אני אוהב אותך נקייה
F FooK MI New member 22/6/07 #24 זו הייתה פרפראזה על 'כשאתה כאן' ../images/Emo46.gif אמג. ואתם קוראים לעצמכם פורום של חותכים? אם השירים של טורי הם סכין יפנית, והשירים של מוריסיי הם סכין קצבים, 'כשאתה כאן' הוא צי של גיליוטינות.
זו הייתה פרפראזה על 'כשאתה כאן' ../images/Emo46.gif אמג. ואתם קוראים לעצמכם פורום של חותכים? אם השירים של טורי הם סכין יפנית, והשירים של מוריסיי הם סכין קצבים, 'כשאתה כאן' הוא צי של גיליוטינות.
פ פלוטו24 New member 21/6/07 #10 הקאבר שלה מדהים אבל.. לאונרד כהן זה לאונרד כהן ואין שיר יותר מושלם מהמקור שלו. אני מעדיף את זה.
N noosh New member 22/6/07 #14 של טורי כמו שאמרתי, בפעם הראשונה שהקשבתי לו, היו לי דמעות. הוא יפהפה בעיניי, ונוגע. לא יודעת, אני ממש אוהבת את ליאונרד כהן אבל לפעמים משהו בהפקה מפריע לי.
של טורי כמו שאמרתי, בפעם הראשונה שהקשבתי לו, היו לי דמעות. הוא יפהפה בעיניי, ונוגע. לא יודעת, אני ממש אוהבת את ליאונרד כהן אבל לפעמים משהו בהפקה מפריע לי.
T The Pele Files New member 22/6/07 #28 לגמרי טורי ../images/Emo13.gif לאונרד כהן גדול, אבל טורי לקחה את השיר הזה לשלב הבא...