זהן סיימתי..

זהן סיימתי..

סיימתי לראות את כל העונות של השמיניה.. היה יפה... והאמת אני כבר מתגעגעת לאיזה פרק חדש. או לפחות לראות את השחקנים בפרויקט חדש.. בכל מקרה נהנתי...

../images/Emo9.gif

גם אני סיימתי מרתון. התחלתי אותו כששמעתי שהשמיניה תרד מהVOD [בפעם הקודמת, מה שלא יצא לפועל] וסיימתי שלשום. טיפ: בשעת לילה מאוחרת [סתם לדוגמא פרועה- 3:00] אל ואני חוזרת- אל - תראו את הפרק שבו דניאל עם מסכה בבית משפחת דביר. זה מפחיד עד כדי התחבאות מתחת לשמיכה

ואגב.. סדרה כל כך יפה ש...

את העונה השניה והשלישית סיימתי תוך פחות משבועים... ביומיים האחרונים צירפתי עוד מכורה את אימא שלי...

גם אני

ראיתי עם אמא שלי.. לפני כמה שבועות היא אמרה שהיא רוצה להתחיל לראות את השמיניה, התחלנו לראות את העונה הקלילה, הראשונה ואחרי כמה זמן עברנו לעונה השניה. כעבור פחות משבוע (ראינו המון פרקים ביום
) הגענו לעונה השלישית ואתמול אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה את הסוף. רציתי להראות לה גם את הקליפ של העונה השלישית ואת מאחורי הקליפ אבל אני לא מוצאת את זה בוויאודי.

Yarinv

New member
אולי עוד כמה ימים אני אתחיל לעשות מרתון

ולראות בפעם השלישית את כל הסדרה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבפסח עשיתי מרתון של כל הפרקים

ואני כ''כ מכיר את ההרגשה הזו
רציתי לעשות מרתון חוזר לפני כמה זמן, אבל לא היה לי זמן ממש וקטעתי את המרתון באמצע..:( אני מקווה שאוכל מתישהו לעשות את זה שוב!!!!

Rioter

New member
בשלישי ../images/Emo124.gif זה קורה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה