זה אוף

Stinki Winki

New member
בעיניין הגשם

שמעתי בבוקר שירד, ובמקרה הייתה נזילה איפשהו בחלון שלידו אני יושבת, וכל היום התלהבתי שיורד גשם. /= גאדד אני סתומה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכ"כככ מעולללההה../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחח
.

broken winges

New member
יום נחמד ביותר!

חזרתי יחסית מוקדם(13:00) שעה ראשונה המפפפפ אה כן תנ"ך היה שיעור די מעניין
ואז חינוך ולא הקשבתי בכלל כי שוש משעממת!! אבל אז גילנו שיש לה כתמי זעה ענקיים!!! אני אישית לא אוהבת לצחוק על אנשים עם כתמי זיעה כי זה קורה הרבה גמלי וגם כי זה טבעי וזה אבל איך היא יכולה להזיע כל כך הרבה בפחות משעה שהיא בבית הספר וזה עוד היה על חולצה שחורה.... והיא מלבשת מגעיל כי כולה מקומטץ והיא לובשבת מחשוף וי ומכנסיים צמודים כאלו ... פיכסססס :-$ אה כן בהפסקה התעצבנתתתתתתתייי אבל ממש על בלה\קים ..ראו תגובה שלי על הודעת המחזור ..
שהרביצה לי ודרשה בכוח מכות אבל עזבתי את זה... גאד איזה דה ז'ה וו שאני כותבת שורה כזו...
ואני לא אפרט ההודעה מספיק ארוכה! אבל בסוף אמא של בר הקפיצה אותנו אז לא הייתי צריכה ללכת ברגל והדר נתנה לי לשים דברים בלוקר שלה אז הכול טוב ^ ^

yaeloolik

New member
שוש../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

הרגע תיארת את רוני שגיא. המורה ללשון
. שוש=רוני. שיעורים משעממים. כתמי זיעה בתוך שניות. חולצות כהות עם מחשוף וי מכנסיים צמודים (3\4 בדר"כ) קריפי><.

my presious

New member
../images/Emo42.gifקצת רע לי כזה../images/Emo10.gif

אני לא יודעת להתבטא
עומס בלימודים וזה. והשמנתי. ובדרך כלל אני יורדת מהר ועכשיו אני לא מצליחה לרדת:| ואין לי חברים:| והיום ראיתי שילדה מהשכבה שלי אומרת לילדה מהכיתה שלי שהיא שונאת אותי:| והיא חשבה שלא שמתי לב, אבל כן שמתי. למרות שהיה נדמה לי שהיא שונאת אותי גם ככה. ואני לא בדיוק אהודה בפורום
ולאדעת, רע כזה:| אבל גשם
ואווירה של חורף, זה הדבר הטוב. אפשר חיבוק?
אני כלבת צומי, אני יודעת את זה. ואני אנטיפתית.

Little Chiwawa

New member
למה לא אהודה בפורום?

אוריין,אני אוהבת אותך! באמת!!
לכל אחד מותר להיות קצת צומי לפעמים זה בסדר!

shooroo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את בכלל לא לא אהודה בפורום. רציני. בכלל, את נראית ממש חמודה:] ישלך מסנ'? ^ ^ וממ, אני מקווה שהמצב ישתפר
נו אני גרועה.

broken winges

New member
../images/Emo24.gif

את ממש לא כלבת צומי!!! למעשה את בכלל לא כלבה!!! טוב אולי גורת כלבים עם עיניים מתוקות שדורשת ליטוף וגירודים בבטן..אה.. עזבי >< ואת ממש חמודה!!! אני אשמח להכיר אותך.. אבל אממ אין לי מסנגר.. ואני לא הכי זמינה בעולם .. אבל אם בכול זאת את רוצה לדבר עם מישהו אני כאן..

yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

"טוב אולי גורת כלבים עם עיניים מתוקות שדורשת ליטוף וגירודים בבטן..אה.. עזבי ><" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. את כותבת מלא
XD. מצחיקה
.

broken winges

New member
זו רק אני או ש...

את סופר חמודה?????????!!
נחמד לשמוע שמישהו חושב שאני מצחיקה תמיד חשבתי שאני סתם סתומה XDD סתם.. זה החברות שלי משפיעות עליי... הן אלימות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif

שיעשעת אותי.
בלה.קשה להיות אהודה בפורום.~.~ וזה לא ששונאים אותך או משו.
אני פשוט לא מכירה אותך כ"כ.
שכבה- בציפר. איכסה. תתעלמי.:S לא יודעת, אם את לומדת בבציפר גדול- תמצאי חברים ואנשים נורמליים, יש בכל מקום!
רק לנו לא היה גשם.
ואת לא אנטיפתית.
לפחות לא נשמעת ככה..

למעלה