זה או זה-שרשור חדש

זה או זה-שרשור חדש

השאלה האחרונה הייתה קן עם חליפת שליט דיג'ימון או קן בבגדים רגילים. קן בחליפת שליט דיג'ימון!!! אבל בלי המשקפיים ובלי הקוצים הזוועתיים

OFIRB9

New member
את מתכוונת לשאלה קן או קייזר?

אני עניתי עליה מזמן קייזר! בכל מקרה נמשיך עם היה סימס דיג'ימון, הייתם מעדיפים טיפול בדיג'יגורלים או טיפול בדיג'ימונים? (במקום לברבר הם היו מוצאים מילים קטנות וחמודות כמו "קוואי" "בישי" ו"באקה" כשהם עצבניים, אח, יום יבוא...)

Dark SpaWn

New member
רגילה...

הדי ריפרית מפחידה אותי... קאזו וקנטה... מיותרים או לא ?

Dark SpaWn

New member
שאלה מעניינת...

אני משער שאני בוחר בקארי... היא לא תהיה מסוכנת או זה עדיף מדיוויס בגרביונים וחזיה...

Dark SpaWn

New member
דו ! שחכתי לשים שאלה...

קארי קטנה או קארי מבוגרת ? (שניהם דיי קטנות אבל זה לא רלוונטי)

Digi Lista

New member
טוגמון,ברור!

לילימון מציקה לי במובן מסויים,מה שכן בעברית אני יודעת לחקות את הקול שלה כשהיא הופיעה לראשונה... מה יותר לא הגיוני שיקרה אימפמון יקים משפחה(יאמי
) או טנטומון יעדיף להישאר פגומון(נראה לי)לתמיד?... כן,שמתילב שאין לי שאלה נורמלית

Digi Lista

New member
אימפמון!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואם אפשר אז אימפמון מחלק (ואוכל בעצמו) עוגת שוקולד
קאבוטרימון מתכתי או מגנה גרורומון?

Ray girl

New member
מגנה גרורומון

מאט בתור דיג'ימון או גאבומון בתור ילד?

Ray girl

New member
סורי ליסטה: דייויס מתוך פיתה

הרבה יותר משעשע, לא? מממ... אימפמון בתור גוגל בוי, או בתור מורה לחשבון?

גוגל בוי

אני חושבת שזה בגלל שהמשקפת תהיה גדולה עליו והוא יתעצבן וירסק אותה. ג'ונפיי בבגדים של טומי או טומי בגדים של ג'ונפיי?

Digi Lista

New member
ג'ונפיי בבגדים של טומי

זה הרבה יותר משעשע כי טומי קטנטן ו...
אין מה להתנצל,אפשר לרדת כאן חופשי על הדמויות ולא משנה אם אני אוהבת או שונאת,חופש הביטוי... נייקו את כבר אמורה לדעת את זה
מה יותר מפחיד טאי וג'ו הזמרים המהוללים(עונה ראשונה "הנסיכה קריוקי"...) מייצגים אותנו באירווויזיון או בירדראמון מייצגת אותנו באולימפיאדה?

למעלה