זהר תגיד... מתי היום הולדת שלך ??? אולי אני טיפה מקדים...אבל מ´כפת לי... עופר
T The ofer New member 22/11/02 #1 זהר תגיד... מתי היום הולדת שלך ??? אולי אני טיפה מקדים...אבל מ´כפת לי... עופר
נ נעמי 1 New member 22/11/02 #3 תתאפקו... עוד יומיים... זה יגיע... ואז תנשקו אותו על השפתיים, בחושניות
ש ש ו ב ב ה New member 22/11/02 #4 ../images/Emo3.gifקשה קצת....... להתאפק......... תגידי אפשר להקדים את הנשיקה
נ נעמי 1 New member 22/11/02 #6 קליאו... אני אוהבת לברך בדיוק באותו יום. אז תספרי... היום, מחר, וביום ראשון בול... תברכי.
T The ofer New member 22/11/02 #10 רגע רגע רגע... לא אוהב דבש....אז....איך אומר הפתגם... באת לברך יצאת מקלל...חחחחחחחחחחחחחחחחחח <באמת חסרים פה פתגמי פטישון...> ועוד דבר...דבש עם סוכר או בלי ???
רגע רגע רגע... לא אוהב דבש....אז....איך אומר הפתגם... באת לברך יצאת מקלל...חחחחחחחחחחחחחחחחחח <באמת חסרים פה פתגמי פטישון...> ועוד דבר...דבש עם סוכר או בלי ???
פ פנטום הצט New member 22/11/02 #12 ההממממ... באתי עם ברוך יצאתי עם יוסי... מה זה דבש בלי סוכר ??? מדבורים שעשו דיאטה ? עשוי מצוף לייט ?
ש שייכת New member 22/11/02 #15 דבש?! בשבילך?! לך הייתי מאחלת שתטעם מעט ממה שאתה רוקח לכולם... לי... חחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום במבי...
דבש?! בשבילך?! לך הייתי מאחלת שתטעם מעט ממה שאתה רוקח לכולם... לי... חחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום במבי...