עודד!!
M Mrs Vertigo New member 20/12/07 #48 ../images/Emo112.gifרק מסנג'ר! ../images/Emo47.gif ג'ימייל או וואלה דואר? בלע, אין לי מושג מה לשאול
י יiלה New member 20/12/07 #51 לא זה ולא זה. אני שונאת קרמבו! אני נראה לי שאני יודעת מה תהיה התשובה לזה.. Songs about Jane או It won't be soon before long?
לא זה ולא זה. אני שונאת קרמבו! אני נראה לי שאני יודעת מה תהיה התשובה לזה.. Songs about Jane או It won't be soon before long?
S stuck in this life1 New member 20/12/07 #52 גם אני שונאת קרמבו..עושה לי בחילה.. לדעתי האלבום החדש-It Won't Be Soon Before Long יותר יפה.. אבל גם השני טוב אממ.. תה או קפה? אוף לא עולה לי שאלה נורמאלית.....
גם אני שונאת קרמבו..עושה לי בחילה.. לדעתי האלבום החדש-It Won't Be Soon Before Long יותר יפה.. אבל גם השני טוב אממ.. תה או קפה? אוף לא עולה לי שאלה נורמאלית.....
M Mrs Brightside New member 21/12/07 #55 הראל מויאל (אבל רק בגלל שמזמן לא שמעתי את סקעתP ריטה או רמי?
ת תמרוש 5 New member 21/12/07 #57 בוופל הכי טעים!! אממ שנייה אני חושבת.....ממרח או ממרחית?..חסר לי מה לשאול...
Shiri from the block Active member 21/12/07 #1 אמממ, מבחינת שירים 50 סנט../images/Emo113.gif בקסטריט בויז או אנסינק?