זה או זה חדש!! הפעם זה על נשיקות גנובות: אלחנדרו או פלומה?
א אליתוש New member 2/1/06 #2 פלומה!! (למרות ש... אני יותר בכיוון של בנים.. חח היא פשוט חתיכית יותר ממנו)) חנוכה או פורים?
ט טלנובלה בדם New member 2/1/06 #5 עברי(גיים בויז) להקות בנים (גיים בויז) או להקות בנות (חמסה, חמסה 2, וכל דור החמסה)?
מ מלאכית אבודה באי האה New member 2/1/06 #7 חבר הומו חחחח כנראה שהוא לא כ"כ הומו כמו שחשבתי חחח... העיקר שיהיה חתיך.. סתםםם.. אממממ כריסטינה אגילרה או ג'ניפר לופז? (אחח ג'ני.. האובססיה שלי..)
חבר הומו חחחח כנראה שהוא לא כ"כ הומו כמו שחשבתי חחח... העיקר שיהיה חתיך.. סתםםם.. אממממ כריסטינה אגילרה או ג'ניפר לופז? (אחח ג'ני.. האובססיה שלי..)
פ פו3י מו3י New member 2/1/06 #8 ג'ניפר לופז רגע זה לא אמור להיות רק על נשיקות גנובות?!??! טוב, למשנה אם כבר אז כבר: יהודה לוי או רן דנקר?
ג'ניפר לופז רגע זה לא אמור להיות רק על נשיקות גנובות?!??! טוב, למשנה אם כבר אז כבר: יהודה לוי או רן דנקר?
D danina the 1 New member 2/1/06 #9 רן דנקר..... זה לא חייב להישאר רק בנשיקות גנובות.... יעל בר זוהר או נינט טייב?
א אליתוש New member 3/1/06 #16 ג'ינססססס קניתי עכשיו חדש מה זה יפה!!! אמממ טונות זמן לא הייתי פה אני שמחה שהפורום זורם!!! גם בנשיקות גנובות קצת לא עקבתי.... טוב ולענייננו- בלונד עם עיניים כחולות או שיער שחור עם עיניים ירוקות!!!! (וואו קרוע על ירוווק חח)
ג'ינססססס קניתי עכשיו חדש מה זה יפה!!! אמממ טונות זמן לא הייתי פה אני שמחה שהפורום זורם!!! גם בנשיקות גנובות קצת לא עקבתי.... טוב ולענייננו- בלונד עם עיניים כחולות או שיער שחור עם עיניים ירוקות!!!! (וואו קרוע על ירוווק חח)
D danina the 1 New member 3/1/06 #17 שיחר שחור עם עיניים ירוקות!! תתחדשי!!!! והפורום לא כל כך זורם אבל בסדר... אנחנו צריכים לפרסם אותו!! סוכריות טופי או על מקל?
שיחר שחור עם עיניים ירוקות!! תתחדשי!!!! והפורום לא כל כך זורם אבל בסדר... אנחנו צריכים לפרסם אותו!! סוכריות טופי או על מקל?
מ מלאכית אבודה באי האה New member 4/1/06 #18 סוכרייה על מקל!! ואכן יפה יותר שיער שחור עם עיניים ירוקות *סגידה* ברזיל או מרוקו?.. חחח