יצא כפול כי לחצתי פעמיים.. התנתק לי האינטרנט..
H hagaymi26 New member 31/10/07 #86 אמממ גלידת שוקולד וניל אם שוקולד חם פיצפוצים, קצפת, נגיעות גלידת בננה ותות, ודובדבן בקצה.... גלידה מגלידריה או מקופסא?
אמממ גלידת שוקולד וניל אם שוקולד חם פיצפוצים, קצפת, נגיעות גלידת בננה ותות, ודובדבן בקצה.... גלידה מגלידריה או מקופסא?
G Girl Of Sun New member 31/10/07 #87 רק מגלידריה!../images/Emo135.gif כמה שאלות על גלידותXD מים בטעמים- אפרסק או תפוח? אני חולה על זה
S sandfish New member 31/10/07 #88 מים בטעם - אפרסק ../images/Emo23.gif זאת מאורה מהיוזר שיש במכון כושר וגם אני אוהבת את הטעם החדש , לימון-ליים עדיין. הוא באמת טעים ועם שמים את זה ביחד עם האפרסק אז זה בטח יהיה יותר טעים --- MP3 או MP4 ?
מים בטעם - אפרסק ../images/Emo23.gif זאת מאורה מהיוזר שיש במכון כושר וגם אני אוהבת את הטעם החדש , לימון-ליים עדיין. הוא באמת טעים ועם שמים את זה ביחד עם האפרסק אז זה בטח יהיה יותר טעים --- MP3 או MP4 ?
נ נעה LOVE בר המושלמת New member 31/10/07 #90 הסימפסונס,כאילו הסרט ../images/Emo47.gif כאילו לא ראיתי ת'סדרה,גאד זה אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי
הסימפסונס,כאילו הסרט ../images/Emo47.gif כאילו לא ראיתי ת'סדרה,גאד זה אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי
נ נעה LOVE בר המושלמת New member 1/11/07 #96 באמת?יואו אז איזה באסה שהורידו,נראלי אני אראה קטעים ביו טיוב
H hagaymi26 New member 1/11/07 #107 אם את מבינה קצת אנגלית את יכולה לראות בערוץ world star (28 בכבלים) מקווה שזה בסדר שאני כותב פה....
I iii777 New member 1/11/07 #121 אני לא יודע בקשר לסדרה אבל הסרט של סאות' פארק אוכל את הסימפסונס בלי מלח
R Rioter New member 31/10/07 #92 סימפסונס. (הכי פחות גרוע - את שניהם אני לא סובלת. ) זה או זה --> ארגון המורים או ההסתדרות?