זה או זה

יונית21

New member
זה או זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קאזה או אימיול ?
אייסיקיו או מסנג'ר ?
אושר או עושר ?
חבר\\ה או חבר'ה ?
בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?
סלבריטאי או אלמוני ?
אהבה או כסף ?
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?
זמר או שחקן ?
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?
לגור בישראל או חו"ל ?

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

קאזה או אימיול?אימיול אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אושר או עושר?אושר חבר\\ה או חבר'ה?חבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות? נגד-כתום. סלבריטאי או אלמוני?לאדעת יש יתרונות ויש חסרונות. אהבה או כסף?אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח?ביגטוק זמר או שחקן?.. איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל?לאדעת משטרה או כיבוי-אש או מד"א?
לגור בישראל או חו"ל?נראה לי בארץ,לא?

עונה!

קאזה או אימיול ? אימיול אייסיקיו או מסנג'ר ? גם וגם אושר או עושר ? אושר חבר\\ה או חבר'ה ? תלוי איך החבר/ה ואיך החבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? כתום כתום כתום סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני.. אהבה או כסף ? תלוי איזו אהבה וכמה כסף
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? ביגטוק/טוקמן זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?
יש לי עוד זמן עד אז.. (חיילים
) משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א לגור בישראל או חו"ל ? כבר לאדעת מה יותר גרוע

מתוקה777

New member
עונה...

קאזה או אימיול ?קאזאה אייסיקיו או מסנג'ר ?מסנג'ר אושר או עושר ?אושר חבר\\ה או חבר'ה ?חבר בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?כחול סלבריטאי או אלמוני ?אלמוני אהבה או כסף ?אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?קו פתוח זמר או שחקן ?שחקן איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?לא משנה לי משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?כיבוי אש לגור בישראל או חו"ל ?ישראל

Dulce Maria13

New member
עונה

קאזה או אימיול ?קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ?מסנג'ר אושר או עושר ?אושר
חבר\\ה או חבר'ה ?חבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? כתום סלבריטאי או אלמוני ?אלמוני אהבה או כסף ?אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?תשלום חודשי זמר או שחקן ?זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? לא יודעת
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?מד"א
לגור בישראל או חו"ל ?חו"ל

עונה..

קאזה או אימיול ? קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ? אף אחד אושר או עושר ? אושר חבר\\ה או חבר'ה ? גם וגם בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? בעד סלבריטאי או אלמוני ? גם וגם.. אהבה או כסף ? אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? ..שיהיה. זמר או שחקן ? גם וגם.. איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? מודיעין משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? אין לי מושג.. לגור בישראל או חו"ל ? חו"ל

עונה..

קאזה או אימיול ? אימיול. אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר. אושר או עושר ? אושר! חבר\ה או חבר'ה? חבר. בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? [URL='http://']כחול![/URL] סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני. אהבה או כסף ? אהבה
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח? קו פתוח. זמר או שחקן ? זמר. איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל? אמ..לא הייתי רוצה לשרת בצה"ל
. עתודה רפואית. משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א. לגור בישראל או חו"ל ? חו"ל.

עונההההההה

קאזה או אימיול ? אני נגד הורדו בלתי חוקיות!!!
אייסיקיו או מסנג'ר ? היה לי אי סי, ועכשיו כבר אין. אז אי סי.
אושר או עושר ?אושר. ברור!!!!!!!
חבר\\ה או חבר'ה ? תלוי מתי.
בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?בעד. ואל תסקלו אותי באבנים!
סלבריטאי או אלמוני ?סלבריטאי. בעיקר אם זה הראל מויאל המתוק!
אהבה או כסף ?אהבה!
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?אה?
זמר או שחקן ? שחקמר (שחקן וזמר
)
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?לא יודעת, יש עוד זמן!
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א וכיבוי אש. שניהם מצילים חיים.
לגור בישראל או חו"ל ?רק ישראל! אין אין אין עלינו!!

CrazyAngel1

New member
../images/Emo27.gifתשובות../images/Emo37.gif

קאזה או אימיול
קאזה
אייסיקיו או מסנג'ר
מסן
אושר או עושר
אושר ועושר
, סתם.. הכי חשוב-אושר
חבר\\ה או חבר'ה
נממ.. אממ.. אנערף
בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות
אנערףףף סלבריטאי או אלמוני
סלבריטאי
אהבה או כסף
אהבה
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח
קו פתוח
זמר או שחקן
שניהם ביחד הכי טוב
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל
יש עוד זמן ואלוהים גדול... משטרה או כיבוי-אש או מד"א
חחח מאיפה לי
לגור בישראל או חו"ל
ישראל- הבית שלנו

look away

New member
עונה....

קאזה או אימיול ? קאזה
אייסיקיו או מסנג'ר ?מסנגר אושר או עושר ?אושר
חבר\\ה או חבר'ה ?חבר'ה
בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?חסוי
סלבריטאי או אלמוני ?סלב
אהבה או כסף ?
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?טוקמן
זמר או שחקן ?זמר
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?הממ חל האויר
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?משטרה
לגור בישראל או חו"ל ?ישראל

../images/Emo41.gif עונה..

