זה אווירת חג, זה?

א י נ ס

New member
זה אווירת חג, זה? ../images/Emo162.gif

וואוו, ברד ירד בדרום ספרד הערב. חג שמח ושקט לכולכן/ם. אינס

ליברה*

New member
עושים מה שאפשר בנסיבות הנתונות,

הכלליות (לאומיות) והאישיות... מכיוון שלא אהיה ליד מחשב עד יום ראשון, גם אני רוצה להצטרף לאינס ולאחל לכולם בפורום היקר הזה חג שמח. ואני רוצה שתדעו שאני כל הזמן אתכם/אתכן גם אם אני ממעטת בכתיבה. יש תקופות כאלה בהן אני מרגישה שקטה, קטנה, קצת אילמת. אתם יודעים... אז עכשיו זה ככה. בהפסקה מטיפולים בגלל התמוטטות קטנה או תשישות גדולה, תקראו לזה איך שרוצים. בכל מקרה בפעם האחרונה שהגעתי לגניקולוג הייתי במצב גופני ונפשי כל כך ירוד שהחלטנו שמוכרחים לנוח. וזה מה שאני עושה, פעם ראשונה מזה הרבה זמן שלא אכפת לי מתי יהיה הביוץ, מתי תהיה וסת... ...והחלום עתיק היומין שלי על ילד משלי - מה כבר ביקשתי? רק ילד אחד - כרגע נראה שהחלום הולך ומתרחק, ומתרחק... מתרחק...
ועוד חג מגיע והחגים הם הזמן הקשה יותר - תמיד היו. ועדיין אני ללא משפחה וכמו כל שנה אני אומרת: בפסח הבא כבר יהיה בן זוג, כבר יהיה ילד, לפחות הריון?... וכל שנה אני אומרת את אותו הדבר ומתחילה להפסיק להאמין לאמירה הזאת. והחג הזה לא שמח בכלל, לא קלה התקופה הזאת לעם היושב בציון. תינוקות בני 18 מתגייסים לצבא במקום לחגוג את נעוריהם. אמהות רבות לא ישנות בלילות. החיים כבר מזמן יצאו ממסלולם הנורמלי. הפחד והזהירות והדאגה כבר הפכו להרגל, לאורח חיים. מוזר, כמה מוזר. כמה הכל כל כך רחוק ממה שרצינו! ובכל זאת זה חג ועם מאמץ קטן אפשר לעשות נעים. לא לזייף שמחה מאולצת, לא לשקר לעצמנו אבל כן לעשות ערב אחד נעים בחברותא, וטעים. מנקים את הבית, קונים מתנות ומשתדלים קצת.... לי זה עוזר. חג שמח, נשיקות ואהבה לכולם.

רומי 007

New member
ברכה לפסח../images/Emo155.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo157.gif

לכל בנות הפורום האהובות - אנו שבכל השנה אוכלות מרור ופעם בחודש (בערך)חוטפות את המכה הראשונה וכבר כמה שנים טובות יוצאות ממצרים (כל אחת במחלקה שלה) רוצה לאחל לכולנו, שנזכה לתשעה חודשי לידה ושמונת ימי מילה (אם כי גם בנות באות כמובן בחשבון) ושסופסוף גם לנו ישתנו הלילות (ונקום כי השלפוחית התלחץ לנו בסוף התשיעי ואח"כ כדי להחליף חיתולים ולהניק או להאכיל מבקבוק) שגם אנחנו נזכה לאיזו הללויה קטנה ושווה משלנו ושנמשיך לספר ב"יציאת מצריים" שלנו רק כאיזו אגדה - הגדה רחוקה, כשכולנו מסובין(על כריות הנקה, למרגלותיה של נועם, פעילה באירגון לה-לצ´ה) בפורום האולטימטיבי שלנו: לידה אחרי טיפולים עד זמן קריאת שמע של שחרית. חג שמח לכולן אתגעגע אליכן בפסח, נוסעת ומקווה לחזור בכוחות מחודשים. (אגב - האייקון של המומיה לא מזכיר לכן מחבל מתאבד?)פסח שמח ושקט

באאבו

New member
גם אני מוסיפה חג שמח..../images/Emo162.gif

אחרי שגמרתי לצחוק
מההודעה של רומי, והתאוששתי קצת - אני רוצה לאחל לכן, אחיות שלי,
חג שמח ושקט, שזה יהיה חג עם ניסים פרטיים, ושבעזרת ה´, בפסח הבא נשאל "מה נשתנה הפסח הזה מכל הפסחים" נוכל לשיר בקול צווח
"שהפסח הזה כולנו אמהות". אמן! חג שמח, באאבו

א ו נ ה

New member
מצטרפת לברכות../images/Emo155.gif

שאכן נצא כולנו מעבדות (לזריקות והורמונים) לחירות (החלפת חיתולים) לכל הבנות בפורום שמספקות לי נחמה מדי יום, שנמצאות אתי גם בימים הקשים יותר וגם באלו שפחות.. אני משתתפת רק בזמן האחרון אבל עוקבת כבר הרבה זמן אז שיהי לכולנו חג פסח כשר(למי שמעוניינת) ושמח (לכולנו) ושנשוב בכוחות מחודשים, עם חיוכים אביביים ושסוף-השבוע הארוך יביא תוצאות (בעוד תשעה חודשים..) חג שמח ושקט לכולנו

