זהירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפנימו כלפי פנים עכשיו כל מה שאני יגיד זה חשוב מאוד! שיר של אש ושל קרח אם אתם לא מוכנים לספר אל תקראו! אם לא אהבתם את שר הטבעות אל תקראו! אם אתם קטנים מידי אל תקראו! זה חשוב מאוד מאוד מאוד הספר ארוך מאוד וכלפי מי שקרא את שר הטבעות התיאורים שמה פי שבע ארוכים יותר ומפורטים הרבה יותר! אני לא מסוגל להתנתק מהסידרה אחרת לא הייתי קורא אותה בזמן הזה אבל כל העסק המיני שקורא שם ומתואר כל כך מפורט ובגוף ראשון ואינטימי כזה ומעבר לזה אתה מרגיש כאילו אתה ממש חודר לחדר ורואה אותם! אי!!!!!!!!!!! מזעזע ממש! ויש שמה כל כך הרבה קטעים כאלה פשוט לא לקרוא!! המלצה! משחקי הכס זה עוד אישהו בסדר ולא מפרטים הרבה לגבי הרבה פרטים אלה משאירים את זה לדימיון (לא לשלי לפחות) עימות המלכים זה יותר מפורט כבר שני הכרכים! וכבר יש גילוי עריות מפורט די מאוד לפרטיו עד שהוא נזרק מהחלון והפרק נגמר וזה לא הכל יש הרבה מעבר לזה שמפורט! אבל זה עוד כלום! ההמשך של עימות החרבות (ככה השם לא? אני יבדוק שניה) לא סופת החרבות זה כבר עסק אחר! אחרי שאתה קורא שלושה ספרים (בעצם שניים אם אחד של שני כרכים) אתה לא יכול להפסיק בספר השלישי הדו כרכי האחרון! אבל התיאורים שמה פשוט מוגזמים כבר! ואני מוחה אני ילד! אני לא אמור להחסף לכזאת פונוגרפיה אמיתית! זה פשוט מבייש! אני מוחה ממש! אסור לתת לילדים לקרוא את זה! אתה אמור לדעת איך זוג מזדיין? על הסוף? איך נסיכה מאוננת? מה??????????? מה מוציאים קרביים של סוס ואדם??? איך הורגים ורוחצים? איך הקורבן מרגיש באותו זמן???? זה פשוט מוגזם כבר!!!!!!! כתור נער שנחסף לכזה דבר וקרא 5 מתוך 6 שיהיו של הסידרה זה פשוט הגזמה וזה מושך אותך לספר הבא ולעמוד הבא ואי אפשר להפסיק כבר! אבל אני מציא לא לקרוא! לכל מי שהתחיל פשוט לא לקרוא! ומצטער שהרסתי לכם חלק מהסיפור (אבל זה מוזכר כבר מההתחלה והפרטים שאמרתי לא חשובים לעלילה בכלום ממש) אל תקראו! רק יטיב איתכם! ואפשר את הסידרה הזאת לקרוא אפילו מהספר השלישי "סופת החרבות" שזה שני כרכים א´ וב´ אפשר גם מהספר השני "עימות המלכים" שני כרכים גם א´ וב´ אפשר גם להתחיל לקרוא מהראשון ולהבין הכי טוב ואת כל הפרטים המלוכלכים בלי לרצות לדלג ב"משחקי הכס" 750 עמוד בערך בכל מקרה הייתי חייב להגיב על סידרה זאת כדי שאתם לא תכנסו לחרא של הסופר המוצלח כל כך הוא פשוט ענק!

0range

New member
קראתי את משחקי הכס

ודווקא מאד מאד נהנתי אני באמת ממליץ עליו (יקח לי קצת זמן להתחיל לקרוא את הספרים האחרים בסדרה לצערי).

