זה או זה

מ א מ י2

New member
זה או זה ../images/Emo219.gif

הראשון שלי
עונות וכל הקשור אליהם
:
-חורף או קיץ
-סתיו או אביב
-ים או בריכה
-פירות של חורף או של קיץ
-חום או קור
בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים
סוגי אופי
:
-שקרן או כנה ואמיתי
-רכלן או לא רכלן
-אופטימי או שלילי
-מצחיק או לא מצחיק
-חכם או טיפש
ביישן או לא ביישן
כללי
-דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)
-מיקי מאוס או מיני מאוס
-פרחים או עצים
-תנ"ך או ספרות
-בנים או בנות
-שנה שלמה או שנה מעוברת
תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי

sukrazit

New member
עונה

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? קיץ
-סתיו או אביב? אביב
-ים או בריכה? בריכה -פירות של חורף או של קיץ? קיץ -חום או קור? קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? דקים וקצרים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי כנה!! -רכלן או לא רכלן רכלן.. -אופטימי או שלילי אופטימי!! -מצחיק או לא מצחיק מצחיק! -חכם או טיפש לא משנה... ביישן או לא ביישן? לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) אמפי 3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? ספרות -בנים או בנות? אממ... -שנה שלמה או שנה מעוברת? שלמה תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי! היה נורא נחמד!

My self and i

New member
../images/Emo28.gifעונה

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? קיץץץץץץץ -סתיו או אביב? אביב -ים או בריכה? בריכה -פירות של חורף או של קיץ? חלק מהקיץ חלק מהחורף
-חום או קור? קור כשאני עם סווצ'ר מתחת לפוף
בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? דקים וקצרים בלי כל הסרבול הזה סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? איזה שאלה רטורית
ברור שכנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן? זה כיף לפעמים לרכל, אבל תלוי על מי.. עדיף שלא -אופטימי או שלילי? אופטימי -מצחיק או לא מצחיק? מצחיק -חכם או טיפש? אוי נו, חכם ביישן או לא ביישן? לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? אמפי 4 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? ספרות -בנים או בנות? אממ שניהם
-שנה שלמה או שנה מעוברת? שלמה

Jagged chaos

New member
../images/Emo203.gif

-חורף או קיץ - קיץ
-סתיו או אביב - אביב -ים או בריכה - בריכה, יש לי פחד פסיכולוגי מים -פירות של חורף או של קיץ - אוהב אבטיח ותותים, אז תקו -חום או קור - חום בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים - עבים וארוכים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי - כנה -רכלן או לא רכלן - רכלן -אופטימי או שלילי - אופטימי -מצחיק או לא מצחיק - מצחיק -חכם או טיפש - חכם ביישן או לא ביישן - לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) MP3 -מיקי מאוס או מיני מאוס - מיקי -פרחים או עצים - פרחים, בלילה עצים מפחדים אותי
-תנ"ך או ספרות - תנ"ך -בנים או בנות - בנות, ברור בנות -שנה שלמה או שנה מעוברת -

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונית../images/Emo9.gif

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ?קיץ -סתיו או אביב?אביב -ים או בריכה?בריכה -פירות של חורף או של קיץ?קיץ -חום או קור?באמצע
בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים?דקים וקצרים
סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי?כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן?לא רכלן -אופטימי או שלילי?אופטימי -מצחיק או לא מצחיק?מצחיק -חכם או טיפש?חכם ביישן או לא ביישן?באמצע.. כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)אמפי3(נו ואמפי4) -מיקי מאוס או מיני מאוס?מיקי -פרחים או עצים?עצים -תנ"ך או ספרות?תנ"ך -בנים או בנות?בנות.דה
-שנה שלמה או שנה מעוברת?לא ממש איכפת לי

../images/Emo9.gif

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ - חורף -סתיו או אביב - אביב -ים או בריכה - ים -פירות של חורף או של קיץ - קיץ -חום או קור - חום בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים - דקים וקצרים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי - כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן - הממ. לאדעת. -אופטימי או שלילי - אופטימי -מצחיק או לא מצחיק - מצחיק -חכם או טיפש - חכם. ביישן או לא ביישן - לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) - אמפיש -מיקי מאוס או מיני מאוס - מיקי -פרחים או עצים - עצים -תנ"ך או ספרות - תנ"ך -בנים או בנות - בנות (לפחות לא בנים ערדניקים) -שנה שלמה או שנה מעוברת - שלמה

