זהירות...

XcalibEr

New member
זהירות...

לא לקנות מMODCHIPINC את הרכיב NEO 3!!!! לא עובד, ובנוסף אין הוראות לשימוש באתר. נסיתי כל מיני פונקציות ואפשרויות, אפילו את של NEO 2.2 אבל ללא הצלחה. להדגיש זה לא ה ניאו 3 האמיתי אשר נכתב ע"י CHANNEL TECHNOLEGIES עבור חברת NEO, הצ´יפ אמור להיות מעל 8 רגליים וזה שקיבלתי הוא (12C508) אותו רכיב כמו הניאו 2.2. מבדיקות שעשיתי בפורומים, אני לא היחידי שהרכיב לא עובד לא, והחברה לא החזירה לי (וגם לא לאחרים - מסתבר) תשובות לגבי הרכיב הנ"ל. יוסי

XcalibEr

New member
אני יחבר אותו לסקופ! ../images/Emo9.gif

אני יחבר את החרה הקטן לSCOPE ונראה מה הוא רוצה בדיוק!!! אוליי DOUBLE RESET?? אוליי TRIPLE RESET?? אוליי מת

albatross

New member
מה זה יעזור?

אתה לא יכול לבדוק את הפעימות שלו בסקופ, אתה צריך Input Capture ו PWM כדי לדעת מה בדיוק המידע שיוצא. זה נראה כאילו אתה סתם זורק מונחים באוויר.

XcalibEr

New member
אני לא צריך לפענח את המידע!!!

מה המיידע שיוצא אני כבר יודע ממעקב אחרי קוד האסמבלי .. אני חיברתי אותו לסקופ, בכדי לראות אם כאשר אני מספק לו אותות כפי שנדרש ע"י הרכיב, משמע להוריד את רגל 4 ל0 בכדי להודיע על לחיצת RESET וכד, וכל מה שרציתי לראות , אם כאשר אני מספק לו את כל הנדרש, יוצים אותות כנדרש, (מרגלים 3,5,6) לפתיחת ה TRAY וכד´. אז אוליי בכל זאת אני מבין קצת

albatross

New member
אז אולי

תיהיה חכם יותר ואחרי שאתה מתקין תבדוק אם זה עובד במקום לחפש אותות על האוסילוסקופ

albatross

New member
ומאיפה השגת את קוד האסמבלי?

אני מאמין שסוגרים את ה IC אחרי שמסיימים אותו אז איך בדיוק אתה יודע את הקוד שלו? או שהשתמשת במיקרוקונטרולר כדי לגלות?

XcalibEr

New member
מה הבעיה להשיג את הקוד????

אני מחפש את הקוד של STARCHIP, קניתי כמות של רכיבים, ואני רוצה לעבוד על משהו... (סתם כתחביב).

XcalibEr

New member
תאמין לי, שעשיתי זאת

אבל לטענתם של אלה שמכרו לי את הרכיב, מדובר ברכיב שמעלה SINGLE SWAP הכל. אם כך גם צורת הפעלתו צריכה להיות שונה, ומכיון שלא היה באתר שלהם כל הנחיות לגבי השימוש, ומכיוון שיש לי את הקוד של הניאו 2.2 החלטתי לבדוק, תוד שאני משתמש בקוד של ה2.2 כקו מנחה.

modchip

New member
NEO 3

הצ´יפ הזה לא עובד גם מניסיון שלי לבדוק טוב טוב מאיפה קונים אותו ואם יש אצלם אפשרות לתמיכה, בנתיים עדיף לבחור בהסבה אחרת או לחכות !!! משה

XcalibEr

New member
אל תשאל מה עברתי בגלל הציפ הזה

התקנה 10 דקות, נסיונות ותהיה 5 שעות, כאשר החלפתי פעמיים את הרכיב. כולם לא עובדים, או שהשמוש שלו לא תואם את ניאו 2.2 אבל אני חושב שכיסתי כמעט הכל..

למעלה