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תקרא!!!!!!!!!! מתחילים בראשון התמים לכאורה ונשבים בעלילה האהובה ומתמכרים לתיאורים על עמודים שלמים לפעמיים של מקום אחד ופשוט אתה לא יכול לצאת ואז זה יורד לפסים רעים מאוד בהמשך הסידרה!!!!!!!!!
אתה עושה טעות שאתה קורא את הסידרה ומחפש את ההמשך

זו בטח לא הייתה הכוונה שלך

אבל אני חושב שמה שאמרת רק גרם לי לרצות לקרוא את זה יותר. לא בגלל האקט המיני, אלא יותר באקט האכזרי, כמו שאמרת עם הקטע של להוציא קרביים למישהו. הרעיון של הרבה ספרי פנטזיה הוא עולם ברברי, ובו יש אכזריות רבה שלא כתוב עליה, ולכן לדעתי יהיה נחמד לקרוא משהו מרענן לשם שינוי. ואתה אפילו אמרת שהסופר נהדר וקשה לעזוב. חוץ מזה אם אתם לא רוצים מין, תוציאו מהראש גם את חפצי הכח, עם תיאורי החדירה למיניהם, ואפילו קצת את הרומח (הסצנה של קרמון וטיקה במערה). לסיכום: לדעתי אני מספיק בוגר להתמודד עם זה, אבל תעשו כל אחד ואחד את השיקולים שלו.

לא שנייייה!

זה לא כמו קיום יחסי המין הגרועים של אוריאן ואנור! זה ממש לא זה! זה מתואר הרבה יותר חזק והרגשות והכל ממש! וזה מעבר לזה אפילו! (כשאתה תגיע לחלק של אנשי הסוס אתה ממש תגעל!) זה עובר כל ברבריות קיימת! מסופר איך הדרקון שורף למישהו עיניים! זה דוחה! הרבה קטעים דוחים כל כך ובלתי אפשריים לקריאה כמעט מגועל! אבל אי אפשר להתנק בכלל מהסידרה מאז הספר השלישי שקראתי עימות המלכים ב´ עד עכשיו עברו שנה ויותר של חיפוש מתמיד אחרי ההמשך בלי יכולת לעצור את עצמי בגללל אהבה שנרקמה אבל זה צפוי מאוד והדמויות פועלות אם לא 99 אחוז אולי יותר על פי תחושובת בטן ובלי מחשבה או הגיון בדברים!

Time & Death

New member
אוקיי...

אני התחלית לקרוא את הסדרה העימות המלכים, לא ממש אהבתי, לא ממש נקשרתי לדמיות, אז עשיתי משהו רע לדמיי ופשוט קראתי רק את הדמויות שאהבתי... הרס לי את הספר. השנה הספריה אצלנו קנתה את החלק הראשון ואת שני החלקים של השלישי... עם כל הכבוד, זאת לא פורנוגרפיה, הסופר פשוט מכניס אותך לעלילה. אין מה להיגעל, בסופו של דבר כל הקטע הזה טבעי לחלוטין. אתה נגעל מזה? אל תקרא. אתה יודע מה אחד הדברים שאני יותר אוהבת בספרים? דווקא את תאורי הסקס, זה משעשע לראות איך כל סופר מתייחס לזה ומתאר את זה. מוזר כשזה בא מבת, אה? בכל מקרה, כמעט בל ספר פנטזיה יש את התאורים האלו, אז אולי בכישור הם מתייחסים לזה כאל "לנחם אחד את השניה" (
הקטע עם רנד ומין אופה שהוא בספר ה12 או 13 בעברית) אבל זה מבוסס על אותו רעיון. קראת פעם את "זה" של סטיבן קינג? גם שם אני מניחה שהיית אומר שתיאורי הסקס מוגזמים ושהסופר חולה... ובמארג פיונאבאר? כנ"ל... ברב הספרים יש קטעי סקס, אם אתה מרגיש כאילו הם הורסים לך את התמימות אז אולי כדאי שתחזור אליהם בעוד כמה שנים... כשתיהיה מוכן לזה נפשית. בקשר לאלימות, אותן דוגמאות כמעט... במיוחד לגבי "זה", ספר נהדר, עלילה משגעת... והסקס והאלימות הם חלק ממנו, לא הפריע לי לקרוא אותו כמה וכמה פעמים...

