זהירות

• פותח הנושא yelly
  • פורסם בתאריך

yelly

New member
זהירות../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

אסטראל הולך להשתלט על הפורום
ראו הוזהרתם
חה חה חה צחוקים פה

astral tal

New member
וווווואי !!!!!

איזה קטעים איתך ... !! קיי - נעביר לכאן את השיחה שלנו מהאייסיקיו - שיהיה ציטוט מלא ------------------------------ ICQ Messages Astral illusion - Yelly 02/07/02 Astral illusion: מה את נדחפת ?! Yelly: לאן ? Astral illusion: בפורום גרפולוגייה :)) Yelly: אני? נדחפת?? חוצפה! למה? Astral illusion: "לי זה נראה 9" סתם אני צוחק תידחפי באופן חופשי, ואפילו רצוי Yelly: מה זה רצוי.. יאללה יאללה מה אתה חושב שזה הפורןם שלך? Astral illusion: סליחה ?! חוצפה ! כאילו שיואו - זה דיון ביני לבין אריק כאילו.... Yelly: אתה ואריק יכולים.. למצוץ לי! :) ואפילו רצוי :)) ----------------------------

astral tal

New member
איזה קטעים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שמע, אני ויעל ´מתכתבים´ באייסיקיו כבר 3 שנים ! אז היא מרגישה איתי קצת חופשייה ייתר על המידה... וזה לא שאני מתכתב ככה - זו יעל מתכתבת ככה
ההתכתבות שלה היא מתחת לכל ביקורת - על זאת אני חושב שכל עובר ושב ושוב עובר יסכים איתי על זה....

astral tal

New member
וחוץ מזה

אתה קולט אריק איך היא מדברת ?! הפושעת הקטנה הזו ! יכולה להיות הבת שלך... צריכה חינוך הולם תרתי משמע
כך יסכימו כל תושבי הכפר מעולם לא ראיתי דבר כזה: ילדה נפשעת חסרת רסן עצמי סחה דברי תואבה בסתר לא מתרחצת יורקת על אנשים מרביצה לעוברים ושבים חפים מפשע שודדת זקנות בפארק מרעילה יונים וחתולים !! שולחת אנטרקס לאנשים סוחרת בסמים מתחזה ועושה עסקאות הונאה מעלימה מס שודדת בנקים פורצת לחנויות בעלת חדר עינויים מימי הביניים לועגת ליושר !! אוכלת חטיפי אנרג´י !! לא שורכת נעליים לא נועלת נעליים... לא לובשת בגדים בכלל !! לא לועסת שותה רק מיץ שמה יותר מידי משחת שיניים מזמזמת פרסומות צועקת על ילדים וטף רוקדת לצלילי נייר שיוף מעריצה את האור של המסך לפני שהוא נכבה ואת זמזום הרמקולים שהמחשב מכובה לועסת את החוט של המודם שרה שירי ערש לעכברים מנערת מילקשייק לאט מציירת על מדרכות עם מילקשייק ועם כל זאת שוחרת איכות הסביבה קיצר - אני עייף לילה זך ומבורך

אריק!

New member
הענין הזה עם חטיפי אנרג´י באמת נורא

ואני ממש מ ז ו ע ז ע. סתם! כפי שידוע לך יש לי מספיק בנות ( 3 ) וגם בן,וגם אשתי לא תמיד בוגרת, וכפי שבטח נוכחת גם אני לא בדיוק הדוגמא לאדם מיושב מן הישוב שאומר רק מה שצריך. אין שום ספק שאנחנו לא יודעים לחנך. מה מלת הקסם בחינוך, עקביות נכון ? לאור זאת בזמנו ´קנינו´ סבתא, עולה חדשה מגרוזיה, אשה מדהימה עם משפחה מדהימה שעד היום אנחנו אתם בקשרי חברות מופלאים. היא הכניסה לביתינו את העקביות, הסבלנות, השלווה וגם את הנסיון והחוכמה. אבל כמו יעלי אין לנו בבית. יש אחת חכמה, אחת סגורה, אחת פראית והבן שלי שהוא חתיך הבי"ס אבל חוץ מזה לא עושה שם הרבה. זהו, הולך להתארגן, יש היום בגן יום פתוח להורים וילדים, בית קפה, כל קבוצה הכינה אוכל מסויים, אנחנו סלט יווני. יאללה, תמשיכו בכייף, אריק.

yelly

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif קראו עכשיו ומיד!

