זה או זה עונים שאלה זה או זה עונים ואז נותנים שאלה אחרת מתחיל: תברח או כבר לא שלך
N N י ל ק י New member 9/7/07 #1 זה או זה עונים שאלה זה או זה עונים ואז נותנים שאלה אחרת מתחיל: תברח או כבר לא שלך
N N י ל ק י New member 10/7/07 #5 העיברי לידר ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif לא עניתם אז עוד פעם תברח או כבר לא שלך
S sapiri5 New member 10/7/07 #6 כבר לא שלך../images/Emo3.gif למרות שתברח גם כן מעולה השקט שנשאר: עברי או אנגלי?
E Euroziv New member 10/7/07 #7 אנגלייייי../images/Emo99.gif אהבה קטנה-חיקוי או מקורי (החיקוי לפני אהבה קטנה עם הסיפור של גנבת השיר לאיזה לא מוצלחת)
אנגלייייי../images/Emo99.gif אהבה קטנה-חיקוי או מקורי (החיקוי לפני אהבה קטנה עם הסיפור של גנבת השיר לאיזה לא מוצלחת)
J just adiki New member 10/7/07 #8 ברור שאהבה קטנה של שירי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בכל מקום גרסאת ההופעה או בכל מקום סטודיו?
ברור שאהבה קטנה של שירי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בכל מקום גרסאת ההופעה או בכל מקום סטודיו?
J just adiki New member 10/7/07 #10 גם שאלה קשה. הכל יהיה מושלם אבל אני ישר חושבת על דואט עם הראל סקעת אז.. זמר ההופעה של שירי באירוויזיון או ההופעה של שירי בכוכב נולד 3 בגמר זה קשה
גם שאלה קשה. הכל יהיה מושלם אבל אני ישר חושבת על דואט עם הראל סקעת אז.. זמר ההופעה של שירי באירוויזיון או ההופעה של שירי בכוכב נולד 3 בגמר זה קשה
L linoy7 New member 10/7/07 #11 דיייי נו!!!../images/Emo7.gif מה זה הדברים האלה?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif לא מוכנה לענות
דיייי נו!!!../images/Emo7.gif מה זה הדברים האלה?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif לא מוכנה לענות
N N י ל ק י New member 10/7/07 #12 בארוויזיון ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ררררררעעעעעעההההה כמוני...! חחח: ההופעה בכוכב נולד 3 וההופעה באירוויזיון ובפסטיגל ובמאמיה ובילדות רעות או כל ההופעות הקטנות שהיא מציגה והסבב של אלבום
בארוויזיון ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ררררררעעעעעעההההה כמוני...! חחח: ההופעה בכוכב נולד 3 וההופעה באירוויזיון ובפסטיגל ובמאמיה ובילדות רעות או כל ההופעות הקטנות שהיא מציגה והסבב של אלבום
J just adiki New member 11/7/07 #13 ההופעות הגדולות../images/Emo45.gif שירי מימון במילרע או שירי מימון במילעל סתומרת, שירי מימון או שירי מאאאאאימון
ההופעות הגדולות../images/Emo45.gif שירי מימון במילרע או שירי מימון במילעל סתומרת, שירי מימון או שירי מאאאאאימון
L linoy7 New member 11/7/07 #14 חחחחחחחח../images/Emo6.gif מימון!!! למרות שכל העולם אומר../images/Emo41.gif מאאאאאימון חום או קור? מה נו, אני לא יכולה לחשוב כרגע על משו אחר! חם לי!
חחחחחחחח../images/Emo6.gif מימון!!! למרות שכל העולם אומר../images/Emo41.gif מאאאאאימון חום או קור? מה נו, אני לא יכולה לחשוב כרגע על משו אחר! חם לי!
S sapiri5 New member 12/7/07 #18 אמממממממ ביה"ס???../images/Emo12.gif ים או בריכה חח כמה חרוש אבל איןןן משהווו
J just adiki New member 13/7/07 #21 מי אלה../images/Emo35.gif כריסטינה [באמת מי אלה, ומה זה ג'וג'ו? ] "לאן שלא תלכי" גרסא רגילה או "לאן שלא תלכי" ה'רמיקס'?
מי אלה../images/Emo35.gif כריסטינה [באמת מי אלה, ומה זה ג'וג'ו? ] "לאן שלא תלכי" גרסא רגילה או "לאן שלא תלכי" ה'רמיקס'?