^^^זה או זה?!^^^

הדר 1992

New member
^^^זה או זה?!^^^

שאלון נחמד על הפיג'מות D: תענו :]]] 1.עונה ראשונה או עונה שניה ? 2.עונה שניה או עונה שלישית ? 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? 4.עודד או אילן ? 5.אילן או קובי ? 6.אלונה או ימית ? 7.ימית או רוני ? 8.הפיג'מות או הקסדות ? 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? 12.פרדי או אדי ? 13.נג'י או סבבה סאלי ? 14.מרסל או קובי ? 15.ברכה או מר לאטין ? 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? 23.הפילפר או סיאנס ? 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? 26.הדור הבא או עכבר! ? 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? זהווו איך היה??? לול ואני יודעת שזה אולי קצת פטלוב XD חח סתם פטטי אבל זה משיעמום ואם בא לכם תענוו (:)

הדר 1992

New member
אני עונה לעצמי D;

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה נירהא לי D: 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית XD 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית XD 4.עודד או אילן ?עודדד 5.אילן או קובי ? אילןןן 6.אלונה או ימית ? מממ ימית אני חושבת XD 7.ימית או רוני ? ימיתת 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות XD 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות XD 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? רביעית 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נ'גי 14.מרסל או קובי ? קובי 15.ברכה או מר לאטין ? ברכה חחח 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניניניני 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי חחחחחחחח על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכית חיסול סוף עונה 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? הרינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? הפליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט [נינהההההההההD:] 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? קפפה XDDD או מצד שני צ'ינצ'ילה חחח 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? מוצלחת XDDDDDDDDDD חח סתםםםם זהווו איך היה??? פטלוב DDDDD=

שירי116

New member
../images/Emo28.gifממש לא פטלוב :)

להפך. אחלה שאלון
רק שאני לא זוכרת שמות של פרקים חח אהה ואדי זה הסטייליסט ההומו הבלונדיני? חחח הוא מצחיק :] אבל גמאני מעדיפה את פרדי

שירי116

New member
../images/Emo28.gifcool../images/Emo11.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה? שנייה
2.עונה שניה או עונה שלישית? שלישית
3.עונה שלישית או עונה רביעית? שלישית
4.עודד או אילן? אילן
5.אילן או קובי? קובי
6.אלונה או ימית? אלונה
7.ימית או רוני? רוני
8.הפיג'מות או הקסדות? הפיג'מות
9.הפיג'מות או קפה קר-סול? הפיג'מות... מה זה קפה קר סול? כאילו, שמעתי על זה אבל אני לא יודעת מה זה
10.פתיח עונה ראשונה או רביעית? ראשונה
11.פתיח עונה רביעית או חמישית? לא ראיתי את של החמישית...
12.פרדי או אדי? פרדי. מי זה אדי?
13.נג'י או סבבה סאלי? נג'י
14.מרסל או קובי? קובי D:
15.ברכה או מר לאטין? מר לאטין הקורע
16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני? שניהם :)
17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה? שניהם :)
18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות? ההמבורגרי יותר יפה אבל אני לא מתה על המבורגרים... פעם אחת ישבתי בהמבורגרי :) אניוואי, הסלון :)
על פרקים:
19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה? המממ שכחתי את זה זה או זה זה
אבל שניהם היו מגניבים לפי מה שאני זוכרת :]
20.להתחיל מחדש או הישרדות? לא יודעת
21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה? ...
22.תחרות כישלונות או הרינגטון? אני לא זוכרת ת'שמות של הפרקים אז אני לא מזהה וחוץ מזה לא ראיתי כמעט ת'עונה הרביעית
23.הפליפר או סיאנס? שניהם
24.חייזרים או חלליות או לא להיות? ...
25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות? נראה לי ששניהם D:
26. הדור הבא או "עכבר!"? ...
27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי? שניהם
28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט? לא זוכרת את בליינד דייט... אבל בטח שניהם :)
29.צ'ינצ'ילה או קפפה? מה זה קפפה
30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? מוצלחת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הדר 1992