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo42.gif

הראשון שלי
עונות וכל הקשור אליהם
:
-חורף או קיץ?קיץ
-סתיו או אביב?אביב
-ים או בריכה?בריכה -פירות של חורף או של קיץ?של קיץ מממ -חום או קור?פושר
בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים?דקים וקצרים
סוגי אופי
:
-שקרן או כנה ואמיתי?כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן?לא רכלן -אופטימי או שלילי?אופטימי
-מצחיק או לא מצחיק?מצחיק -חכם או טיפש?חכם ביישן או לא ביישן?לא ביישן
כללי
-דיסקמן א ואמפי3 (או אמפי4)?דיסקמן -מיקי מאוס או מיני מאוס?מיקי
-פרחים או עצים?פרחים -תנ"ך או ספרות?אפחד מהםXD -בנים או בנות?ברור שבנות
-שנה שלמה או שנה מעוברת?לא ממש משנה לי
תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

KillER SmiLEY

New member
עונה ונותנת צ'אנס../images/Emo3.gif

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? אביב -סתיו או אביב? אה, אביבXD -ים או בריכה? בריכה -פירות של חורף או של קיץ? אמממ -חום או קור? קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? תלוי מתי..XD סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? אני כנה. -רכלן או לא רכלן? כולם צריכים לפעמים לרכל... -אופטימי או פסימי {שזה שלילי..
}? פסימית. שונאת את זה. -מצחיק או לא מצחיק? לא יודעת נראה לי שאני מצחיקה.. -חכם או טיפש? חכמה ביישן או לא ביישן? לא ביישנית כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? אמפי3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? אהה -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? תנ"ך -בנים או בנות? איזה שאלה..XD -שנה שלמה או שנה מעוברת? יותר קצרה יותר טוב

יווובל

New member
../images/Emo150.gif

-חורף או קיץ? חורף -סתיו או אביב? סתיו -ים או בריכה? ים -פירות של חורף או של קיץ? של קיץ -חום או קור? קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? עבים וארוכים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? מה נראה לכם?.. -רכלן או לא רכלן? לא רכלן -אופטימי או שלילי? אופטימי -מצחיק או לא מצחיק? מצחיק -חכם או טיפש? חכם ביישן או לא ביישן? לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? ברור שאמפי3 (אין לי מושג מה זה אמפי4) -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי -פרחים או עצים? עצים -תנ"ך או ספרות? תנ"ך -בנים או בנות? בנים.. -שנה שלמה או שנה מעוברת? רגילה

k e l l y 1 8 1

New member
ענניתי

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ חורף -סתיו או אביב אביב -ים או בריכה ים -פירות של חורף או של קיץ קיץ -חום או קור קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים תלוי סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן לא רכלן -אופטימי או שלילי אופטימי -מצחיק או לא מצחיק מצחיק -חכם או טיפש חכם ביישן או לא ביישן לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) אמפי -מיקי מאוס או מיני מאוס מיקי -פרחים או עצים פרחים -תנ"ך או ספרות תנ"ך -בנים או בנות בננות -שנה שלמה או שנה מעוברת מה זה משנה?

d r o r y

New member
עונה בכייף:

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ:קיץ -סתיו או אביב?אותו דבר -ים או בריכה?בריכה -פירות של חורף או של קיץ?קיץ -חום או קור?באמצע בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים?תלוי מתי ואיפה סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי?כנה -רכלן או לא רכלן?לא רכלן -אופטימי או שלילי?אופטימי -מצחיק או לא מצחיק?באמצע.שיהיה מתחיק,אבל לא כל הזמן. -חכם או טיפש?חכם ביישן או לא ביישן?ביישן,אבל בגבול מסויים כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)?דיסקמן -מיקי מאוס או מיני מאוס?מיקי -פרחים או עצים?קשה מאוד!אמממ...אותו דבר. -תנ"ך או ספרות?כמקתוע לימודים?תלוי מה נלמד באותם שיעורים -בנים או בנות?לא יודע -שנה שלמה או שנה מעוברת?שלימה תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי

