חיחי טל יותר סקסי ממ עגיל בלשון או סיידליפ?
G g a l4 New member 7/12/07 #24 וואי קשה!!!../images/Emo178.gif עד לפני חודש ומשהו הייתי אומרת בובספוג...בלי לחשוב... אבל עכשיו... לא יודעת אמ.... טוב נו בובספוג האלופה או טלנובלה בע"מ
וואי קשה!!!../images/Emo178.gif עד לפני חודש ומשהו הייתי אומרת בובספוג...בלי לחשוב... אבל עכשיו... לא יודעת אמ.... טוב נו בובספוג האלופה או טלנובלה בע"מ
G g a l4 New member 7/12/07 #28 תלוי אם לבנים או בנות../images/Emo11.gif נו לא יודעת מה נשמע יותר כמו חור בצפון? שהם או כפר ורדים?
ט טלי לשלטון New member 7/12/07 #29 אבל שהם זה לא בצפון!../images/Emo3.gif וכפר תמיד נשמע חור המממממ אתם הולכים לקרוא את הארי פוטר או לא?
אבל שהם זה לא בצפון!../images/Emo3.gif וכפר תמיד נשמע חור המממממ אתם הולכים לקרוא את הארי פוטר או לא?
ט טלי לשלטון New member 8/12/07 #31 לא..בסוף התייאשתי..חח אבל תיקראי!! זה יפה!! ושלג, ברור. אממ.. טלפון אלחוטי או האלה הלא אלחוטיים?
N NoAmItA ChAn New member 8/12/07 #34 מיישרת ../images/Emo3.gif המממ.. תלוי נראה לי שבית מלון D: טיברלנד או טימבאלנד? XDDDDD
J JackDanyells New member 9/12/07 #35 וואו, קשה... טימברלנד.....(החברת נעליים) (וכן, אני יודע מי זה טימבלנד) מה עדיף: איי-מאק או מחשב נייד של אינטל?
וואו, קשה... טימברלנד.....(החברת נעליים) (וכן, אני יודע מי זה טימבלנד) מה עדיף: איי-מאק או מחשב נייד של אינטל?