בית הבובות R & B אן רוק
M MC MoRaNa New member 7/9/06 #24 ממיכה מפה../images/Emo220.gif התשובה שלי- רוק. שאלה: נעליים- פלטפורה או שטוח?
ד דיימונדז בעצמות New member 7/9/06 #25 שטוח.. למרות שאני נמוכה בטירוף לא נוח לי פלטםורמה אנגלית או מתמטיקה חייבים לבחור, אני יודעת שאתם אוהבים את שנייהם
שטוח.. למרות שאני נמוכה בטירוף לא נוח לי פלטםורמה אנגלית או מתמטיקה חייבים לבחור, אני יודעת שאתם אוהבים את שנייהם
D d miss d New member 7/9/06 #26 אנגלית פיתה או לחמניה? מי שכבר מכיר אותי בטח אומר... "רק אוכל בראש שלה"
L Life is a Diamond New member 7/9/06 #29 ../images/Emo57.gifסמיך ולבן. מה זה השאלותתתתת האלה? הכושים העבריים מדימונה או ג'נט ג'קסון?
H hila halevi girl New member 8/9/06 #34 ../images/Emo60.gifהיסטוריה:| דיימונדז- תקופת כח האהבה או תקופת קדם אירוויזיון?
L Life is a Diamond New member 8/9/06 #36 ../images/Emo57.gifרק קדם. :| אפרופו דיימונדז, איזה קאבר אנגלי? טרו קולרס או ריץ' גירל?
H hila halevi girl New member 8/9/06 #39 ../images/Emo60.gifטרו קולרס, ללא ספק../images/Emo99.gif למרות שבהופעה אחת הן הקדישו לי ולמאי את ריץ גירל נמ, דיימונדז- מראה פופי או מראה רוקיסטי?
../images/Emo60.gifטרו קולרס, ללא ספק../images/Emo99.gif למרות שבהופעה אחת הן הקדישו לי ולמאי את ריץ גירל נמ, דיימונדז- מראה פופי או מראה רוקיסטי?
ח חולה על הדיימונדז New member 9/9/06 #40 אני אישית.... מראה פופי חוצ מהלוי! חברה לנעליים: פומה\אדידס\נייק?
H hila halevi girl New member 9/9/06 #42 ../images/Emo60.gifעברי לידר../images/Emo99.gif ערוץ 24 או MTV?
L Life is a Diamond New member 10/9/06 #45 ../images/Emo57.gifחלב!../images/Emo99.gifפשוט גנעדן. היהודים או סינרגיה?