קאזה או אימיול ? קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר אושר או עושר ? אושר חבר\\ה או חבר'ה ? חבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? נגד סלבריטאי או אלמוני ? סלבריטאי אהבה או כסף ? אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?
זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? לאדעת.. משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א לגור בישראל או חו"ל ? חו"ל.. אנטארקטיקה... חם ליייייייייייי!!

Swid666

New member
מע

קאזה או אימיול ? אימיול אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר אושר או עושר ? אושר חבר\\ה או חבר'ה ? גם וגם בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? בעד סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני אהבה או כסף ? אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?קו פתוח זמר או שחקן ? מתופף
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? נאמ לא יודעת משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א אם כבר לגור בישראל או חו"ל ? המממ... אני רוצה עכשיו לגור בתוך קרחון

חונה

קאזה או אימיול ? קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר אושר או עושר ? ההאושר מגיע פעם ב... עם עושר לרוב יש אושר, אז עושר. חבר\\ה או חבר'ה ? חבר בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? כתום סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני אהבה או כסף ? כסף ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? פתוח זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? שתחררתי, לא אחזור לשם לעולם. משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? חחח מד"א לגור בישראל או חו"ל ? תלוי איפה בחו"ל

D o o S h a

New member
../images/Emo82.gif

קאזה או אימיול ? קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר!!1 אושר או עושר ? אושר,.. ולא יזיק גם עושר חבר\\ה או חבר'ה ? ממ... תלוי מאוד בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? בעד סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני אהבה או כסף ? אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? קו פתוח! זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? לא'יודעת משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? משטרה לגור בישראל או חו"ל ? ישראל!! "אין לי ארץ אחרת"!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifבאלי לישון ;[

קאזה או אימיול ? קאזה
אייסיקיו או מסנג'ר ? מסן לשלטוווון
אושר או עושר ? אושר
חבר\\ה או חבר'ה ?תלוי... בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?נגד! |כתומה|
סלבריטאי או אלמוני ?אלמונית
אהבה או כסף ?תלוי עד כמה אוהבים
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?קו פתוח :) זמר או שחקן ?הממ..שחקן :]] איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?מאיפה לי
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?מד"א לגור בישראל או חו"ל ?בישאחו"ל
[חחחח הוא גאון
]

{:

קאזה או אימיול ? אימיול אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר. אני שונאת אייסיק אושר או עושר ? שנייהם באותה כמות חבר\ה או חבר'ה ? חבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? כחולה. בעד =/ סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני אהבה או כסף ? כסף. בשבילי הכל עדיף על פני אהבה XD ביגטוק\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? לא איכפת לי כ"כ זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? המ, לא יודעת =/ לא משנה לי משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? מד"א לגור בישראל או חו"ל ? לגור בישראל ולבקר בחו"ל מדי פעם.

coullette

New member
^__^

קאזה או אימיול ?
קאזה אייסיקיו או מסנג'ר ?
אייסיקיו אושר או עושר ?
אושר חבר\\ה או חבר'ה ?
חבר בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?
אני שומרת את דעותיי הפוליטיות לעצמי סלבריטאי או אלמוני ?
סלבריטאי אהבה או כסף ?
אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ?
ברור שקו פתוח זמר או שחקן ?
גם וגם איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?
לא משנה איפה אבל רחוק מהבית משטרה או כיבוי-אש או מד"א ?
לא יודעת לגור בישראל או חו"ל ?
חו"ל

hilaloosh12

New member
שלי

קאזה או אימיול ? אימיול אייסיקיו או מסנג'ר ? אייסיקיו אושר או עושר ? אושר חבר\\ה או חבר'ה ? חבר בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? כתום סלבריטאי או אלמוני ? סלבריטאי אהבה או כסף ? אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? קו פתוח זמר או שחקן ? זמר איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? להקה צבאית משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? משטרה לגור בישראל או חו"ל ? חו"ל

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gif.........../images/Emo27.gif

קאזה או אימיול ? קאזה
אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר
אושר או עושר ? אושר
חבר\\ה או חבר'ה ? חבר'ה
בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ?כתוםםםםםםםםםם
סלבריטאי או אלמוני ? סלבריטאי
אהבה או כסף ? אהבה
ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? קו פתוח
זמר או שחקן ? שחקן
איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ?גלגל"צ
משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? משטרה
לגור בישראל או חו"ל ? גם וגם

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

קאזה או אימיול ? לקנות דיסק אייסיקיו או מסנג'ר ? מסנג'ר אושר או עושר ? עושר. כן, שיטחיות- מה לעשות, אי אפשר להיות מאושרים חבר\\ה או חבר'ה ? חבר'ה בעד (כחול) או נגד (כתום) ההתנתקות ? נגד [כתום] סלבריטאי או אלמוני ? אלמוני אהבה או כסף ? כסף. אין אהבה ביגטוק\\טוקמן או תשלום חודשי-קו פתוח ? קו פתוח זמר או שחקן ? אומן איפה הייתם הכי רוצים לשרת בצה"ל ? שמה משטרה או כיבוי-אש או מד"א ? משטרה לגור בישראל או חו"ל ? בישראל

למעלה