זהרי......

זהרי

New member
אומר עוד...

סיונוש... אני מתחיל ל ה ת ג ע ג ע אלייך זהרי

סיון b

New member
אני שמחה.... אז תראה לי נוכחות!!! ../images/Emo8.gif

גם אני מתגעגעת! סיון

זהרי

New member
אז ככה סיונוש..

אנ כעת מחייייייייייך וגם אוהב ובכלל ...אותך מרגיש על אף המרחק ...וליבי הרגיש ואשלח לך מגבעת קסמים מלאת משאלות שאם לא תבחרי בי אז תוכלי לפחות לקוות לקוות לעתיד טוב בחיים המציאותיים עם דחיפה קטנה שתקחי ממגבעת הקסמים סיונושי. זהרי

סיון b

New member
זהרי, כבר אמרתי לך

עד כמה אני אוהבת את הכתיבה שלך? אם לא, אז אני אומרת עכשיו!!! אתה כותב מקסים, פשוט נהדר! למה שלא תשתף אותנו בשירים שלך, כפי ששיתפת את חבריך בפורום הקודם??? (אתה יודע על מה שאני מדברת...
). אני, באופן אישי, אשמח! זהרי, באמת מקווה בשבילי ובשבילך לחייך תמיד, ולמצוא את האושר האמיתי. ובקרוב!!! סיון

זהרי

New member
סיון

אספר לך מה שעובר עליי כעת..עוד אנשים יכעסו שאני כותב לך ומשרשר בפורום הקודם מחקו הודעות של שרשור.. ויצאתי משם בגלל מישהו שכתב יצירה כל כך יפה ועדינה ומחקו לו אותה כאבתי את כאבו..לא יכלתי להחזיק בבטן..ויצאתי משם מהר מהר... הכתיבה באה תמיד מהלב שלי למי שאני מכוון כי ככה אני.. גם כשאני יוצא עם מישהי אני כולי איתה באותם הרגעים...אוהב ..מרגיש..משתף וגם בחיים האחרים... אצלי למשל בעבודה..אני סמכותי אבל גם חוטא ברגשות אם כי לא מראה אותן..מעדיף שישענו עליי ..ושרק בלילה עם עצמי ..אנחת רווחה תצא ממני על כל מה שעבר באותו היום... והרבה עובר בכל יום..כמו על כולנו... סיון... את כמו אור בתוך החשיכה...את כמו יהלום שמאיר בין כל האנשים את יודעת למה? כי את זו את..כמו שמעולם לא הית..ערומה לאנשים..ללא כל מסכות ... כאילו שחושפת את את גופך ואומרת ...עליי איני רוצה להגן..אלהים יגן עליי אני רק בשבילכם..ולמענכם.. ועל זה אני מרגיש ..וחושב... סיון.. אהבתי.. זהרי

סיון b

New member
זוהר...

השארת אותי חסרת מילים לנוכח היופי שבך! יש בך כל כך הרבה, וכל כך חבל שאין לך למי להעניק... מה שכתבת... לא יודעת את כל הסיפור מהפורום הקודם... אני גם יודעת שהיתה לך שם חברה שיצאה גם היא... אז אל תדאג, כאן, גילגיל לא ימחק שרשורים והודעות שלנו, כי זה בא מהלב וזה מה שחשוב... (נכון גילגיל???). וזהרי, זה לא טוב לשמור את כל הדברים בבטן כל היום, ולהומיא אותם החוצה בתור אנחה בלילה, כי בסופו של דבר אתה תתפוצץ מבפנים. תוציא את זה החוצה. לפעמים רק מלדבר על דברים כבר מרגישים יותר טוב. כבר מרגישים מה צריך לעשות... זה לא תמיד ככה, אבל לפעמים! ושווה לנסות בשביל זה... ומה שכתבת לגביי... נכון, אין עלי מסיכות! אני אמיתית! ואני כאן באמת כי אני מקווה שאולי, ורק אולי אני אוכל לעזור למישהו להרגיש טוב יותר! והלוואי והייתי יכולה לעשות את זה! סיון

זהרי

New member
סיון...

ללא מילים השארת אותי ואנ מרגיש מכאן סיון.. את מקסימה בדרך החשיבה ואת יודעת מה עוד? קשר....טבעו להתפתל ...אחד בשני אחד בתוך השני..אבל הקשר בנוי מחוטים קטנים קטנים של רגשות ומורכבויות וזה מה שאני חש כעת את החוטים הקטנים שביחד נרקמים לחוט ומשם לקשר... תודה לך יקרה..תודה לך זהרי..
אין לי צט כאן...

סיון b

New member
זהרי,

אני יודעת, כתבת לי ועוד לא החזרתי לך תשובה... גם על מה שכתבת מקודם על האקס והנופש וכו´... אני וצה לכתוב תשובה מעמיקה יותר, וכרגע זה בעיתי... מסתובבים הרבה אנשים כאן, ואין לי פרטיות! מבטיחה להגיב על זה מאוחר יותר! לא אשכח אותך! סיון

למעלה