אוקיי דבר ראשון: שלום אני יעל ואני מכורה לחטיפי אנרג´י (והטעם המובחר הוא: "חטיף על בסיס סויה בטעם עוגיות שמנת בציפוי יוגורט"- 228 קלוריות, 4% שומן ליחידה ) ועכשיו למה שנכתב עלי! אוקיי אתם יכולים להגיד עלי הכל , אבל להגיד שאני לא מתקלחת ?! חוצפה! הרי אני כל היום במים, ריח הכלור נודף מגופי כמו ריח של קרם גוף.. ריח המרכך נודף משערי כמו ריח של קרם לחות ואריק.. אני דומה לבת שלך כי אני חכמה - תאמין או לא אבל עשיתי מבחנים ואמרו לי שיש לי אינטילגנציה הרבה הרבה מעל הממוצע, יכולת , וראיה מרחבית ובלה בלה (הכל בצניעות כמובן פשוט אני מחפשת מקומות להתלהב מזה!)
אני גם פראית- ועל זה יעיד אסטראל.. ו.. אממ.. טוב מספיק לעכשיו.. יעל- מותשת פיזית רעננה מנטלית

shonshon5

New member
יעלי ואסטרל! ../images/Emo47.gif שימו לב!

קמתי מוקדם, היו לי כוונות טהורות לעשות משהו חיובי למען ביתנו הקט והצנוע, כלים במדיח, לזרוק את כל עיתוני השבוע החולף, לסדר קמעה את הדשא והעלי שלכת, לקנות אי אלו פרודוקטים לשבת.. יו נו, פוזיטיב טהינקינג על הבוקר.. ואז - הקפה הראשון, זה שמחזיר את הבנאדם לשפיות לאחר ליל אכילה גסה, נשפך על חולצת הטריקו של סימפסון, זו שאני הכי הכי אוהב. עזבתי הכל. נכנסתי לפורום. להרגע.. ואז, אני מוצא את הדיאלוגים שלכם. וואו! וואו! וואו! נקרעתי, נפלתי מהכסא, נשפכתי מצחוק! ותוך כדי זה נשפכה עלי גם הכוס קפה השניה. זה. נמאס לי. זה הולך להיות יום מיותר לחלוטין. אלא אם כן תישהו יצליח לשכנע אותי שאני טועה.. אבי, בודק במקורות איך להסיר כתמי קפה.

לייזער

New member
תגיד אבי

מה זאת האובססיה הזאת לסיים כל הודעה שלך ב: "אבי --------------------------"? לייזער, שרותי תהיה על סיומי הודעות אובססיביים.

yelly

New member
shonshon

הייתי כותבת משהו אבל אני חייבת לרוץ אגיב בערב :) יום טוב

shonshon5

New member
לייזער, בוגי ויעלי... ../images/Emo39.gif

לייזער: בעניין האובססיה.. טובי הפסיכיאטרים בארץ ובעולם עושים ימים כלילות בנסיון לשרש תופעה זו מן השורש. עד כה לא נרשמה הצלחה משמעותית, ובעצם אף לא קצה זנבו של חוט שיוביל למשהו שאפשר לדווח עליו בעתונות המדעית. מקורות האובססיה אי-שם בתקופת IOL הזכורה לטוב בזכות פרצי העליצות הביזאריים שהיו אבן יסוד לפורום וסללו את הדרך לעיצוב דמותו של קונצנסוס חוצה דת, מין ולאום בשאלה "הנוער העובד: ההיה או היה זה חלום?". בפראפרזה אוסיף "ב-IOL יסדתי את תרבות הסיומת". בוגי: שיכנעת אותי, ובדיעבד צדקת. לא יכול לפרט, כי זה עלול להפליל אותי. וגם אני מפחד מאד מבעלה. יעלי: ויהי בוקר, ויהי ערב.. ויהי עוד בוקר, ויהי עוד ערב... ועוד בוקר.. וערב.. ובוקר.. את עדיין רצה? ממהרת? אבי, מחסידי הבישול האיטי וניו-זילנד.

shonshon5

New member
ממממ... אכן, זו היתה אופציה לא רעה.

אלא שאז גיליתי את המקום הזה, שהמים בו נעימים, והאוכלוסיה חביבה, והכבשים רבים מספור, והקרקע (פה ושם) עדיין בתולה, והבאנג´י לא יקר, וגם תעשיית היין שווה, אז... אולי??.. אבי, יהודי נודד.

אבי שונשוןני אס או אס אני בפאניקה!!

אחרי שטיילתי קצת בשבת ביואל זצ"ל דרך הקישור שנתת לנו באמנות שלנו בווי נט פתאום היום ניסיתי להיכנס וכלום הוא לא רוצה להציג את הדף אני בפאניקה שמישהו התנכל לנו והכל נעלם אני חייבת לחפש שם כל מיני דברים שתכננתי אני כתבתי לך גם שם אבל אני יודעת שאתה לא נכנס אז אנא יקירי תבוא דחוף ותבדוק מה קורה עם הקישור טוב? תודה

עטרה ב ט

New member
אבי, ואת "שר הטבעות" כבר ראית?

הכל שם מלא נופים ניו זילנדיים (וחלקם אפילו אמיתיים).

yelly

New member
שוןשון חמודון

אז הינה אני פה.. הפסקתי לרוץ לרגע.. וכל מה שרציתי להגיד זה שאני מצטערת על החולצה

למעלה