* זהירות * זהירות * זהירות *

Easy_Rider

New member
* זהירות * זהירות * זהירות *

שימו לב, לא קשור לאופנועים אבל חשוב ! אם קיבלתם בזמן האחרון מייל בזה הנוסח: Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks ------------------------------------------------ מיחקו מייל זה במהירות ובזהירות !

GPZiv

New member
כן!!!

אני ו- DMX קיבלנו מלא כאלה. אני מודה שבהתחלה ניסיתי לפתוח את הקבצים (מפגר מה לעשות) ולא הצלחתי. אח"כ DMX אמר לי שגם הוא מקבל כאלה אי מיילים אז חסמתי אותו. יש לציין שהוא מגיע מאחד בשם משה שמחובר כנראה לחברת נונסטופ. מיחקו מהר, גם ממחיצת הפריטים שנמחקו.

סקניה

New member
לא רק

ממושה...אני קיבלתי גם מאופיר ובוגי, שניהם מנטויז´ן

סקניה

New member
כן

קיבלתי ולא פתחתי את הקובץ המצורף מחשש וירוס שכן שהולח לא מוכר לי... קיבלתי כמה כאלה, ולחלקם גם החזרתי אי-מייל שאומר שהקובץ נשלח אליי בטעות.... מה זה? ואם לא פתחתי אותו, אבל לא מחקתי אותו?

GPZiv

New member
גם אני החזרתי לו מייל

ואמרתי לו שאני מקבל כמה וכמה "הצעות מחיר" ממנו שכנראה טעו בכתובת. מישהו יודע אם מדובר בוירוס ואם כן איזה?

the_roadrunner

New member
גם אני קיבלתי מייל ממשה-נונסטופ אבל

פתחתי את המייל בעבודה...מה ´חפת לי אני...? דרך אגב גם אני שלחתי לו חזרה מייל +העברה חזרה של כל הג´אנק שהוא שלח לי עם בקשה שיפסיק עם זה !

GPZiv

New member
אז מה זה לעזאזל??

זה בטח מישהו שהגיע אלינו מהפורום או מתפוז בכלל.

סקניה

New member
נו...איפה כל

ההאקרים של הפורום כשצריכים אותם? הוא כנראה לא ממש אוהב אופנוענים... כבר היה אחד שבמשך כ-ל ה-ל-י-ל-ה התעסק לשלוח הודעות ג´אנק לפורום ביואל...

GPZiv

New member
כבר פאראנויה?

מי אמר שהוא שלח רק לנו? אולי, כמו ששיערתי, הוא הגיע אלינו דרך האתר תפוז ולא רק דרך הפורום.

Easy_Rider

New member
הנורטון זיהה את זה כוירוס !

לידיעתכם, בשטף הדוא"ל שקיבלתי לא ממש שמתי לב (קורה ...) ולחצתי בטעות על פתיחת הקובץ. הנורטון אנטי וירוס 2001 זיהה אותו מיד כוירוס, מחק את הקובץ, והכל בא על מקומו בשלום... עצה ידידותית: אני אף פעם לא פותח קבצים ממקור שאני לא מכיר !

GPZiv

New member
אצלי לא.

אולי בגלל שהמניאקים בסיסטימאטיקס דורשים תשלום עבור עדכון של הגנות הוירוסים...

הצילו!!!!

גם אני קיבלתי שניים כאילו- לאחר שלא הצלחתי לפתוח את הקובץ מחקתי. בקיצור- לצפות לנפילה טוטאלית של הגורטאה שלי????

excalibur1

New member
הרגע קיבלתי עוד שניים

אחד דליה ודוד והשני מפלוני ואלמוני.מחקתי לצמיתות

ההצילו!!!!

גם אני קיבלתי שניים- לא הצלחתי לפתוח הקובץ אז מחקתי.... בקיצור- לצפות לנפילה טוטאלית של הגורטאה????

RealSprinter

New member
אכן וירוס

זהו וירוס תולעת שנקרא W32.Sircam הוא שולח את עצמו מהמחשב המודבק בצירוף קובץ אקראי מהמחשב בחלק מהמקרים הוירוס גם מוחק קבצים מהמחשב המודבק

Easy_Rider

New member
בדיוק - זה השם !

זה גם מה שהנורטון רשם לי, למזלי השקעתי בגרסא מלאה, ואני מעדכן אותה אוטומטית כל שבועיים, כך שנמנע ממני מפח הנפש של פירמוט כונן C בשנית ...

GPZiv

New member
אז מי ש...

"גנב" את התוכנה, אכל אותה? עד עכשיו היו לי עדכונים בחינם, פתאום הפסיכי שולח אותי לאתר שלהם כדי להוריד גירסת עדכון.

למעלה