Magma99

New member
איך אהבתי את "זה" ../images/Emo45.gif

של סטיבן קינג. זה פשוט ספר ענק אי אפשר לעזוב אותו לרגע תוך שלוש ימים סיימתי אותו. התאורים כל כך זורמים. אהבתי גם את "דספריישן (עיר ושמה יאוש)" ואת "מיזרי" עכשיו אני מתחילה לקרוא את סדרת "המגדל האפל". וחוץ מזה אני לא חושבת שהספרים יהרסו את התמימות, הטלויזיה כבר עשתה את זה קודם.

Time & Death

New member
את "מיזרי" אהבתי...

את "דספריישן" לא ממש, אבל כל ספר שאני מתחילה לקרוא שלו אני גם אסיים בשלב מסוים. אני אהבתי גם את "הקמיע" ו"בית שחור" יש לי סמפטיה מיוחדת לקמיע... ו"החצי האפל" גם טוב, אבל עדיף לקרוא אותו באנגלית. התחלתי גם את "לבבות באטלנטיס" (קנו לי אותו לפני מלא זמן באנגלית) אבל אז נטשתי לטובת "זה" אני אחזור אליו עוד מעט. ולגבי הריסת התמימות, את חייבת להודות שהתאורים ב"זה" (וגם ב"משחקים של ג´ראלד" אם כבר נסנכים לזה...) הם דיי מפורטים. אבל הטלוויזיה בהחלט הורסת את התמימות שלנו-הילדים- הרבה יותר.

איי! את מערבת דברים שונים פה

דיברתי על פנטזיה לא על מטח של סטיפן קינג! זה שני זאנרים שונים! את לא יכולה לערב את זה בכלל! אחרת אני יגיד לך את ספרי הפונוגרפיה האמיתית שיש ולא רק זה הרומנים והרבה אחרים אבל בואי נשאר בעולם הפנטזיה שאנחנו קוראים (כן כן אני מודה שאני קראתי הרבה מעבר לפנטזיה) כישור הזמן? הפירוט שמה בקושי מתואר! וחוסך מאוד! לפחות בתירגום העיברי אבל שיר של אש ושל קרח זה הרבה מעבר לתיאור הזול שיש בשאר הספרים אפילו חפצי הכוח לא מגיע לרמה הזאת אולי אם כבר מדברים אז הקטע המהיר שיש ברייבנלופט "ריקוד המוות" כפי השם מעבר לזה בכל הספרים שקראתי אני רוצה פנטזיה לא מה קורה בחדר המיטות של הלורדים ומה עושים ואיך אונסים וכל השאר! זה מגעיל נכון אבל כמו שהסופר כתב במשחקי הכס מהעמודים הראשונים זה שווה אותך עד הסיום

Time & Death

New member
מה הקשר לעירבוב ז´אנרים?

אתה אמרת שזה סוטה, ומגעיל אותך לקרוא את זה, אני נתתי דוגמה עם ספר אחר שבו התיאורים עולים על ה"רמה" של "שיר של אש ושל קרח". לא קשור לז´אנר בכלל, למה בספרי מתח מותר שתיהיה כזאת רמה של "סטיה"? קראתי הרבה ספרי מתח, לא ברבים מהם היה תאור מפורט של הסקס. אתה עושה הכללות, בגילך אתה בכר צריך לדעת שהכללות זה. ואם אתה רוצה פנטזיה טובה ותמימה אולי כדאי שתפסיק לקרוא את זה? כי אם הקטעים מפריעים לך כל כך עד שאתה חייב להזהיר ילדים "קטנים ותמימים" מהם, זה יכול להצביע על חוסר בגרות נפשית, אתה לא חושב? וד"א, אני לא זוכרת תיאור כל כך מפורט כמו שאתה מצביע שיש שם, אתה מציג את זה כאילו זה סיפור שאתה יכול למצוא באתר סקס מצוי מרב קטעי הסקס שקיימים שם. וזה לא בדיוק ככה, אולי הקטעים מפורטים קצת יותר מדי (לדעתך...) אבל זה לא אומר שצריך להציג אותם באור כזה. נ.ב כותבים שובה ולא שווה (מהמילה לשבות...)

