זהירות חפירה!

אלאסטור

New member
זהירות חפירה!../images/Emo18.gif

אח, כמה זמן לא היתה כאן חפירה טובה.
בעצם, זו לא חפירה כזו רצינית, אבל ניחא. טוב, *חוזר למציאות*, כולנו זוכרים את הקטע במערה, כשדמבלדור מעורפל, והוא מתחנן למישהו שלא יפגע במישהם. אני לא הבנתי בדיוק את הקטע הזה, אבל כעת נראה לי, שבעצם כל מה שדמבלדור הסביר להארי על כח האהבה, זה בעצם מנסיון אישי שלו, אנו רואים שמה שהכי הפחיד אותו, היתה פגיעה באלו שהיו או שהינם יקרים לו. ייתכן שהלחש המסתורי {בעצם שני לחשים} שדמבלדור ניסה להפעיל על וולדמורט במשרד הקסמים, ושרולינג מסרבת לומר מה טיבו, הוא בעצם צורה של תיעול לכח הזה. בעצם, זה נראה שהאהבה היא גם מקור הכח וגם מקור התבוסה של דמבלדור, למשל פוקס, שנאמן לו בצורה מדהימה, ויותר מסתם נאמנות, מי שזוכר את הקטע: "הוא האשים אותי שאני איש של דמבלדור בכל רמ"ח איברי"... "אמרתי לו שזה נכון"... דמבלדור דומע, ופוקס משמיע קול מוזר של הזדהות או משהו, זו לא סתם נאמנות, זה יותר מזה. ומצד שני, הכישלון לכאורה מצידו להבחין בסכנה מצד סנייפ, מראה שבעצם האהבה והאמונה בנאמנות הם גם מקור החולשה שלו, אבל לגבי ה"בגידה" כביכול מצד סנייפ העניינים עדיין לא ברורים, כך שמוקדם להסיק מסקנות לגבי חולשה. מה אתם אומרים? איך כח האהבה יכול לגבור על הקוסם החזק והאכזרי ביותר בעולם?

הוא לא, זה בולשיט

כדי להשאיר את הארי ממושמע ולהראות לו שאין צורך להתאמן ושישאר בכלוב!

אלאסטור

New member
בולשיט, היא הגדרה מתאימה לדבריך.

אני מניח שאתה יכול להבין לבד שאין הרבה היגיון במה שאמרת.

The Knight Girl

New member
אני מסכימה ולא מסכימה

בקשר לקטע במערה, אני לא חושבת, כי זה לא שימוש בכאב פיזי אלא כאב "נפשי"(חח אני נשמעת כמו המורים בבי"ס המוזר שלי) חשבתי פעם שזה מה שזה עושה אבל אנחנו יודעים שכאב מהסוג הזה לא נחשב בעיני וולדמורט בגלל שהוא בעצמו לא מסוגל לאהוב או לחוות רגשות בצורה אנושית. זה מאד הגיוני בעניי שהכח של דמבלדור הוא גם התבוסה שלו ובקשר לבגידה של סנייפ-אישית אני חושבת שסנייפ בוגד בוולדמורט ולא בדמבלדור אבל זאת בהחלט נקודה טובה סליחה שחפרתי...

אלאסטור

New member
השיקוי הוא כנראה

קסם מעין בוגארט, בנוסף לסבל הפיזי, הוא כאילו מגשים את הפחד הכי נורא של השותה.

אלאסטור

New member
אין הרבה מה לפרט,

העיקרון פועל כנראה כמו אצל בוגארט, השיקוי `חש` בפחד הכי גדול של השותה, וגורם לו לדמיין אותו, וכתוצאה מכך נוצרת מניעה או עינוי גם כלפי מי שסתם כאב לא מרתיע אותו.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif נשמע הגיוני...../images/Emo45.gif

תיאוריה מעניינת...

100 אביתר

New member
כך האהבה תנצח

הארי יתן לולדי נשיקה ואז הם יעופו על מטאטא לעולם הפיות וכולם יחיו באושר ובאושר

Pr0NgS

New member
לדעתי זה יהיה מהקרבה.

אני מאמין שהכל יודעים מה קרה פעם שעברה כתוצאה מהקרבה...

אלאסטור

New member
נראה לי

שהרעיון של האזהרה לקוח מהבלוג שלך,
אגב, אתה כותב מאד מאד יפה.
עלה והצלח.

תודה, תודה.

למה בדיוק תפוז לא שלח לי מסר על זה ששלחת לי תגובה?! תפוזבל.

Yael Dark Spell

New member
הממ..

אני חושבת שבעצם השיקוי גורם לך לחיות את המציאות שאתה מפחד ממנה מכל, ודמבלדור מפחד שיפגעו באנשים היקרים לו. מה אתם אומרים? (אגב, סמויה
)

למעלה