ברור שמכנס ואותה השאלה כמו למעלה לי קופר או דיזל ?
ב בובה יפה המקורית New member 15/5/04 #84 תמיד יהיו אלה שידפקו את השירשור.. שאלה: לקיץ עם החברים- אילת,יוון או טורקיה?
ב בובה יפה המקורית New member 15/5/04 #87 גב..ורצוי סטיב או ג'נספורט...מיצינו את תיקי הצד הלא נוחים.. טבעות לאצבעות הרגל- אין או אאוט?
D dark eyes New member 15/5/04 #88 פריקי סטייל אאוט../images/Emo70.gif מאיה בוסקילה או ריטה ועברי בדואט החדש
ש שחרחר מתוק New member 16/5/04 #89 ריטה ועברי בדואט לפי דעתי מיה בוסקילה היא סתם זמרת שתלוף כמו הרבה זמרים וזמרות.. לא חושב שצריך לייחס להם כ"כ הרבה חשיבות כמו לזמרים ולזמרות שבנו או יותר נכון מתחזקים את המוזיקה הישראלית לאורך כל השנים. טבעות לבנים (ביד) כן או לא
ריטה ועברי בדואט לפי דעתי מיה בוסקילה היא סתם זמרת שתלוף כמו הרבה זמרים וזמרות.. לא חושב שצריך לייחס להם כ"כ הרבה חשיבות כמו לזמרים ולזמרות שבנו או יותר נכון מתחזקים את המוזיקה הישראלית לאורך כל השנים. טבעות לבנים (ביד) כן או לא
ב בובה יפה המקורית New member 16/5/04 #90 אממממ...אולי טבעת אחת אבל שתהיה עדינה ולא ערסית...בעעעע..... מוזיקה- פופ או האוס?
D dark eyes New member 17/5/04 #94 עדיף פופ כי אף אחד לא שומע האוס בבית שלו (מה שמגניס שהאוס בעברית זה בית) רהיטים: איקאה או טולמנ'ס
א אדוו New member 16/5/04 #91 עידן ../images/Emo26.gif השאלה על לי קופר ודיזל נשאלה אבל לא ענו עליה כי היו שתי שאלות יחד.. =/
A Adi15 New member 17/5/04 #96 ממשיכה (עד שמגיעים ל100 תגובות) והתשובה שלי היא צבע לבנות ולא פסים. שאלה: מאפין או בראוניס
ב בובה יפה המקורית New member 17/5/04 #97 מאפינס...ממממ...אוכל?יאמי... אם כבר אוכל- מקדולנדס או בורגר ראנץ'?
ב בובה יפה המקורית New member 18/5/04 #100 שחור ועדיף עם פיצפוצים או עדשים... חחחחח...שוקולד- עם אגוזים או בלי?