שתיהן!!!11 בושה וכלימה עברי תפוח או תפוז?
ט טלי לשלטון New member 25/10/07 #23 לאכול בלי הפסקה...הכי שווה../images/Emo6.gif להחליק על בננה או ליפול לבוץ? (מדברים פה מניסיון כואב... )
לאכול בלי הפסקה...הכי שווה../images/Emo6.gif להחליק על בננה או ליפול לבוץ? (מדברים פה מניסיון כואב... )
ח חולת שכטר New member 25/10/07 #27 שלום לכם , שלום לכם , שלום לכם , שלום . ../images/Emo6.gif יובל המנוול. פרי מוחה של אסתר , לא נבחר את זה ? לישון או לקום ?
שלום לכם , שלום לכם , שלום לכם , שלום . ../images/Emo6.gif יובל המנוול. פרי מוחה של אסתר , לא נבחר את זה ? לישון או לקום ?
S S t r a w b e e r Y New member 25/10/07 #33 שניהם לא כשרים@#%!@%@#%^%^& בורגראנץ' שולט מתמטיקה או אנגלית?
ל לוליטהבסטייל555 New member 25/10/07 #30 חחחחחחחחחחחחחחחח XD זה לא "שלום לכם שלום" חחחח את מושפעת מהפרק הראשון של האלופה.. זה "שלום לכם ילדים וילדות, אני יובל המבולבלללללללללללללללללל " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח XD זה לא "שלום לכם שלום" חחחח את מושפעת מהפרק הראשון של האלופה.. זה "שלום לכם ילדים וילדות, אני יובל המבולבלללללללללללללללללל " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MEyTi L O New member 25/10/07 #37 סרטטט!!!!!../images/Emo47.gif [אני חולת סרטים!!] מסטיק או סוכריה על מקל? [וואי קשה!!!!]
ח חנווש האחת והיחידה New member 26/10/07 #39 קרמבו מים אפרסק או מים לימון? [ישלי בבצפר תמונה של עפר שכטר כזה..מהבגד ים עם הבנות..איזה חתיך הוא..אני מתתתה!!! ]
קרמבו מים אפרסק או מים לימון? [ישלי בבצפר תמונה של עפר שכטר כזה..מהבגד ים עם הבנות..איזה חתיך הוא..אני מתתתה!!! ]