זהירות ספוילר!

להפתעתך

New member
זהירות ספוילר!

מי לדעתכם הם הכוחות המרכזיים במשחק ואיך החזרה אפשרית של דיווה תשפיע עליהם? כרגע יש במשחק 4 כוחות מרכזיים כמו שאני רואה את זה: 1.כוח אריק, שאם יפסיד במשימת החסינות ימהר לשלוח את מיכל הביתה (אלא אם היא תמצא את הפיסלון) ואז זאת תהיה מירית. 2. כוח עידן, כולל תכל'ס רק את איגור ויואב, אולי גם נאמנות חלקית מצד אפרת. 3. כוח אפרת, כולל בעיקר אותה ואולי את מה שנותר מברית הבנות ב"קאניבה" (נטע לי מתנדנדת לצד של אופיר ואנסטסיה מחפשת בהחלט תצטרף לסירה חדשה יותר). 4. כוח אופיר, זה כוח סמוי: עידן חושב שהוא אצלו בכיס והוא רחוק מאוד מכך. אופיר ביחסים טובים עם נטע לי ודרכה אולי עם אנסטסיה, אופיר ביחסים טובים עם מיכל אבל היא מועמדת להדחה מ"קאניבה" ואם לא תודח היא יכולה להיות הסוכנת שלו שם. הכוח של אופיר ושל עידן ושל אפרת נמצאים באותו שבט, המטרה המרכזית של אופיר היא להחליש את עידן וע"י כך להחליש גם את אפרת. עידן ירצה להעיף אחת מהבנות במקרה ו"בארו" יפסיד, אם זה המקרה, ובמידה ונותרה באפרת נאמנות כלשהיא לנטע לי ואנסטסיה אופיר יוכל להצטרף אליהן בהצבעה נגד איגור למשל, ולהחליש מאוד את המעמד של עידן בשבט כך שברגע שדיווה תחזור עידן יהיה השפוט היחידי שלה וזה לא ישחק לטובתו כי לא נראה שמישהו חוץ ממנו ואיגור באמת מחבב אותה.

להפתעתך

New member
אז זהו שאין, אבל blur מחק לי תגובה דומה בלי

אזהרה בטענה שפירסמתי ספוילר, אז על כל מקרה, כדי לא לתת לאף אחד תירוץ למחוק-כתבתי שזה ספוילר. את מבינה, זה רק אסטרטגיה.

למעלה