טלי2

New member
מצטרפת לברכה היפה של רומי ../images/Emo141.gif

ומאחלת לכולנו חג שמח וטוב, כמה שרק אפשר
טלי2

רומי^^

New member
קפצתי חזרה לשלולית ../images/Emo105.gifכדי לאחל

לכולכן, אף על פי, ולמרות הכל - ח ג ש מ ח עדיין לא בהריון (אל תדאגו, כשאהיה, דבר ראשון שאבוא לבשר זה למשפחה הקטנה שלי פה
), אבל בונה על הריון בשנה הקרובה...
אהובותיי
, מי שעדיין זוכרת (כי פתאום מלא פה בשמות חדשים...) - שיהיה לנו חג שקט ורגוע, תנוחו טוב טוב. חושבת לעיתים על כמה מכן גם בימים האלו של "פוסט פורום" - מציצה מדיי פעם לראות אם יש חדש. מתגעגעת, אבל עדיין לא חוזרת בגדול -
רומי^^ (שנשארה בארץ בפסח, כנראה היחידה, ורואה את כל חברותיה
להן לחופשה של סופ"ש ארוך)

רומי^^

New member
"את יכולה לנסות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif" חחחחחחחח

אהובתי - מה השאלה פה בכלל
זה צריך להיות - אפשר להצטרף
אוהב אותךָ ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

קופצת להגיד חג שמח.. ../images/Emo25.gif

קצת ב"פריזר" עכשיו מבחינת כתיבה בפורום, אבל קוראת כמעט הכל ומתעדכנת. רוצה לאחל לכולנו חג אביבי ומלבלב, חג של שגשוג ופריחה. חג של אהבה, שיתוף ואחווה. ממני ש
כדי לא לעבור את מועקת ליל הסדר והמשפחתיות כאן. נשיקות לכולם ובתקווה להרבה הריונות אביביים זוהרה

אולה *

New member
לא אכפת לי - שירד גשם! ../images/Emo157.gif ../images/Emo156.gif

העיקר - יש 3.5 ימי חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיכל ק-ש

New member
מצטרפת עם ברכות מכל הלב

אחיותי למסע, אחרי כל הברכות המרגשות והמצחיקות שנכתבו ואחרי שנדמה שמיצו את כל הוריאציות על הגדת פסח, אני רוצה רק לאחל לכן: חג שמח ומהנה, שיספק מנוחה, מרגוע ומילוי מצברים.
שינויים חיוביים, לבלוב, פריחה וסיפוק בכל תחומי החיים ולא רק במה שנוגע לפריון.
הריון קרוב, מלא ורגוע וכמובן - תינוק/ות בריא/ים ומקסימים בסופו.
אה... ושיהיה לנו כבר שקט במדינה הזאת. מיכל

ינסון

New member
מצטרפת ../images/Emo155.gif

לכולכןוכולכם, עם תחילת האביב, אני מאחלת לכול החותרות והחותרים, לבלוב ופריחה. שהתחזית של נועם תתגשם והאביב יביא עימו הריוניות רבות ככל האפשר...... שנצלח בכל שנרצה, גם בתחום ההריון ולא רק! ש 3.5 ימים של חופש יעזרו לנו למלא מצברים, להירגע, ולאכול טוב אצל אמא (והחמות, והדודים, והחברים)..... שבכלל שתהה זו תחילתה של תקופה נעימה, רגועה, מספקת, מחייכת ובעיקר כזו שתיזכר כמוצלחת במיוחד..... חג שמח, יונת

קרן פ

New member
חג שמח לכולנו ../images/Emo157.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

שיהיה חג שקט ונעים ושכל שנבקש - לו יהי...

dandushx

New member
חג פסח מהנה

לכל חברי הפורום היקרים והאהובים שלי תהנו בחג ובחופש (למי שיש) כמה שיותר , תנקו את הראש ותחשבו רק על דברים טובים
דנדוש

שמחה להצטרף לברכות....

חג שמח לכולן/ם!!!!!!!! וכל האיחולים הקודמים אכן יתקיימו. גם אני בחופש, לכן אני בחופש "מאולץ" מהפורום. כי לא תהייה לי גישה למחשב משום מקום... ומכורה אני כבר מאוד. מכל ה-
חג שמח. ד.

venus13

New member
חברות יקרות (זה נשמע כמו קיבוץ , לא

מי יתן ויהיה לנו חג שמח, שקט ורגוע לכל הדוגרות |תרנגולת| - דגירה נעימה ושקטה לבעלות הרירית הסוררת - שתיגדל ותיפרח - לתפארת מדינת ישראל לאלו שבהפסקה - תפרגנו לעצמכן - מגיע גם לכן לנוח תשמרו על עצמכם - ונסו להינות גם מהדברים הקטנים של החיים - שאינם בהכרח קשורים לפוריות- עד כמה שניראה שהדבר לעיתים הינו בלתי אפשרי. חג שמח באהבה ונוס

הרמוניה

New member
מוסיפה את קולי לצרור הברכות

מאחלת שנה של התחדשות ליבלוב ופריחה לכולנו..... הרמוניה

למעלה