סופרסטאר מנגינה שקטה או בוא וננסה שוב?
ע עדי ולא אחרת New member 26/10/07 #22 מנגינה שקטה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אין פה שאלה בכלל.. נעמה של עונה 3 או נעמה של עונה 4? [סליחה לכל ההוטניקים,אבל אין לי שאלה יותר טובה..]
מנגינה שקטה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אין פה שאלה בכלל.. נעמה של עונה 3 או נעמה של עונה 4? [סליחה לכל ההוטניקים,אבל אין לי שאלה יותר טובה..]
ע עדי ולא אחרת New member 26/10/07 #24 מותק 2../images/Emo47.gif אמנם קשה,אבל כיף לרקוד אותו יוגירל או "על קצות האצבעות"? [מבחינתי אין פה שאלה בכלל שזה... אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכםXD]
מותק 2../images/Emo47.gif אמנם קשה,אבל כיף לרקוד אותו יוגירל או "על קצות האצבעות"? [מבחינתי אין פה שאלה בכלל שזה... אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכםXD]
R Red Daniel New member 26/10/07 #27 בוא כבר מי עדן או נביעות (אני מקווה שאפשר דברים שלא קשורים ברוני)?
S sHiR TaDmOr New member 26/10/07 #28 ../images/Emo187.gifנביעות, אבל + ..../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif אממשרשרת או טבעת? [אין לי מושג מאיפה הופלצה השאלה הזאת ]
../images/Emo187.gifנביעות, אבל + ..../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif אממשרשרת או טבעת? [אין לי מושג מאיפה הופלצה השאלה הזאת ]
ל לווווולי XD New member 27/10/07 #34 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifבקולנוע D: בעלת צבע עיניים ירוקות אהמ אהמ אפשר להגיד P: לפעמים כשיש לבנאדם עיניים כחולות/תכלת זה מטריד XD טלפון או פלאפון?
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifבקולנוע D: בעלת צבע עיניים ירוקות אהמ אהמ אפשר להגיד P: לפעמים כשיש לבנאדם עיניים כחולות/תכלת זה מטריד XD טלפון או פלאפון?
X XkookiX New member 27/10/07 #37 ../images/Emo85.gif שרונה או דניאלה פיק? על מה חשבתי כשכתבתי את זה אני לא יודעת..