"זה או זה?"

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אפקטים יעילים.

מאי/ג'ואי או מאי/וארון?

benedek22

New member
מאי/גואי

ואם אפשר מאי/טאיה חחח חולה על האנטי חחחח קוסם אפל או סאמן סקאל?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| בעע. Oo

יש הבדל בין הנטאי [פורנו מצויר גבר/אישה] לבין יורי [פורנו אישה/אישה] ויאוי [פורנו גבר/גבר], ככה שמאי/אנזו זה יורי. Oo ואני לא אגיד את דעתי בנושא.
אמ, קוסם אפל. מוקובה או נואה?

impale

New member
סקול סרוונט!

סקול סרוונט שליטה!!!! יש לו גם מלך ! XD הינה בנייה, תשאלה הזאת איך לא כתבת עדיין !? אובליסק,רא או סלייפר?

Eriol

New member
אני נוהג להשתמש בשמות המקוריים.

וזה לא רא ולא רה, זה רע! אז... איך לאיית, רא, רה, או רע?

impale

New member
תראה

בעקרון באנגלית זה RA אני לא רואה שום סיבה בעולם להגות את זה כ רע אישית זה נראה לי ממש כמו "רא"

Eriol

New member
=====

אבל לפי האנציקלופדיה העברית וויקיפדיה העברית זה "רע", אז כנראה שככה כתבו את זה (בכתב מצרי עתיק כמובן) במצרים העתיקה.

impale

New member
הבעיה בויקיפדיה

שהיא חרא. לכל אדם יש אפשרות ליצור עריכות בויקיפדיה ולהעלות חומר חדש לא הם כותבים את זה אלא מתנדבים... וכל אחד כמוני או כמוך יכול להרים שם קבצים בכל אופן צריך אתר ישראלי אמין. וכרגע אין כזה. והאמת כי לרוב האנשים לא אכפת ~~

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| זה ממש לא משנה.

זה שם מצרי. בדיוק כמו שזה אותו דבר לכתוב מילים לועזיות בצורה שונה, כך גם אפשר לכתוב רא, רה או רע, משום שזו לא מילה עברית מקורית. עכשיו אפשר לחזור למשחק? ^^ אמ, וויול אנדרווד או רקס רפטור?

Eriol

New member
דינוסאור ריוזאקי,

הידוע בגרסה האמריקנית כרקס רפטור. השני מגעיל. וכנראה שהאנשים שכתבו את האנציקלופדיות ידעו איזה איות טוב להעדיף מבחינת האיות וההגייה המקוריים, או לפחות מבחינת האיות המקורי.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אולי, ואולי לא.

בכל מקרה, זה לא אומר שככה -חייבים- לכתוב. אמ, סטו קאיבה או הכוהן סטו? [תמיד רציתי לדעת את מי אנשים מעדיפים
ומי שיענה על השאלה הזו, אכפת לכם לפרט למה? ^^;]

benedek22

New member
הכהן סטו

בגלל שהסיפור שלו יותר מרגש והוא גם יותר מגניב מסטו הרגיל שגם מגניב ברמות כמובן פרמידת המילניום או פרמידת האור?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| תשובה נחמדה. [:

אם כי אני לא מסכימה איתה.
העיקר שאתה אוהב את שני הסטואים! :O אמ, פירמידת האור. כי פירמידת המילניום זה כבר נדוש מרוב החרטוטים של אטמו ויוגי. האלים המצריים או אקסודיה?

למעלה