זהר.. שאלונת..

קיפוש

New member
זהר.. שאלונת..

יש לי את הפונק הזו function fSwitch(objTable) { if (objTable.style.display == ``none``) { objTable.style.display = ``block`` } else { objTable.style.display = ``none`` } } </script> שמעלימה / מגלה את ההודעות כמו פה בתפוז.. עכשיו אני מנסה ליצור משהו בסגנון העניים שפה.. יש לי רעיון חסר לי הביצוע.. אני מגדיר SPAN עם שם שבתוכו יש את העין(את זה אני יודע לעשות) ומתחת לכל IF בפונק למעלה נותן פקודה להציג את העין.. איך אני מוסיף כזה דבר?

קיפוש

New member
אז זהו שאני לא יודע איך..

אם נגיד קוראים לשיכבה הזו EYE וליצדה מספרה הסידורי למשל EYE231

זהר פלד

New member
אולי אתה מתכוון לזה?

לתת כאילו סימון של העין מרגע הלחיצה הראשונה? כמו כאן? אתה יכול להתשמש ב document.all.layerName.visibility = `visible`

קיפוש

New member
בדיוק..

אני לא צריך להכניס כפרמטר מה שמה המדיוק של שכבת העין כי הרי לכל הודעה יש עין משלה.. למשל EYE4343, EYE33 בהתאם להודעה.. או אולי אני טועה?

זהר פלד

New member
את השם של השכבה אתה

קובע ב ASP... נכון? אז את אותו השם בדיוק אתה שם בשורת הקוד שכתבתי, במקום layerName... זה לא צריך להיות בעיה... אגב, קיפוש... איך זה שאתה מתכנת ASP ואתה לא יודע JS? לא הגיע הזמן ללמוד?

קיפוש

New member
יש חדש...

שיפצתי את הפונקציה שהיתה קיימת <script> function fSwitch(objTable,eye) { if (objTable.style.display == ``none``) { objTable.style.display = ``block`` } else { objTable.style.display = ``none`` } eye.style.display = ``block`` } </script> אבל משום מה הוא רושם לי את ה EYE בשורה נפרדת.. ואני לא מבין למה??? צרפתי דוגמא למה שמתקבל אולי תעזרו לי להחזיר את ה EYE לשורה של הנושא??

זהר פלד

New member
קודם כל...

למה זה בתוך ה if? זה הרי מתבצע בכל מקרה, אז למה לרשום את אותה השורה פעמיים? דבר שני, אל תשתמש ב display, תשתמש ב visibility... דבר שלישי, תבדוק איך ה span שלך ממוקם שם...

קיפוש

New member
OK זה מוסתר... אבל

אני לא מצליח לגרום לזה להראות.. תציץ שניה במה שצרפתי..

*gemini*

New member
תעשה ארוע

בג`אוה סקריפט, שכשהוא מתרחש זה הופך את זה style=visibility:visible

זהר פלד

New member
אז ככה:

קודם כל, מה זה? <span id=`eye287` style=`visibility: invisible`>EYE</span> זה אמור להיות visibility:hidden דבר שני, איפה הפונקציה?

למעלה