עונה

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ קיץ -סתיו או אביב אביב -ים או בריכה ים -פירות של חורף או של קיץ של קיץ -חום או קור חום בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים תלוי באיזו עונה סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי כן ואמיתי (לא אומרים כנה!!) -רכלן או לא רכלן לא רכלן -אופטימי או שלילי אופטימי -מצחיק או לא מצחיק מצחיק במידה -חכם או טיפש חכם ביישן או לא ביישן לא ביישן,גם במידה כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) לא משנה -מיקי מאוס או מיני מאוס ברור שמיקי!בעיקרון אנחנו נשואים -פרחים או עצים פרחים -תנ"ך או ספרות ספרות -בנים או בנות אאמממ... -שנה שלמה או שנה מעוברת שלמה כל הכבוד,שאלון סבבי

Fergie7

New member
../images/Emo80.gif

-חורף או קיץ?
-סתיו או אביב? אביב. -ים או בריכה? בריכה. -פירות של חורף או של קיץ? קיץ. -חום או קור? פושר. בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים: באמצע. סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? כנה. -רכלן או לא רכלן? לא. -אופטימי או שלילי? אופטימי. -מצחיק או לא מצחיק? ברור שמצחיק. -חכם או טיפש? חכם. ביישן או לא ביישן? באמצע. כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? אמפי. -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי. -פרחים או עצים?
-תנ"ך או ספרות? אף אחד, אבל מעדיפה ספרות. -בנים או בנות? בנים
-שנה שלמה או שנה מעוברת? למי אכפת?

Rosalyn

New member
../images/Emo121.gif~עונה~../images/Emo121.gif

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ קיץ -סתיו או אביב אביב -ים או בריכה ים -פירות של חורף או של קיץ פירות של קיץ -חום או קור חום -בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים לכל עונה הבגדים שלה. ^.~ סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי מעדיפה כנות. -רכלן או לא רכלן לא רכלן. -אופטימי או שלילי אפוטימיות כמובן, זה עדיף בהרבה. -מצחיק או לא מצחיק מצחיק -חכם או טיפש אני נוטה לשנוא אנשים טיפשים. מצד שני, יש טיפשות שפשוט מצחיקה אותי. אז נלך על משהו באמצע -ביישן או לא ביישן אני מספיק ביישנית כדי לענות "לא ביישן". כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) אמפי3 (למי שיש 4 נראה לי בכלל עוד יותר נחמד) -מיקי מאוס או מיני מאוס מיקי מאוס -פרחים או עצים פרחים -תנ"ך או ספרות שאלה מכשילה. נראה לי שלקראת סוף ביצפר, אהבתי את שניהם באותה מידה.. -בנים או בנות בנים, i guess -שנה שלמה או שנה מעוברת מעוברת. (כשמבינים שהזמן טס, כל יום נוסף הוא די נחמד)

נותנת לך צ'אנס. את שרה מהלב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? קיץץץץץץץץ!!! -סתיו או אביב? אביייבבב
-ים או בריכה? ים ים ים ים ים ים יםםםםםם
-פירות של חורף או של קיץ? ממ.. לא משנה.. אני אוהבת רק תותים ותפוח חח -חום או קור? תלוי עד כמה.. ולא משנה לי ממש בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? דקים וקצרים! סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? אמיתית!! ברור!!!! -רכלן או לא רכלן? לא רכלנית.. מה השאלה בכלל -אופטימי או שלילי? בדרך כלל אופטימית -מצחיק או לא מצחיק? מצחיקה חח -חכם או טיפש? משהו באמצע חחח
ביישן או לא ביישן? לא בבישנית ב כ ל ל כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? מזה אמפי 4?! ממ.. אמפי 3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקייי -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? ספרות... -בנים או בנות? תלוי איזה
-שנה שלמה או שנה מעוברת? זה לא שלמה, זה רגילה. ו..רגילה.

goblinit12

New member
המ...

