זהירות - פרסה!

M O R M

New member
בענייני מצבי חרום אני מחשיב את עצמי

מאוד מאוד. ההבנה הטכנית שלי באופנועים לוקה בחסר רב. יש לי הרגלי רכיבה רעים. יש לי בעית יציבות עם עודף משקל. אני לא יודע מספיק טוב לרכב על אופנוע. אני נוקשה וחסר יכולת גמישות בישיבה על אופנוע. יש לי מעט מאוד נסיון ברכיבה ספורטיבית ומצד שני יש לי המון שנים של נסיון במצבי חרום - בעיקר בשל רכיבה גרועה וחסרת אחריות על כלים נחותים ולא בטיחותיים. אז יכול להיות שהמלגניס יהיה מרוצה לרגע קט באיזה שהוא עניין. ויכול להיות שצריך להשאר על האופנוע עד בלי די גם שהוא דוהר לגדר ההפרדה. ויכול להיות שקשה לרוב האנשים לחשוב בכלל על הנטישה בעת מצב חרום. ויכול להיות שרוב ברוכבים לא תרגלו עשרות נטישות של אופנועים בעת חרום בכביש כמוני. אז מה? וגם יכול להיות שאני טועה- אז מה? מה אני איזה מדריך רכיבה? אני רק עברתי פה מטניס / ברידג' בדרך לתחביב דודי שמש.... הידעתם שניתן להפוך דוד חשמל לדוד שמש?

xfwind

New member
../images/Emo11.gifצריך שהמיכל יהיה מעל לקולטים

או שמתקינים משאבת סיחרור

M O R M

New member
שאלה- האם אתה מצפצף?

מעניין לדעת מה הגישה של רוכבים טובים ממני. אשמח לשמוע חוות דעת של רוכבים וותיקים.

Moo Moo

New member
דעה של רוכב מתחיל....

יש כאלה שאומרים לגבי ציפצוף "לא יועיל לא יזיק", לדעתי זה לא נכון. אני מצפצף רק כאשר נהג הפחנועית יכול לראות אותי, אם למשל הוא בחנייה ורוצה לצאת ברוורס אני בחיים לא יצפצף, כבר קרו לי מיקרים שהציפצוף הטעה את הנהגים, ובמקום שיחשבו: "רוכב אופנוע מגיע לעצור", חשבו שמישהו אחר על הכביש מצפצף להם שייצאו מהר מהחנייה ולא יעקבו את התנועה, וכאמור, פעמיים בגלל הצפצופים שלי נהג הפחנועית פשוט חשב שמישהו מחכה שייצא מהחנייה ויצא מהחנייה מאוד מהר, איך אומרים, תודה לאל על דיסק 300MM ו4 בוכנות לקאליפר
קיצר, מה שרציתי להגיד, זה שלפעמים הציפצוף יכול להטעות נהגים, ולגרום בדיוק לתוצאה הפוכה ממה שאני רוצים, תמיד טוב להאט.

xfwind

New member
../images/Emo124.gifהצפצפה, מוטי, היא

עוד אמצעי חשוב במלחמתנו על הכביש. יש לי שתי זמבורות פיאם (20ש"ח?) שמיצרות צפצוף דואטי חזק. כמו כל דבר - אני משתמש בתבונה ובשיקול דעת. לפעמים צפצוף קל, לפעמים אכזר ומרושע. מכיר כלב פינצ'ר? עושה רעש שלא ידרכו עליו....

למעלה