מה שאת אומרת

דרך אגב רק להוכיח לך שהסקס לא מפריע לי בכלל וגם את וגם השניה דיברתן על "זה" של ספיטן אז אני מתחיל לקרוא את הספר הזה היום מה שלא יהיה וכן למען האמת אני מאוד חושב בטוח שיש סיפורי סקס באתרי סקס שהרבה פחות מפורטים מ"שיר של אש ושל קרח" הרבה פחות פירוט מעבר לזה במציאות שלנו של החיים שלנו יש אונס ויש הרבה מאוד דברים משוגעים יקירתי ואם אתה כותב ספר מתח על החיים הללו שלנו בדורות הללו המאה שנה האחרונה אז כן אתה תצפה לקטעי סקס תמיד! זה אחד אם השני תמיד ככה זה העולם שלנו אבל לא זכור לי שעולמות אחרים שהם "פנטזיה" יש בהם את החיים הללו את הרס הזה וכל השאר ככה שאתה לא מצפה למצוא כזה תיאורים במיוחד ששני הספרים הראשונים נמנעו מזה לגמרי

EverMan

New member
אז לא קראת ספרים כמו

"שבט דוב המערות" או "משהו השטן (כבר שכחתי מה השם המלא :)". נראה לי פסוקי :)

Time & Death

New member
שני הספרים הראשונים נמנעים מזה????

תגיד אתה עיוור?? היו הרבה מאד קיטעי סקס בספר הראשון, אולי בשני זה פחת אבל בהחלט היו הרבה תאורי סקס בספר הראשון. ולגבי שבט דב המערות (מוזכר בהודעה מתחתי..) שם באמת זה מפורט מאד, ככל שזכור לי התאור הכי קצר של סקס שם (חוץ מהקטעים של האונס) היה באורך של חמישה עמודים. ומתח וסקס לא באים ביחד!! נקודה! אין שום הכרח, אולי יש בחלקם אונס אבל אין בכל סקס, ואם יש אז זה לא מפורט. סטיבן קינג הוא משהו יוצא דופן, אל תנסה לערבב. ואם אתה עדין מתעקש שמתח הולך עם סקס, אני מבקשת דוגמאות. תביא, אני אקרא, ואז נחליט מי צודק, סבבה?

אין בעיה ממש

לא חסרים ספרים כאלה חלק מהדברים שלך לא הבנתי ממש כאילו אני כתבתי את דברי בסדר של דברים את עונה אחד מפה ואחד משם בלי רצף ואי אפשר להבין את זה ממש.... ולגבי איזה ספר אמרת שתיאור הסקס הקצר ביותר הוא 5 עמודים? איזה ספר? שבט דב המערות? לא זכור לי כזה דבר

Time & Death

New member
חחח...

לא דיברתי על שבט דב המערות עצמו, אלא על ההמשכים שלו, בעיקר על "עמק הסוסים" ב"צידיי הממותות" ו"ערבות המעבר" זה שוב פוחת. וזה שאני מבלבלת בין הסדר של הדברים... הרגל מגונה, אבל אני לא יכולה להימנע ממנו. ואם יש כל כך הרבה דוגמאות אז תן, אני אקרא ואז נתווכח על זה שוב, אין טעם להתווכח על זה עכשיו כשלא קראנו את אותם ספרים. ד"א גם ברב הפנטזיה יש סקס, אולי לא בצורה מפורטת אבל בכולם יש התיחסות לנושא.

הלו? הלו? הלו? יש מישהו שמה?

יומני ערפדים! ממש אין שמה סקס או הקשר! הכי קרוב זה הנשיקה שאיתה שמה! והמציצת דם שמתוארת שמה אבל סקס? ממש לא והספר מוגדר מאוד מאוד חזק כפנטזיה ולא נראה לי שזה היחיד מעבר לזה אני זוכר עוד כמה ספרים מבוכים ודרקונים על האביר אם שלושת החברים שלו נגד הדרקון המוזר הזה יש את הסידרה הזאת בספריה שלי היחידה ממבוכים ודרקונים ואין בה שום הזכר לנושא (נדמה לי אבל אולי יש למרות שלא נראה לי בכלל)

למעלה