זהירות

• פותח הנושא yelly
  • פורסם בתאריך

shonshon5

New member
היי! היי! שום "חמודון" ושום בטיח!

מה זה כל הפוצי-מוצי הזה? הלכה חולצה, לא? ואחת שמה זה אהבתי! "פרויט אוף דה לום" אורגינל עם ציור של סימפסון צהוב כזה מקדימה, על החזה. 15$ עלה לי! והסנטימנטים? תאמיני לי, אין להם מחיר! ואת? במקום להודות באשמה, ולהעביר לי פיצוי מתאים והוגן, מתחמקת תוך השמעת חינחונים ו"חייענדאלאך"... ככה זה, בנות. כשמגיע רגע האמת - כואב להן הראש, או שיש להן פעולה בצופים. חמקמקות כאלו, חמודות.. אבי, מנסה לקמבן איזה טריקו מיעלי..

yelly

New member
אבי אבי תקשיב לי טוב!

אבי, עיצבנת אותי כרגע.. אז תקשיב לי ,אה? אני לא בצופים.. ולא אתקרב לשם ואני גם ממש לא חמודה! :)) רוצה טריקו? רוצה? איזה מידה אתה?

shonshon5

New member
אה הא!

Large יכול להיות הולם. יועצת התדמית הארגונית שלי ממליצה לי להתרחק מצבעים כגון בז´, צהוב, חום, ירוק.. ללכת על כחול, אפור, סגול, ארגמן ...

yelly

New member
אבל אבי !

אני ילדה קטנה small מתאים לך?
עם הצבעים אין בעיה

shonshon5

New member
את יודעת מה?

שיהיה Small. הגודל - במקרה דנן - הוא לא האישו.. העיקר הכוונה. והאהבה. (וואו! מסתובבים לי פה בשטח כל מיני כוחות מזויינים, דז´יפים, ניידות... סירנות... אומרים יש התראה חמה על האזור שלי.. כוס אמק!) אבי

shonshon5

New member
הו! הו! זו שאלה מאד כואבת....

כי אסוציאטיבית אני מעלה בזכרוני סיטואציה מאד הזויה שהתרחשה בעת הפגנה גדולה של ,שלום עכשיו" בכיכר רבין, עוד בימיה ככיכר מלכי ישראל. על הבמה הופיעו אמנים, האוירה היתה מאד נינוחה, החבר´ה מנוער מר"צ, נוער העבודה, הנוע"ל, וכל השאר היו אופטימיים ומחוייכים, משל העבירו איזו צינגלה או שתיים לפני שהגיעו לכאן. לצידי עמדה נערה צעירה בתחילת שנות העשרים, מתולתלת שיער, עיניה ממוסגרות במשקפי ג´ון לנון, ג´ינס נייבי-בלו, נעלי אול-סטאר אוף-ווייט, טריקו לבן והמבט הכי הכי בעולם... יחד זימזמנו את השירים השחוקים.. והסתלקנו בלאט מההמון. וה-SMALL עלה עלי. מאוחר יותר, מאד מאוחר יותר, הייתי חייב להודות שהערך המוסף של הפגנות השמאל הרבה יותר נעים, מלטף וסימפטי מהפגנות הימין. ואני ממש לא נוקט שום עמדה פוליטית. אבי

yelly

New member
אבי, זה שזה עלה עליך, זה לא אומר

שזה עולה עכשיו

shonshon5

New member
או, זו בדיוק השאלה: ואת התשובה

הנכונה נדע רק ע"י ניסוי... ובכלל, ההפגנות של היום לא דומות כלל להפגנות ההן.. ואם לצטט את אריק אינשטיין: "..זה לא שפעם היה יותר טוב. פשוט היה פחות רע..". בתכל´ס, תביאי כבר את הטי-שירט, שמאל, ימין - לא חשוב, כי נהייה קצת קריר להסתובב חצי ערום ברחובות עיירתי השלווה. מה יגידו השכנים???? אבי, דואג לרפוטיישן הלוקאלי.

למעלה