זהירות רעל

פנומן 72

New member
זהירות רעל ../images/Emo70.gif

אתמול הייתי בקניות וקניתי קרח בנייר הקרוי Artica. המיוצר ע"י חברת בודי ג'וס מאום-אל-פאחם (בעלת ת"ד בכרכור ...). היום ניסיתי את הפלא החדש בטעם לימון ואיך שפתחתי עלה ריח של פלסטיק. הטעם היה כשל ניילון מומס עם סוכר, לא משהו שהייתי מכבד אותו אחרים, אבל אמרתי שזה אולי רק אני. אולי זה הטעם החדש, בכל זאת כדאי לנסות. אז גמעתי אותו לאט לאט אבל אחרי שסיימתי התחלתי להרגיש לא טוב, מיחושים בבטן, כאבי ראש ורעידות עצבים קלות. ואני אומר לעצמי - בכל זאת, קרח, זה לא שיש לו תאריך תפוגה של חלב. לא נראה לי שהוא מקולקל. ואז הפכתי לקרוא את הרכיבים והבנתי שמייצרים אותו מקולקל, או במילים אחרות - רעיל ! המוצר עשיר בכימיקלים, מייצבים, צבעי מאכל, חומרי טעם וריח וחומרים משמרים ~אייקון מקיא~ מלבד החומרים שאינם חשודים כמזיקים כמו: החומרים המייצבים E-331 וגם E-440 והחומר המשמר E-202 (פוטאסיום סורבט) אפשר למצוא את המזיקים: בין צבעי המאכל - סנסט צהוב בעל הסימן E-110 הידוע כמסרטן, המבוסס על "זפת פחם". הוא עשוי לעורר תגובה אלרגית ולא מומלץ לאנשים עם הפרעת קשב ריכוז והיפראקטיביות. רצוי מאוד להתרחק ממנו. קרמוזין צבע E-122, צבע מאכל אדום אשר נאסר לשימוש בקנדה, יפן, שבדיה וארצות הברית ואף הוא עלול לעורר תגובות אלרגיות. וחומר משמר E-211 (סודיום בנזוייט) החשוד כמסרטן. העיקר שזה כשר ... בכלל אם אתם רואים מוצר שמכיל יותר מדי סימנים כימיים כמו E ומספר למיניהם - זה כבר אומר שבריא זה לא. דווקא אני שמאוד ער לדברים האלה, ומקפיד שלא להרעיל את עצמי, נכשלתי בקניה שכזו. לפחות אחרים - הישמרו לכם. את שאר החבילה זרקתי לפח.

kdr

New member
אתה אנאלפבת

זה היה חומר נגד נמלים מהשאלה הקודמת. שתהיה לנו בריא וחזק !

kdr

New member
לא יפה לצחוק על אנשים עם דיסלקציה

הנמלים כנראה מפורום אחר

נועם@בת

New member
כל התוספים האלה מקבלים את סימן הE

גם הטבעיים והבריאים שבהם. זה שחומר כלשהו נקרא E לא אומר עליו שום דבר. בתיה

למעלה