מלפפון חמוץ תפוז או קלמנטינה?
N noam270 New member 4/11/07 #22 ../images/Emo187.gifפתוז! חחח תפוז!../images/Emo13.gif בננות או בננו טכנולוגיה?
מ מכורה קשה New member 4/11/07 #23 בננו טכנולוגיה לא שאני יודעת מה זה אבל כול דבר עדיף על בננות שמיים או שמש?
ל לווווולי XD New member 4/11/07 #25 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאלון לוי :| איכסה רן דנקר. המממממממממ....... בווינדוס XP , אז שהערכת צבעים תהיה ירוקה , או כסופה? (איזה מקורית אני XD )
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאלון לוי :| איכסה רן דנקר. המממממממממ....... בווינדוס XP , אז שהערכת צבעים תהיה ירוקה , או כסופה? (איזה מקורית אני XD )
D digikids New member 4/11/07 #28 לפחד מגנבים חושך זה סתם לא מפחיד , מקודם הייתה לנו הפסקת חשמל ואמא שלי חיפשהה בחושך נרות כדי להדליק שיהיה אור, ואז עליתי אם הפלאפון שלי למעלה ואמרתי לה: "אמא, המאה ה-21 כאילו " זה היה מצחיק
לפחד מגנבים חושך זה סתם לא מפחיד , מקודם הייתה לנו הפסקת חשמל ואמא שלי חיפשהה בחושך נרות כדי להדליק שיהיה אור, ואז עליתי אם הפלאפון שלי למעלה ואמרתי לה: "אמא, המאה ה-21 כאילו " זה היה מצחיק
N noam270 New member 4/11/07 #32 ../images/Emo187.gifשלושת הדובים וזהבה!../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif אמממממממממממממ.......... יסודי או תיכון/חטיבת בניים או איך שלא תקראו לזה....הכוונה לכיתה ז' ומעלה
../images/Emo187.gifשלושת הדובים וזהבה!../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif אמממממממממממממ.......... יסודי או תיכון/חטיבת בניים או איך שלא תקראו לזה....הכוונה לכיתה ז' ומעלה
ח חוי1993 New member 6/11/07 #37 ../images/Emo121.gifעכבר מעבדה.... לדעתי שום חיה!! אמממממממממ......... ספירלה או מחברת?? אין לי מה לרשום חחחחחחחחח
../images/Emo121.gifעכבר מעבדה.... לדעתי שום חיה!! אמממממממממ......... ספירלה או מחברת?? אין לי מה לרשום חחחחחחחחח