זה או זה?

Under the GUN

New member
מר. גריסון > שף

נגמרות השאלות... מממ night of the living homeless או cartman gets an anal probe? (יענו, הפרק האחרון או הראשון?)

gamal55

New member
החתולה שלו

מה היה יותר אכזרי מקרטמן: שהוא גרם לילד לאכול את ההורים של עצמו או שהוא גרם לבאטרס לחשוב שכולם מתו ממטאור כדי ללכת למסעדה

negy1993

New member
אני חושבת שהתשובה מובנת

אין דבר יותר אכזרי מלהרוג הורים של מישהו ואז לגרום לו לאכול אותם..... אחוות הטבעת או חבורת הBFF?

hbk socks

New member
היה כבר,

אבל לדעתי קייל = סטן הפרק של וורקראפט או הפרק של שר הטבעות?

richter

New member
שר הטבעות!

Fingerbang או Timmy and the Lords of the Underground

jamoosa

New member
בטח שסומטינג יו קן דו וויד יור פינגרס!!!

אפילו לאקס שלי יש בובות של הלהקה :p שאלת המאה: מפלצת כחולה שמחוברת מכל מיני חיות או אולי מפלצת ספגטי עם שתי קציצות בשר?

jamoosa

New member
אהמ אהמ...

זה סאדם... ולא חוסיין. אבל למרות הכל, אני בוחרת בשייטן האדיר! אכזריות: שריפה של מורה והכחשה והפלת אשמה על מישו אחר או רצח של הורים של בחור ולתת לו לאכול אותם?

רצח של הורים+ צ'ילי!

אין שום דבר שגובר על זה.. ג'ניפר לופז האמיתית או ג'ניפר לופז היד

jamoosa

New member
בטח שאייק!!!

כפרה עליו. איזה אחד מהילדים הראשיים הייתם מאמצים?

JPing

New member
את כולם (יש המשך)

חוץ מקרטמן :) איזה מהדגרים יותר שימושיים: ה גו'באקרס ( אלה מהעתיד) או מקסיקנים ( מי שלא מבין תראו את הפרק אם LES BOS)

with or without

New member
../images/Emo6.gif בשר טאקו שמחרבן גלידה...

a giant douche או a turd sandwich (808 - Douche and Turd)

JPing

New member
מסרב לבחור

כי בכל מקרה השאלה לא רלבנטית כי כל חברי הPETA מתו. Passion of the Christ או Mad Max 2 (הסבר למטה)? MAD MAX 2- סרט שמל גיבסון מככב בו , קרטמן קורא למל גיבסון THE ROAD WARRIOR בפרק 801 כאיזכור לסרט הנ"ל.

JPing

New member
שינוי שאלה ( אני יודע כבר את התשובה)

מל גיבסון או מלקום מקדוגל ( שיחק את אלכס בגרסה של סטלני קובריק לתפוז המכני , מופיע בSP כ איש הבריטי בתחילת הפרק פיפ {405})?

למעלה