זהירות, משטרה עלינו...

stilgur

New member
זהירות, משטרה עלינו...

ערב טוב לכולם, לפני כחמש עשרה דקות שמתי פעימותי (4) לכיוון ביתי לאחר סרט שהיה די מוצלח בעיניי, לאור החלטתי להשתקם ולהיות אדם טוב יותר חשבתי ליישם פעולה זו גם בכביש, עליתי על אופנועי ולא זו בלבד שלא נסעתי מהר (בכלל), גם נסעתי על פי החוק ואף קצת מתחת (למען הסר ספק)... חוץ מקטע אחד קטן שהיה ריק ונתתי בגזגזים (ויסלח לי השם). שעה יחסית מאוחרת והכביש לא ממש עמוס עד בכלל לא, אך משום-מה סבא אחד וזוגתו המקומטת החליטו דווקא אותי ודווקא בכביש הריק לחתוך מימין ועוד ביום שאני כל כך משתדל... מילא, אמרתי לעצמי ביני לביני בתוך קסדתי, אני אשאר רגוע ושליו והמשיך בנסיעתי ללא תגובה כלשהי, ניחא. לאחר 3.2 ק"מ+- הגעתי לצומת בה עמדה לה ניידת (שפנסה האחורי שמאלי קלוקל משהו..), טוב, האור התחלף בהגיעי לירוק ובפעם הראשונה בחיי לא פחדתי לסע ליד ניידת (כי ידעתי שאני ממש, אבל ממש בסדר ולא עשיתי כל רע)כעבור 600מ´ לערך הניידת משייטת לה בנינוחות על חצי מהנתיב שלי (כביש שלושה נתיבים ואני באמצעי) לא עוברת לה מחשבה זריזה על ג´ק רובינזון בביריות והכולרה הפושטק המניאק חותך אותי מהנתיב השמאלי (שלו) אל עבר הנתיב הימני ללא וינקר ללא התראה מוקדמת וללא מרחק בטחון, אמרתי שוב, מילא... אך לא די לו לכחול המדים האמיץ, והוא רוצה לשוב לנתיב האמצעי (שלי) היה אדום ברמזור וגלשתי לצידו שאלתי אותו אם הכל בסדר(?)והוא הגיב בתשובה רשמית ומנוסחת בקפדנות "מעולה", אז הפנתי לעניות דעתו המקצועית (משטרת תנועה) את רשמי מה"חיתוך" והצבתי לפניו את הקושיה הקשה מכל (שגם דורשת ידע טכני) האם לא מותקן וינקר ימין בניידות החדשות הללו (שמאל ראיתי שיש לו) התולעת הקטן הפטיר אותי בתנועת ראש לא ברורה וכבר החל נכנס שוב לנתיבי רק שהפעם עמדתי לידו... אז אני שואל אתכם... מה ? מה ? מה ? ולמה ? אני... אובד עצות מדרכי הישרה

gregovihs

New member
בושה וחרפה

היית צריך לעצור בצד ולרשום את המספר שלו ואז להתלונן עליו במשטרה יש סיכוי מסוים שהיו לוקחים אותך ברצינות (תלוי עם מי היה יוצא לך לדבר)

למעלה