זהירות! מחב"ת מסוכן

זהירות מונעת אסון

המנוול הזה נימצא גם בפה בתפוז צריך לבדוק בשבע עניים אתאיסט תבדוק מסר

צריך להזהר-הוא לא לבד

יש לו עוד כמה כאן בתפוז שעוזרים לו אבל לא נורא לאט לאט הם קולטים שעוד ועוד יהודים יקרים קולטים את המסר יהדות =פסה נויגרשל יכול לרקוד באויר אנחנו לא רוצים לשמוע אותו אמנון יצחק = גשש חיוור לחרדים

../images/Emo26.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

לאחרונה מסתובב כאן בפורום טרול ומחב"ת עתיק הלא הוא "אסטרולוג" ומחליף כל יום שמות וניקים חדשים ונכנס לצ'ט עם כל מיני שמות ומנסה לרגל על יוצאים ויוצאות בשאלה ומפתה אותם ומוציא מספרי טלפון שלהם בזה שהוא מתחפש לבחורה. ולאחרונה הוא גם מגיעה לצ'ט עם תיגבור של עוד כמה טרולים ומחבת"ים.
ההצעה הכי טובה הוא פשוט לא להתייחס אליהם ומיד לעשות עליו ועליהם "התעלם" וגם הכי טוב זה לא לדבר עם אחד שנכנס עם כוכבית שזה אומר שהוא לא משתמש רשום ועדיף לדבר רק עם אלו שמכירים
. אני מביא כאן קישור שהוא הודה לאחרונה בפורום חרדים שהוא כ"כ הרבה מתבלבל לפעמים מרוב השמות והניקים שיש לו. חברי וחברות הפורום לתשומת ליבכם/ן...

זה לא עולה לי לצערי נא להיכנס

לכרטיס האישי של אסטרולוג ותראו מה הוא כתב בפורום חרדים בתאריך 25/12/03

בחיי שאתה מפגר

מה שכתבתי שם מתיחס לאירוע שקרה לפני שנה בערך, עם הניק שלי אז - 'מיםגנןבים'.

והנה הלינק

שים לב לתאריך! 13.01.2003(לפני שנה בדיוק!) מקווה שבפעם הבאה, לפני שאתה מפיץ השמצות חסרות שחר, תברר את זה קודם.

אסטרולוג לא התייחסתי מה שכתבת לפני

שנה התייחסתי למה שכתבת בפורום חרדים ב-25/12/03 שזה לפני כשבועיים ומיקי הביא כאן את הקישור הנכון. אל תנסה להכחיש וצריך להעיף אותך מכאן כמה שיותר מהר לפני שתספיק כאן לגרום נזק.

מסתבר שאתה יותר מטומטם ממה שחשבתי..

אתה מציף את הפורום עם כמה ניקים כדי להשמיץ אותי על שפעם, לפני הרבה חודשים, השתמשתי בכמה ניקים... מסבתבר שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו... אבל יותר מזה, מסתבר שאתה בכלל פחדן עלוב - אין לך אומץ לעמוד מאחורי הדברים עם הניק הרגיל שלך. מעניין למה...

פשוט לא בא לי

להכנס איתך לוויכוחים מיותרים רק רציתי שחברי וחברות הפורום ישמיו לב עם מי הם מדברים ולא להתייחס אליך בכלל ולא בא לי בכלל להתווכח איתך רק באתי להזהיר גדולים על הקטנים ותו לא. {מעניין מי אלו החברה שהגיעו למחוא לך כפיים} בעצם אני בטוח שזה אתה ומחמיא לעצמך עם כל הניקים שיש לך...

בקיצור, אתה סתם מבלבל במח

מקווה שאתה נהנה מזה, כי אחרת אתה סתם שורף זמן... ולגופם של דברים, אני כמעט לא כותב בפורום בתקופה האחרונה. גם לא נראה לי שתצליח לארגן חרם נגדי, כי אין לך שום טענה ענינית חוץ מהשמצות מלוכלכות שמבוססות על הדימיון המפותח שלך... בכל אופן, מאחל לך המשך ערב מהנה, ומקווה שתמצא סו"ס מישהיא לפרוק איתה את העצבים שלך... ככה שלא תצטרך לחפש קורבנות מזדמנים לפרוק את התיסכולים שלך עליהם. באייייייייייייייי

בא אני אעזור לך ,הנה הקישור הסופי

ואגב למה לא חוסמים את הדו פרצופי הזה ???

../images/Emo6.gif זה רעיון לניק

המחב"ת בעל 5 הפרצופים רק שבמקרה שלו כבר הפסקנו לספור .

למעלה