אמילי דה סטריינג' יש לי נעליים שלה טייץ או סקיני?
X xoLiaty New member 3/8/07 #46 לא זה ולא זה נעליים סגורות *האמ.. מידה 41 . לא חושפת הרבה * שוקו שוק או יטבתה ?
R Rock n Roll Doll New member 4/8/07 #51 סO מה ז"א פסים או סקא?../images/Emo174.gif מים או קולה? [ מים]
Z Zaider New member 4/8/07 #52 אני בגמילה מקולה, אז מים ../images/Emo9.gif לטוס או לשוט ? [כן אני יודעת שאני גרועה ]
R Rock n Roll Doll New member 4/8/07 #55 תלוי.../images/Emo174.gif אם זו להקה/סרט שממש שווים את המחיר אז ברור שאקנה..D: Linkin Park או Lost Prophets? [יש מצב שטעיתי בלוסטפרופטסXD]
תלוי.../images/Emo174.gif אם זו להקה/סרט שממש שווים את המחיר אז ברור שאקנה..D: Linkin Park או Lost Prophets? [יש מצב שטעיתי בלוסטפרופטסXD]
W WakeTheDead New member 4/8/07 #56 לוסטפרופטס ../images/Emo99.gif בולט פור מיי ולנטיין או סיסטם אוף א דאון?
X xoLiaty New member 4/8/07 #57 לא בעניין של שתיהן אבל אם כבר , בולט פור מיי וונלטיין . סתם כי לא יצא לי לשמוע הרבה את סיסטם אוף א דאון . מהאלבומים של פול אאוט בוי - From Undert The Cork Tree או החדש - Infinity On High ? אני אישית שונאת (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) את האלבום החדש שלהם . בעאע .
לא בעניין של שתיהן אבל אם כבר , בולט פור מיי וונלטיין . סתם כי לא יצא לי לשמוע הרבה את סיסטם אוף א דאון . מהאלבומים של פול אאוט בוי - From Undert The Cork Tree או החדש - Infinity On High ? אני אישית שונאת (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) את האלבום החדש שלהם . בעאע .
C Cherry Lips14 New member 4/8/07 #59 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיישרת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממשיכה ממיטל אבטיחD: לפטופ או מחשב רגיל?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיישרת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממשיכה ממיטל אבטיחD: לפטופ או מחשב רגיל?