זהירות נוכלים מתרגמים תזהרו מיין יאנג תרגומים ומטום הדפסות, הם נוכלים. לפרטים נוספים תכתבו לי למיל
L lili3011 New member 21/1/06 #1 זהירות נוכלים מתרגמים תזהרו מיין יאנג תרגומים ומטום הדפסות, הם נוכלים. לפרטים נוספים תכתבו לי למיל
F feldrave New member 21/1/06 #2 הערה במקרים כאלה כדאי, לדעתי, לכתוב בדיוק האפשרי מה קרה לך איתם ולהימנע מניסוחים מעורפלים ובעייתיים כמו "הם נוכלים".
הערה במקרים כאלה כדאי, לדעתי, לכתוב בדיוק האפשרי מה קרה לך איתם ולהימנע מניסוחים מעורפלים ובעייתיים כמו "הם נוכלים".
E Eldad S New member 21/1/06 #11 ראה הערתי להלן. כדאי לפרט (לפחות את הפרטים הבסיסיים של המקרה), ולא להטיח האשמות סתם.
E Eldad S New member 21/1/06 #10 אפשר, ומומלץ, לתאר לנו את הסיטואציה כאשר גוף מסוים/אדם מסוים לא שילם עבור עבודה, כדי שנדע להיזהר בעתיד. כל זמן שהתיאור הוא עובדתי, מתאר את מהלך העניינים באופן נאמן ואינו מתלהם ומטיח האשמות שווא, הפורום בהחלט מעודד להעלות את הפרטים, כולל שמות.
אפשר, ומומלץ, לתאר לנו את הסיטואציה כאשר גוף מסוים/אדם מסוים לא שילם עבור עבודה, כדי שנדע להיזהר בעתיד. כל זמן שהתיאור הוא עובדתי, מתאר את מהלך העניינים באופן נאמן ואינו מתלהם ומטיח האשמות שווא, הפורום בהחלט מעודד להעלות את הפרטים, כולל שמות.
P plotnicki New member 21/1/06 #12 לא משלמים טוב ובאיחור רב אני ממליץ לא להתקרב, חבל על הזמן על המאמץ
E Eldad S New member 21/1/06 #13 עכשיו היית עוד יותר קריפטי מאשר קודם. על איזה משרד/אדם אתה מדבר? תודה, על כל פנים, שאתה משתף אותנו באינפורמציה.
עכשיו היית עוד יותר קריפטי מאשר קודם. על איזה משרד/אדם אתה מדבר? תודה, על כל פנים, שאתה משתף אותנו באינפורמציה.
P plotnicki New member 21/1/06 #17 התכוונתי למשרדים שלילי התיחסה אני בתקווה שבסופו של דבר כן אקבל תשלום אז אני מעדיף חא להרחיב את דבריי.
התכוונתי למשרדים שלילי התיחסה אני בתקווה שבסופו של דבר כן אקבל תשלום אז אני מעדיף חא להרחיב את דבריי.
L lili3011 New member 21/1/06 #14 שאילה מה אפשר לעשות כשמוצאים חשבונית והזמן עובר(חצי שנה) ולא משלמים לך?
L lili3011 New member 21/1/06 #19 אני לא דוברת עברית שפת אם אבל אשתדל את יודעת יש דבר כזה עולים חדשים
E Eldad S New member 21/1/06 #20 לפעמים אדם כותב מתוך צערו וכעסו, והרי "אין אדם נתפס בשעת צערו". אני חושב שההערה שלך לא במקומה.