זה או זה? [חורף]

RaZiK4

New member
זה או זה? [חורף]

אני כותב
שוקו חם או תה? שמיכת פוך או לא ? בלילה-עם מזגן [על חום] או לא? גשם או ברד? ברד או שלג? גשם או שלג? ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי
]? טרנינג או ג'ינס? כובע או כפפות? חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט? מעיל או לא? מטריה או להירטב? מגפיים או נעליים:D? לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם? מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]? איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה
]? נשיקה בגשם-רומנטי או לא? סריגים או לא? אמבטיה חמה-עם קצף או לא? שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]? טוב נגמרו לי השאלות
נוסיף לכם משהו קצר מפורום סקרים ושאלונים: מה הצבע(ים) האהוב(ים)? מה הצבע(ים) השנוא(ים)? מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון? חולצות מקושקשות או חלקות? חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים? חצאית או מכנס? ג'ינס או מכנס רגיל? פירסינגים או קעקועים? עגיל בפופיק או עגיל בגבה? לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה? צעיף מקושקש או חלק? צעיף או כובע צמר?

RaZiK4

New member
עונה:]

שוקו חם או תה? תה שמיכת פוך או לא ? ברור שכן בלילה-עם מזגן [על חום] או לא? לא גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלג גשם או שלג? שלג ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי]? סווצ'רט טרנינג או ג'ינס? טרנינג כובע או כפפות? לא זה ולא זה, אבל אם אחד מהם אז כובע. חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט? חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט. שונא חולצות ארוכות. מעיל או לא? לא מטריה או להירטב? להירטב מגפיים או נעליים:D? נעליים לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם? לעבור מעליהם מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]? לא איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה]? מרק ירקות רגיל של אמא
נשיקה בגשם-רומנטי או לא? כן סריגים או לא? לא אמבטיה חמה-עם קצף או לא? בלי קצף שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]? מלחמת שלג טוב נגמרו לי השאלות נוסיף לכם משהו קצר מפורום סקרים ושאלונים: מה הצבע(ים) האהוב(ים)? ירוק, אפור מה הצבע(ים) השנוא(ים)? אדום, סגול מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון? כחול ושחור חולצות מקושקשות או חלקות? מקושקשות חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים? כתוביות חצאית או מכנס? מכנס
XD ג'ינס או מכנס רגיל? מכנס רגיל [לא יודע מה יש לי נגד ג'ינסים בזמן האחרון
] פירסינגים או קעקועים? פירסינגים נראה לי עגיל בפופיק או עגיל בגבה? גבה לבנים, פופיק לבנות
לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה? משובצת
עדיף בלי חצאית, אבל אם יש כבר שתהיה כמה שיותר מגניבה
צעיף מקושקש או חלק? חלק [לבנות] צעיף או כובע צמר? צעיף

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחורףףףף../images/Emo188.gif

שוקו חם או תה? שוקו חם
שמיכת פוך או לא ? ברור שעם!! בלילה-עם מזגן [על חום] או לא? עדיף שלא..רק אם ממש ממש קר גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלגג גשם או שלג?שלג
ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי]? קפוצ'ון! טרנינג או ג'ינס? ג'ינס כובע או כפפות? כובע צמר וכפפות
הכי כיף! חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט? קצרה וסווצ'רט מעיל או לא? לא..שונאת את זה מטריה או להירטב? להירטבבב מגפיים או נעליים:D? נעליים לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם? לעבור מעליהם
מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]? אממ..עדיף חימום [לא במזגן] איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה]? ירקות
נשיקה בגשם-רומנטי או לא? כן סריגים או לא? למה לא? אמבטיה חמה-עם קצף או לא? עם
אני כל כך אוהבת את זה! שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]? אישלג
טוב נגמרו לי השאלות נוסיף לכם משהו קצר מפורום סקרים ושאלונים: מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אדום מה הצבע(ים) השנוא(ים)? אין כאלה מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון? נראלי שלבן..אינלי כוח לבדוק חולצות מקושקשות או חלקות? מקושקשות
חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים? כתוביות חצאית או מכנס? מכנס ג'ינס או מכנס רגיל? מכנס רגיל פירסינגים או קעקועים? ממ..קעקועים אבל קטנים כאלה עגיל בפופיק או עגיל בגבה? לאדעת לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה? שום כלום צעיף מקושקש או חלק? חלק צעיף או כובע צמר? כובע צמר

