זהירות, בנות! יש פה בן.....! :)
G go goldi New member 6/9/06 #2 וואלה? יש כאן כבר בן אחד.. אבל עוד אחד היתקבל בבכרה... במיוחד אם יש לו עניים וגוף יפים
G go goldi New member 6/9/06 #4 שמת לב שאתה מגיב לי ושואל אותו? או שאתה שואל אותי, ופשוט לא שמתי לב שאני בן ושאני חדש
C cottoneyejoe New member 7/9/06 #5 אני בניגוד אליו בא לפה מסיבותטהורות ולכן אני אשאל אותך - איזה הצבע מסטיק את הכי אוהבת?
C cottoneyejoe New member 7/9/06 #7 מראה על צעירות נערות ועל מוזיקליות, גם אני אוהב את אותו צבע מסטיק, אבל מסיבות אחרת, אבטיח? למה למה.....איך נפלו גיברות....
מראה על צעירות נערות ועל מוזיקליות, גם אני אוהב את אותו צבע מסטיק, אבל מסיבות אחרת, אבטיח? למה למה.....איך נפלו גיברות....
G go goldi New member 7/9/06 #8 צבע מסטיק? זה מה שחשוב לך? אם כולם היו כמוך זה היה מפחיד... מה רע באבטיח , הוא שקסי[ ]
G go goldi New member 9/9/06 #16 אז מה הוא? כלב? גם לכלבים יש עניים יפות וגם הם שקסים... אבל אני עדיין לא נמשכת לחיות...
E Eos14 New member 11/9/06 #17 ../images/Emo29.gif אוקי, השיחה הזאת התדרדרה... לא שמתם שיש פה מישהו חדש "איזה צבע מסטיק את אוהבת?" "מה רע באבטיח, הוא שקסי..." "ואם יש לו עיניים אבל הוא לא בן-אדם?" בחיי, יש פה אנשים בלתי-הגיוניים בעליל...
../images/Emo29.gif אוקי, השיחה הזאת התדרדרה... לא שמתם שיש פה מישהו חדש "איזה צבע מסטיק את אוהבת?" "מה רע באבטיח, הוא שקסי..." "ואם יש לו עיניים אבל הוא לא בן-אדם?" בחיי, יש פה אנשים בלתי-הגיוניים בעליל...
E Eos14 New member 11/9/06 #18 ../images/Emo29.gifאה, שכחתי...ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif