עונהעונהעונה. ../images/Emo223.gif
1.עונה ראשונה או עונה שניה ? שניה. 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שניה נראה לי. 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית.
4.עודד או אילן ? עודד. 5.אילן או קובי ? קובי. 6.אלונה או ימית ? שתיהן. 7.ימית או רוני ? ימית. 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות. 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות, כי לא יצא לי לראות קפה קר-סול בכלל. |: 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית. 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? רביעית. 12.פרדי או אדי ? פרדי.
13.נג'י או סבבה סאלי ? סבבה סאלי.
14.מרסל או קובי ? קובי. 15.ברכה או מר לאטין ? מר לטין. 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניני. D: 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? בשביל מה אני צריך את זה- כי זו כלכך אני. XD 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי. על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה. ^^ 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש. 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיסול סוף עונה. יואוו, מתה על הפרק הזה!
22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? תחרות כשלונות. 23.הפילפר או סיאנס ? וואי, שניהם! 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות או לא להיות. 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת מצחוק. 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא. 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי. 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט. 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה.
30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת ביותר.
חח אחלה שאלון, אהבתי.