נע

שוקו חם או תה?שוקו חם
שמיכת פוך או לא ?ברור שפוך :p
בלילה-עם מזגן [על חום] או לא?תלוי בקור אבל יש לי גם סדין חימום
אם ממש קר אז מדליקים מזגן..כי שהוא על חום יוצא ריח לא טוב :S
גשם או ברד?גשם
ברד או שלג?שלג
גשם או שלג?שלג
ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי]?סווצ'רט
טרנינג או ג'ינס?טרנינג
כובע או כפפות?כובע
חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט?ארוכה
מעיל או לא?כן
מטריה או להירטב?מטריה
מגפיים או נעליים:D?חח מגפים [לא מגפים של הקיבוצניקיםXDD מגפי גשם
]
לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם?לעבור מעלהם=0 אחרת הגרביים נרטבות :{
מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]?כע
איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה]?תירס הכי טעים :} לא סובלת את כל האחרים
נשיקה בגשם-רומנטי או לא?רומנטי
סריגים או לא?כע
אמבטיה חמה-עם קצף או לא?בלי קצףP:
שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]?מלחמת שלג ברור הדגש|
מה הצבע(ים) האהוב(ים)?כל הצבעים
מה הצבע(ים) השנוא(ים)?ממ חרדל
מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון?כחול/תכלת
חולצות מקושקשות או חלקות?חלקות
חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים?כתוביות
חצאית או מכנס?מכנס
ג'ינס או מכנס רגיל?ג'ינס
פירסינגים או קעקועים?פירסינגים
עגיל בפופיק או עגיל בגבה?תלוי למי
לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה?משובצת
צעיף מקושקש או חלק?מקושקש
צעיף או כובע צמר?כובע צמר

RaZiK4

New member
שונא סדין חימום ../images/Emo6.gif

כל חורף אני שם ואז כבר יותר מידי חם לי ואני שוכח לכבות אותו
אז החלטתי שהחורף הזה אני לא שם

ח0חו0ית1

New member
להלה

שוקו חם או תה? תה שמיכת פוך או לא ? ברור שכן
בלילה-עם מזגן [על חום] או לא? לא גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג גשם או שלג? שלג:ם ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי]? קפוצ'ון טרנינג או ג'ינס? ג'ינס כובע או כפפות? כובע חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט? חולצה קצרה עם סווצ'רט מעיל או לא? לאלאלא;[ מטריה או להירטב? להירטב מגפיים או נעליים:D? נעליים לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם? לקפוץ! ואחר כך לבכות כי כל היום יהיה לי רטוב בנעליים מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]? ממ.. כן איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה]? לא אוהבת מרק, אבל אם כבר אז עוף נשיקה בגשם-רומנטי או לא? כע סריגים או לא? לא, לא בשבילי בכל אופן אמבטיה חמה-עם קצף או לא? לא שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]? מלחמת שלג טוב נגמרו לי השאלות נוסיף לכם משהו קצר מפורום סקרים ושאלונים: מה הצבע(ים) האהוב(ים)? כחול מה הצבע(ים) השנוא(ים)? זהב מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון? כחול חולצות מקושקשות או חלקות? מקושקשות חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים? ציורים חצאית או מכנס? מכנס ג'ינס או מכנס רגיל? ג'ינס פירסינגים או קעקועים? פירסינג עגיל בפופיק או עגיל בגבה? ממ.. תלוי למי לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה? משובצת
צעיף מקושקש או חלק? חלק צעיף או כובע צמר? כובע

עונה../images/Emo26.gif

שוקו חם או תה?שוקו חם שמיכת פוך או לא ?בטח ששמיכת פוך בלילה-עם מזגן [על חום] או לא?בלי גשם או ברד?לא זה ולא זה! ברד או שלג?שלגגג גשם או שלג?שלגגג ססוצ'רט או קפוצ'ון [סווצ'רט זה עם ריצ'רצ' וקפוצ'ון בלי]?קפוצ'ון טרנינג או ג'ינס?טרנינג כובע או כפפות?כובע חולצה ארוכה או חולצה קצרה ומעליה סווצ'רט?לא ממש איכפת לי.. מעיל או לא?בלי מטריה או להירטב?להרטב מגפיים או נעליים:D?מגפיים לקפוץ בשלוליות או לעבור מעליהם?לקפוץ בשלולית חח מזגן על חום או לא [לא רק בלילה]?כשקר אז בטח=] איזה מרק הכי טעים או לא [הייתי חייב להשתמש ב'או לא' הזה]?מרק עוף של סבתא נשיקה בגשם-רומנטי או לא?הכי רומנטי בעולם! סריגים או לא?לא אמבטיה חמה-עם קצף או לא?עם,עם קצף! שלג-לבנות איש שלג או מלחמת שלג [כדורים]?מלחמת שלג! טוב נגמרו לי השאלות נוסיף לכם משהו קצר מפורום סקרים ושאלונים: מה הצבע(ים) האהוב(ים)?כחול אבל גם אדום יפה מה הצבע(ים) השנוא(ים)?אין.. מה הצבע(ים) השולט(ים) בארון?אדום חולצות מקושקשות או חלקות?אמממ גם וגם חולצות עם כתוביות או חולצות עם ציורים?חח גם וגם חצאית או מכנס?מכנס ג'ינס או מכנס רגיל?מכנס רגיל פירסינגים או קעקועים?פירסינגים עגיל בפופיק או עגיל בגבה?בפופיק! לבנות - חצאית משובצת או חצאית חלקה?אממ וואי זה ממש תלוי חח צעיף מקושקש או חלק?חלק צעיף או כובע צמר?כובעעע!

למעלה