זה או זה

My self and i

New member
זה או זה ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קיץ/חורף? ישראל/חו"ל? טלנובלות/סדרות ריאליטי? חמוץ/מתוק? מחשב/טלויזיה? בננה/תפוז? שרשרת/טבעת? תכלת/אדום? מצלמה/מקרופון? בוקר/ערב? צבעוני/שחור לבן? מיץ/משקה מוגז? אתה אני והוא/אני אתה והוא? למה/מדוע? מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? תהנו
שרית

My self and i

New member
../images/Emo127.gif

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? ישראל, אין כמו בבית
טלנובלות/סדרות ריאליטי? טלנובלותתת חמוץ/מתוק? גם וגם מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? בוקר צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? משקה מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני אתה והוא, כי אני אוהבת להיות קודם
למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מצלמה רגילה מואהאהאה

עונה..

קיץ/חורף?קיץ
ישראל/חו"ל?חו"ל
טלנובלות/סדרות ריאליטי?סדרות ריאליטי
חמוץ/מתוק?באמצע..
מחשב/טלויזיה?שניהם
בננה/תפוז?בננה
שרשרת/טבעת?שרשרת
תכלת/אדום?תכלת
מצלמה/מקרופון?מיקרופון
בוקר/ערב?ערב
צבעוני/שחור לבן?צבעוני
מיץ/משקה מוגז?מיץ
אתה אני והוא/אני אתה והוא?מזה משנה?
למה/מדוע?למה
מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?רגילה

hilary22

New member
הנה שלי!

קיץ/חורף?קיץ ישראל/חו"ל?חו"ל טלנובלות/סדרות ריאליטי?טלנובלות חמוץ/מתוק?חמוץ מחשב/טלויזיה?מחשב בננה/תפוז?תפוז שרשרת/טבעת?טבעת תכלת/אדום?תכלת מצלמה/מקרופון?מצלמה בוקר/ערב?אפ'חד!אני יותר בעניין של הצהריים...אבל אם אני צריכה לבחור אז ערב! צבעוני/שחור לבן?צבעוני מיץ/משקה מוגז?מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא?אתה אני והוא למה/מדוע?למה!! מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?רגילה

CrazyYoYo

New member
+

קיץ/חורף? קיץץץץץץץ ישראל/חו"ל? תלוי איפה בחו"ל טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאליטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני אתה והוא [?] למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? דיגיטלית

../images/Emo103.gif

קיץ/חורף? ממ באמצע ישראל/חו"ל? גם וגם טלנובלות/סדרות ריאליטי? אפחד אבל אם אני צריכה אז טלנובלות.. אבל סדרות ישראליות כאלה לא פלצניות מדי חמוץ/מתוק? גם וגם מחשב/טלויזיה?מחשב בננה/תפוז?בננה שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום?ממ מצלמה/מקרופון? לא יודעת בוקר/ערב?בוקר צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? השני למה/מדוע?מדוע מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?רגילה שמתחברת למחשב

עונה

קיץ/חורף? חורף ישראל/חו"ל? ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאלטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? טלויזיה בננה/תפוז? בננה שרשרת/טבעת? טבעת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מקרפון בוקר/ערב? בוקר צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני.... למה/מדוע? למה?? מצלמה רגילה/מצלמת מחשב: רגילה!@

sunset3

New member
תשובות

קיץ/חורף?קיץ ישראל/חו"ל?ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי?ריאלי חמוץ/מתוק?מתוק מחשב/טלויזיה?מחשב בננה/תפוז?תפוז שרשרת/טבעת?טבעת תכלת/אדום?אדום מצלמה/מקרופון?מצלמה בוקר/ערב?בוקר צבעוני/שחור לבן?צבעוני מיץ/משקה מוגז?מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא?אני אתה והוא למה/מדוע?מדוע מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?מצלמת מחשב

../images/Emo113.gifגמאניייייי../images/Emo3.gif

קיץ/חורף? קיץ
ישראל/חו"ל? ישראלל
טלנובלות/סדרות ריאליטי? סדרות ריאליטי
חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב
בננה/תפוז? בננה
שרשרת/טבעת? טבעת:] תכלת/אדום? אדוםם
הצבע האהוב עליי
מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? בוקר
צבעוני/שחור לבן? צבעוניי
מיץ/משקה מוגז? משקה מוגז
אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני אתה והוא
למה/מדוע? למה
מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מצלמה רגילה

עונה

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? חול טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאליטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? בננה שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? הוא אתה ואני למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה

d r o r y

New member
עונננננההההה:

קיץ/חורף?קיץ ישראל/חו"ל?ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי?טלנובלות חמוץ/מתוק?מתוק,בדר"כ מחשב/טלויזיה?מחשב בננה/תפוז?בננה שרשרת/טבעת?טבעת תכלת/אדום?תכלת מצלמה/מקרופון?מצלמה בוקר/ערב?ערב צבעוני/שחור לבן?תלוי מה ומתי מיץ/משקה מוגז?בדר"כ מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא?השני למה/מדוע?למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?רגילה

dorit89

New member
עונה ../images/Emo27.gif

קיץ/חורף? רק קיץ... ישראל/חו"ל? ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי? טלנובלות חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? ב=ר=ו=ר שמחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? אדום מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? תבעוני מיץ/משקה מוגז? מוגז רק קולה אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא למה/מדוע? מדוע מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מצלמה רגילה

מ ו ג ה

New member
.עונה.

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי? טלנובלות חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/בוקר צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? משקה מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני אתה והוא למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה

mikaaaaaa

New member
עונההה

קיץ/חורף? קיץץץ קיץץץ קיץץץץ ישראל/חו"ל? חו"ל.... טלנובלות/סדרות ריאליטי? תלוי.. חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? איכ כלום שרשרת/טבעת? טבעת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? אוי,נו שיהיה מצלמה. בוקר/ערב? ערב לילה חושך צבעוני/שחור לבן? צבעוניייי מיץ/משקה מוגז? מיץץץ או גזוז. אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא. למה/מדוע? למה. מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מממ רגילה...

מ א מ י2

New member
עונה+שכחתי לשרשר נכון,לאמשנה...

קיץ/חורף?חורףףףףףףףףףףףףף ישראל/חו"ל?ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי?ריאליטי חמוץ/מתוק?מתוק וגם חמוץ מחשב/טלויזיה?מחשב וטלויזיה בננה/תפוז?תפוז שרשרת/טבעת?שרשרת תכלת/אדום?תכלת מצלמה/מקרופון?שניהם בוקר/ערב?בוקר צבעוני/שחור לבן?צבעוני מיץ/משקה מוגז?שניהם אתה אני והוא/אני אתה והוא?אני אתה והוא למה/מדוע?למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?רגילה [אבל דיגיטלית]

למעלה