New member
תתביישי שאת לא יודעת מה זה קפה קר סול חח

אני אפילו בלי כבלים ידעתי מה זה!!!חחחחח זא תוכנית של 5 דקות ששודרה כל שעה עגולה אני חושבת בחופש הגדול של שנ"ש.... ולשאלתך אדי כן זה הוא חחחחחחחחח וקפפפה??? את לא יודעת מה זה???O= עודד הכייין חחחחח זה היה בפרק של צימחוני נגד מנדלבאום חלק ג' חחחח אחד הפרקים

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני לא זכרתי מה זה קפפה P:

ואני לא ממש ראיתי ערוץ הילדים בחופש הגדול שעבר כי זה ערוץ קצת מגעיל (חוץ מהפיג'מות ששם כמובן)

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני לא יודעת מה זה קפפה

מהסיבה הפשוטה שלא ראיתי את הפרק
אז לי יכולתי לזכור את זה. בקושי ראיתי פרקים מהעונה הרביעית

זה זה או זה זה!!!!11

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? חשבתי ששלישית, מתברר שרביעית! 4.עודד או אילן ? זזי בזאזי
5.אילן או קובי ? בשביל מה אני צריך את זה
6.אלונה או ימית ? ככ צפויייייי
7.ימית או רוני ? קובי!
8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות דה~@!# 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות!@$ 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? בארור שרביעית! 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? פתיח עונה חמישית, שיר עונה רביעית. 12.פרדי או אדי ? אדי
13.נג'י או סבבה סאלי ? סבבה סאלי
14.מרסל או קובי ? קובי! 15.ברכה או מר לאטין ? שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? למהההההההההה
17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת חייב ללכת! 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי! יותר.. מאורר.. ריק.. על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? זה זה או זה זה! 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? תחתונים!
21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? נראה לי שזה עונה רביעית.. ולא ראיתי את רובה [כי חשבתי שהיא לא משו. מתברר שלא :-O] 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? הרינגטון [היו כמה שירים משם שהיו הצלצולים שלי
] 23.הפילפר או סיאנס ? אני לא טובה בשמות של פרקים! אז.. הפליפר? 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חייזרים! 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת לצחוק? ^^" 26.הדור הבא או עכבר!? עכבר! 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי? מה עודד אמר 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילההההההההההההה
30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? אחת ה-הלהקות!!!! זהווו איך היה??? מענג

פיגמיסט

New member
עונה

.עונה ראשונה או עונה שניה ? עונה ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? יאוו קשה נראה לי עונה שנייה 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? עונה רביעית 4.עודד או אילן ? אילן 5.אילן או קובי ? קובי 6.אלונה או ימית ? אלונה 7.ימית או רוני ? ימית 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? עונה ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? עונה רביעית 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נ'ג'י 14.מרסל או קובי ? קובי 15.ברכה או מר לאטין ? ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניני.... 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? בשביל מה 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? זה זה... 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מחירת חיסול 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? סיאנס 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חייזרים 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? המבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ? יאוו לא יודע 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת ברור

../images/Emo26.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית 3.עונה שלישית או עונה רביעית ?שלישית 4.עודד או אילן ?עודד,אבל אילן
טוב נו עודד. 5.אילן או קובי ?קובי 6.אלונה או ימית ?שתיהן. 7.ימית או רוני ?נו מה אני. 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות
9.הפיג'מות או קפה קר-סול ?הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ?רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ?חמישית 12.פרדי או אדי ?אדי 13.נג'י או סבבה סאלי ?סבבה סאלי 14.מרסל או קובי ?מרסל 15.ברכה או מר לאטין ?ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? נינינינינינינינייניניניני 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ?להתחיל מחדש
21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ?איך הכל התחיל 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?תחרות כישלונות 23.הפילפר או סיאנס ?הפליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ?חייזרים 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ?הדור הבא 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? מה עודד אמר 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? קפפפפפפה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ?כושלת תודה

