זהירות שמש מה עושים ?

שון 105

New member
זהירות שמש מה עושים ?

השבוע התפרסמו הרבה כתבות על עליה במספר מקרי סרטן העור בארץ ואצל גברים בפרט. אז מה עושים ? אני לא מדבר על הים שאפשר ללכת בשעות מתאימות אני מתכוון ליום יום השמש נמצאת בכל מקום ואי אפשר להסתובב עם ריח של קרם שגם קראתי שהוא בעצמו מסרטן

זהירות שמש

שלום רב ! לשמש, מקור חיינו בעולם זה, אפקט ראשון במעלה באספקת ויטמין D לגופנו. אולם, חשיפה רבה ולא מבוקרת לשמש כרוכה בסיכון מוגבר להתפתחות סרטן העור. מדינת ישראל ממוקמת שנייה בעולם בשיעור גילוי מלאנומות, לאחר אוסטרליה. ממליץ, בעיקר אם גוון עורך בהיר, להשתמש בקרם הגנה משמש מדי בוקר או מדי צאתך לשמש, המכסה קרינת UVA + UVB במקביל (רשום על השפורפרת / קופסא עצמה). מגוון רב של חברות משווקות קרמים אלו וביניהן ניתן למנות את AVENE , VICHY, ד"ר פישר ורבות וטובות אחרות. במידה והנך נמצא זמן רב בשמש ממליץ למרוח קרם הגנה מדי שעה. אין שום הוכחה מבוססת ראיות רפואיות, כי קרם הגנה משמש מסרטן. בריאות,

שון 105

New member
קרם הגנה

תודה על התשובה המהירה אבל... אני עוסק בקידום מכירות בענף התיירות ומסתובב כל היום מחוץ למשרד, ובעיקר בתקופת הקיץ. אין באפשרותי כמעט למרוח קרם הגנה מדי שעה כמו שהצעת וגם הקרם הוא שמנוני ובעל ריח וזה מאוד לא ייצוגי בפגישה. האם קרם הגנה זה הפתרון היחידי ? האם חולצות עם שרוול ארוך מספיקות ? יש איזו תזונה או תוספי מזון שיכולים לחסן את הגוף ?

טישרט

New member
קרם הגנה הוא באמת קצת בעייתי

בעיקר בשימוש ביום יום, וכל מה שכתבת הוא נכון אבל אתה צריך לחשוב מה עומד מנגד רוצה להציע לך עוד פתרון שלדעתי, יכול להתאים לך מאוד. ביגוד מגן קרינת UV. אתה יכול למצוא היום חולצות T וחולצות פולו או מכופתרות שמתאימות לשימוש ביומיום, ולטעמי יכולות לשמש אותך גם לפגישות. בניגוד לחולצות רגילות הן עשויות מבדים מיוחדים החוסמים את קרני ה- UVA המסרטנות (98% כדברי היצרנים). לגבי תזונה, השבוע התפרסמה על זה כתבה ראה את הלינק המצורף עלייה בסרטן עור בישראל: אילו מזונות יגנו מפניו? וגם שולחת לך לינק לאתר של חולצות מסננות קרינה, לזה שאני מכירה בטח יש עוד. צריך קצת לגגל תמצא הרבה חומר בעיקר לגבי תזונה

קוקי77

New member
עוד מילה אחת על ביגוד חוסם קרינת uv

לאחרונה התפרסמו כל מני כתבות על קרם הגנה... לא ממש מחמיאות והגרוע מכל שמערערות את הבטחון שהוא מגן מפני מלנומה. בעולם , בארה"ב ואוסטרליה שנמצאת במקום ראשון מבחינת תחלואה בסרטן העור, השימוש בביגוד חוסם קרינת UV נמצא בעליה מתמדת

למעלה