הראשון שלי עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? חורף -סתיו או אביב? אביב -ים או בריכה? ים -פירות של חורף או של קיץ? קיץ -חום או קור? קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? דקים וקצרים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? כנה... -רכלן או לא רכלן? רכלנית=) -אופטימי או שלילי? שלילית.. -מצחיק או לא מצחיק? מצחיקה=) -חכם או טיפש? המ... שאלה מטומטמת...=/ ביישן או לא ביישן? לא ביישנית. כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? אמפי3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? סיפרות -בנים או בנות? באיזה מובן? -שנה שלמה או שנה מעוברת? שלמה תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי

white star

New member
../images/Emo54.gif ברכותיי על הראשון שלך

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? קר ורטוב או חם ודביק... אני אלך על קר
-סתיו או אביב? סתיו -ים או בריכה? ים -פירות של חורף או של קיץ? אני אוהב פירות רב עונתיים כמו תפוחים ככה שלאר ממש משנה -חום או קור? קור - אפשר לשים עוד בגדים, חום זה בעיה בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? עבים וארוכים, להסתיר את הקילו שהעליתי בבריתה
סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן? אין משו באמצע? -אופטימי או שלילי? אופטימי -מצחיק או לא מצחיק? חובה חובה חובה מצחיק -חכם או טיפש? חכם, אבל לא בהגזמה ביישן או לא ביישן? לא ביישן. מספיק אני כזה כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? MP3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? קשה להחליט בין איכסה לפיחסה -בנים או בנות? בנים -שנה שלמה או שנה מעוברת? מעוברת

nni8

New member
עונה

הראשון שלי עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? אביב -סתיו או אביב?אביב -ים או בריכה?ים -פירות של חורף או של קיץ?קיץ -חום או קור?קור בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים?ארוכים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי?כנה -רכלן או לא רכלן?לא רכלן -אופטימי או שלילי?תלוי מי -מצחיק או לא מצחיק?מצחיק -חכם או טיפש?חכם ביישן או לא ביישן?לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)?אמפי -מיקי מאוס או מיני מאוס?מיני -פרחים או עצים?פרחים -תנ"ך או ספרות?- -בנים או בנות?יש ויש -שנה שלמה או שנה מעוברת?לא באמת אכפת לי

../images/Emo80.gifשאלון חמוד../images/Emo9.gif

עונות וכל הקשור אליהם
: -חורף או קיץ? קיץץ
-סתיו או אביב? אביב
-ים או בריכה? בריכה
-פירות של חורף או של קיץ? קיץ, ברור
-חום או קור? באמצע בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים דקים וקצרים סוגי אופי
: -שקרן או כנה ואמיתי? כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן? לא רכלןן!!
-אופטימי או שלילי? אופטימי
-מצחיק או לא מצחיק?" מצחיק -חכם או טיפש? חכם ביישן או לא ביישן? באמצע.. כללי
-דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4)? דיסקמן -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקייי
-פרחים או עצים? עצים -תנ"ך או ספרות? תנ"ך -בנים או בנות? בנות שליטעע
-שנה שלמה או שנה מעוברת? שנה שלמה

עונה

עונות וכל הקשור אליהם : -חורף או קיץ? קיץ -סתיו או אביב? אביב -ים או בריכה? בריכה -פירות של חורף או של קיץ? קיץ -חום או קור? חום בגדים עבים וארוכים או דקים וקצרים? דקים וקצרים סוגי אופי : -שקרן או כנה ואמיתי? כנה ואמיתי -רכלן או לא רכלן? לא רכלן -אופטימי או שלילי? אופאטימי -מצחיק או לא מצחיק? מצחיק -חכם או טיפש? חכם ביישן או לא ביישן? לא ביישן כללי -דיסקמן א אמפי3 (או אמפי4) ? אמפי 3 -מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי מאוס -פרחים או עצים? פרחים -תנ"ך או ספרות? ספרות -בנים או בנות? ידידות-בנות. אבל חברים חברים בנים, ברור -שנה שלמה או שנה מעוברת? שלמה תענו על השאלות! הם די מפגרות אבל תנו לי צ'אנס. זה הראשון שלי

למעלה