תתחילו להצביע ...
ש שירן המהממת New member 17/3/06 #8 אממ..וואי קשה אבל... פאביו די תומאסו כי הוא יותר חתיך...וגם יותר חמוד כזה פדה כמו שפלור קוראת לו הוא בדיוק:"דון פריזר"...אם הוא ישתחרר קצת אולי זה יהיה יותר טוב..חחחח הוא כבר מת אז זה לא משנה..חחחחחח
אממ..וואי קשה אבל... פאביו די תומאסו כי הוא יותר חתיך...וגם יותר חמוד כזה פדה כמו שפלור קוראת לו הוא בדיוק:"דון פריזר"...אם הוא ישתחרר קצת אולי זה יהיה יותר טוב..חחחח הוא כבר מת אז זה לא משנה..חחחחחח
ל ליטלוש02 New member 17/3/06 #14 קשהה..!! שניהם נורא נורא נורא נורא חתיכים ונורא נורא נורא חמודים ומתוקים וכו'.. אבל אני בוחרת בפאביו דה תומס
קשהה..!! שניהם נורא נורא נורא נורא חתיכים ונורא נורא נורא חמודים ומתוקים וכו'.. אבל אני בוחרת בפאביו דה תומס
S sweet shir New member 18/3/06 #15 פאביו די תומס.. אבל רק בגלל העיניים.. למרות שאני אוהבת את חואנצ'ו!
ה הדבורה מאיה 13 New member 19/3/06 #20 ../images/Emo108.gif|סוכיה| מקסי ../images/Emo99.gif כי הוא חתיך וחמוד והעיניים וגם האופי
ה הדבורה מאיה 13 New member 19/3/06 #21 ../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifיענו פאביו../images/Emo122.gif
S sweet stav New member 19/3/06 #25 נכון../images/Emo98.gif ( ../images/Emo122.gif ) חחחח פשוט אח"כ יש לי בעיה לספור ... כי זה ממש מתבלגן ...
נכון../images/Emo98.gif ( ../images/Emo122.gif ) חחחח פשוט אח"כ יש לי בעיה לספור ... כי זה ממש מתבלגן ...
P pRincEsSa16 New member 19/3/06 #27 ../images/Emo127.gifחואןןןןןןןן ברווור!! למרות שפאביו גם שווה ומאמי.. אל אין על חואןןןןןן! תגידו מישהו פה רואהה גברים עם כבוד???
../images/Emo127.gifחואןןןןןןןן ברווור!! למרות שפאביו גם שווה ומאמי.. אל אין על חואןןןןןן! תגידו מישהו פה רואהה גברים עם כבוד???
א אביבא New member 19/3/06 #31 חואן.../images/Emo47.gif ../images/Emo103.gif ללא ספק . למרות שגם מקסימו מתוק.
א אביבא New member 19/3/06 #32 אני שמחה לבשר..../images/Emo47.gif ../images/Emo103.gif שבינתיים חואן החתיך מוביל,עם 16 קולות, לעומת מקס,עם 11 קולות בלבד. אבל זכרו שכל יכול להשתנות,בהצלחה לשני המתחרים.
אני שמחה לבשר..../images/Emo47.gif ../images/Emo103.gif שבינתיים חואן החתיך מוביל,עם 16 קולות, לעומת מקס,עם 11 קולות בלבד. אבל זכרו שכל יכול להשתנות,בהצלחה לשני המתחרים.