטוריה ובהיסטוריה לומדים תנ"ך] 7. על-יסודי או יסודי?על יסודי הכי אחי 8. גיטרה או פסנתר? שווה 9. הופעה חיה או דיסק? למה להסתפק רק באחד כשאפשר לרקוד על שתי חתונות?
10. מקיין או אובאמה? אובאמה 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? נמנעת 12. נינט טייב או מירי מסיקה? נמנעת 13. ידיעות או מעריב? נמנעת 14. לישון בבית או בית מלון? בית 15. אוגר או ארנב? פנתר 16. סרט או ספר? ספר 17. טלוויזיה או מחשב? מחר [ כי הטלוויזיה נמצאת במחשב לפני שהיא נמצאת בטלוויזיה.] 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? צהובה 19. אופניים או רולר? שמעו. אין לי אף אחד מהם. וחוש האיזון שלי לא כזה מופלא. אני חושבת שאני אבחר...אני אבחר בקרקע מוצקה.
20. מונית או אוטובוס?אוטובוס. 21. לאונרד כהן או מדונה? נמנעת 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? הילארי. 23. ארגנטינה או ברזיל? פנמה. 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים המשוגעים 25. נעלי ספורט או קרוקס?קרוקס 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ הקבלה 28. אריאל שרון או שמעון פרס?שמעון 29. סיני או רמת הגולן? הרמה 30. מטוס או רכבת? רכבת 31. ים או יבשה? ים 32. פלאפון או טלפון?פלאפון 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? מושב.[ נו אני משוחדת. מיקום עכשוי] 35. מזלג או כף? מזלגץ 36. במבה או צ'יטוס? צ'יטוס 37. פסח או ראש השנה? פסח. 38. שבועות או פורים? פורים. 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? זברה. 41. באבלס או שש-בש?באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? נמנעת 43. קובי מחט או טל מוסרי? כדור בראש. 44.נמנעת 45. פסק זמן או מקופלת?מקופלת 46. שמש או האנה מונטנה?שמש 47. מישור החוף או הרים?הרים 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה קולה! [RC זה בכלל קולה מדוללת במים.] 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? כדור בראש. 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? עונה ראשון של הירוז תמיד לוקחת.

supercoconut

New member
חעעע איזה לא משתפת פעולה אני.../images/Emo6.gif

לפחות הרג לי עשר דקות.

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי אחד המצחיקים xD 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים המשוגעים 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ הקבלה 40. שחור או לבן? זברה. 43. קובי מחט או טל מוסרי? כדור בראש. XD

supercoconut

New member
שמעו, הקסמים האלה בערוץ הקבלה באמת עובדים!

אמא מעבירה לערוץ הקבלה אמא רואה ערוץ הקבלה כעבור חמש דקות אמא בקומה.
איך אפשר לפקפק ביכולתם להכניס בן אדם לתרדמת?

asaf105

New member
עונה

1.שפרה או בובליל? אין ספק ששפרה! 2. דרום או צפון? צפון 3. צרפת או גרמניה? צרפת 4. המבוגר או עוף? המבורגר
5. פיצה או מאפיה? פיצה
6. הסטוריה או תנ"ך? אממ היסטוריה D: 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה 9. הופעה חיה או דיסק? דיסק 10. מקיין או אובאמה? מקיין 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? יהודית רביץ 12. נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או בית מלון? ברור שבית מלון! 15. אוגר או ארנב? אוגר 16. סרט או ספר? סרט 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב
18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? צהובה
19. אופניים או רולר? אממ לא יודע P: 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס 21. לאונרד כהן או מדונה? מדונה 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? הילארי קלינטון 23. ארגנטינה או ברזיל? ברזיל 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? הפרה המשוגעת
25. נעלי ספורט או קרוקס? נעלי ספורט, לא סובל קרוקס
26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס? שמעון פרס 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן 30. מטוס או רכבת? רכבת 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון או טלפון? פלאפון 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? מושב 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או צ'יטוס? צ'יטוס 37. פסח או ראש השנה? פסח, יותר חופש
38. שבועות או פורים? פורים 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או שש-בש? שש בש 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יונית לוי 43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי 44. nrg או Ynet? וואינט 45. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן 46. שמש או האנה מונטנה? האנה מונטנה 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? מיי פיינגולד שליטה!!!!!!!! 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? פולישוק

JeykinsN

New member
דווקא על הנוחות אני חייבת לציין

שזה די מגניב על הרגל ויחסית נוח (בניחס לכיעור של הנעל
) *לא שאני אי פעם אלבש את זה בציבור.
נו טוב אולי רק בשביל הקטע. יותר מדויק- אני לא אשלם על זה כסף
*

למעלה