יובל94

New member
עונה ! :)

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? עונה שנייה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? עונה שלישית 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? עונה שלישית 4.עודד או אילן ? אי אפשר לבחור
5.אילן או קובי ? אי אפשר לבחור
6.אלונה או ימית ? אלונה D: 7.ימית או רוני ? רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? רביעית 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י 14.מרסל או קובי ? מרסל 15.ברכה או מר לאטין ? ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? למהההההההההה ?! 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? שניהם
18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? הישרדות 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? להתחיל מחדש 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? הפליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות או לא להיות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? המבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ?הדור הבא 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? מה עודד אמר 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת

../images/Emo15.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ?ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ?שניה 3.עונה שלישית או עונה רביעית ?רביעית 4.עודד או אילן ?עודד 5.אילן או קובי ?אילן 6.אלונה או ימית ?אלונה 7.ימית או רוני ?רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ?הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ?הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ?ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ?רביעית 12.פרדי או אדי ?אדי 13.נג'י או סבבה סאלי ?סבבה סאלי 14.מרסל או קובי ?קובי 15.ברכה או מר לאטין ?מר לטין 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ?למההההההההההההההההההההה?!?! 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ?חייב ללכת חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? בסלון של הפיג'מות על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ?להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ?איך הכל התחיל 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ?פליפרר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ?חייזרים פלו פלו 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ?צופן הפיג'מות 26.הדור הבא או עכבר! ?הדור הבא 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ?להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ?קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ?צ'ינצ'ילהה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ?כושלת

Brombit

New member
ציף----ציף! ../images/Emo115.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה? 2.עונה שניה או עונה שלישית? 3.עונה שלישית או עונה רביעית? אני לא זוכרת איזה פרקים יש בכל עונה... 4.עודד או אילן? עודד 5.אילן או קובי? קובי 6.אלונה או ימית? ימית
7.ימית או רוני? ימית 8.הפיג'מות או הקסדות? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול? לא ראיתי קפה קר-סול אף פעם 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית? ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית? חמישית, חוץ מהשיר 12.פרדי או אדי? פרדי. האדי הזה מתיש אותי נפשית
13.נג'י או סבבה סאלי? נגי' 14.מרסל או קובי? קובי
15.ברכה או מר לטין? לטין D: 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני? לממהההההההההההה 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה? אוו זה קשה P: נגיד ש"בשביל מה..." 18.המבורגרי או הסלון של הפיג'מות? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה? קשה
זהזה או זהזה 20.להתחיל מחדש או הישרדות? 'הישרדות' 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה? לא יודעת 22.תחרות כישלונות או הרינגטון? רינגטון
23.הפליפר או סיאנס? פליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות? חלליות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות? לא זוכרת את 'מת מצחוק'.. 26.הדור הבא או עכבר! ? עבדר 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי? מה עודד אמר 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט? קחי או*תי* אלונה! 29.צ'ינצ'ילה או קפפה? החיה שהיא צ'רצ'יל 30.הפיג'מות: להקה כושלת או מוצלחת? מוצלחת וכושלת. (זה לא סותר
להקה טובה שלא 'הולך לה')

../images/Emo207.gifאתם יודעים שיש פונט מיוחד של הסדרה?

אתם יודעים שיש פונט מיוחד של הסדרה? של הפיג'מות זה "BN ORIA" שיש גם של השמיניה זה כבר "BN Bullet" http://webjunkie.co.il/FontsIndex.asp זה האתר שיש בו את כולם כמעט והנה הפנוטים: זה של השמיניה http://webjunkie.co.il/Click.asp?Type=Font&ID=176 וזה של הפיג'מות http://webjunkie.co.il/Click.asp?Type=Font&ID=201 של הפיג'מות, הפונט הכי בולט זה של הפיג'מות כנל גם לגבי השמיניה

הדר 1992

New member
מאגניב,תודה.של הפיג'מות יותר יפה ../images/Emo6.gif

אבל נחמד מאוד,יעזור לי :)

למעלה